Seni tebrik ederim,ben de kilo veririm inş kısa sürede.
Seni tebrik ederim,ben de kilo veririm inş kısa sürede.
İdeal kilomu biliyorum.Yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim![]()
@ASUMAN0
Tansiyon düşüklüğü yaparmı bu ilaçlar?
Tansiyon konusunda bilgim yok.Benim tansiyon çoğunlukla düşük oluyor.Normal hali bu tansiyonumun.
@sleeping beauty
neden yutuyorsun ki piyasada 20 çeşit ilaç var başka birini deneseydin kaş yapayım derken göz çıkarmışsın
@(Gölge)
Çok çeşit ilaç var "doğru" ama bu konuda bizlerin bilgisi sınırlı.
kafam ve kolum istemsiz hızlı harekette bulunuyorlar. eskiden azdı fakat şimdi çok oluyor.
Arkadaşlar vücudumuza kimyasal alıyoruz, ileriki yaşlarımızda elbette arıza çıkacak, vücut kimyasalı tanımlayamıyor, depo ediyor, bu patlayacak bir yerde, ayrıca biz diğer insanlara oranla daha az yaşıyoruz.
tabıkıde etkısı olur kımı mıdeyı bıle bıtırıyor arastırmalara gore psıkolojık rahatsızlıktan oturu ılac kullananlar normal ınsanlara gore daha az yasıyormuş.
Az mı yaşarızki?
ne kadar yasarız bılmem Allah bılır ama arastırmalara gore ılac kullanmayanlara gore daha kısa omurlu oluyoz ılaclar bı tarafı duzeltırken baska bı tarafı bozuyor.
@Sizosalgun
Bencede ilaçlar bütün merkezleri bozuyor. Adeta altüst ediyor bana katılan varmı?
Antipsikotik ilaçların psikoza sebep olduğunu duydum. Ben 2017 yılında sosyal fobi sebebiyle başlayıp 2 yıl antipsikotik kullandım, bu yıl psikoz tanısı aldım. Acaba o ilaç mı sebep oldu, ailemde hiç psikoz tanısı alan yok![]()