TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 29 mesajın 16-29 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    dreamfail Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya Hayatı
    Alınan Beğeniler
    60
    Verilen Beğeniler
    5

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @sokrates dediğinde haklısın. Toplum da kim normal ki bir kişi örnek olsun

Üye
    benkım Avatarı

Gerçek Adı
    FATİH ORMAN
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    13:46
    Yaşadığı Yer
    denizli
    Alınan Beğeniler
    27
    Verilen Beğeniler
    12

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    bendede aynı sorun var bipolar hastasıyım ilaçları bıraktım sımıdı bıraz ıyım ama ne zamana kadar bende bılmıyorum gercektn benıde kuslar takıp edıyo doktora anlatttım ilaçlar bıtsın gel yıne dedı bende ilaçları nasıl bıtıcek bızım eczanecı durmadan bıtmeden alıyım mı demeden alıyo ilaçları bıtmıyor kı

Yasaklı Üye
    Yunus45 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ××
    Alınan Beğeniler
    11
    Verilen Beğeniler
    1

Bende 6 yıldir bipolar hastasiyim kullanmadığım ilac kalmadı öyle kafama ğöre ilaçları birakamiyorum 2 gün içmedigim zaman sudan cıkmiş balığa dönuyorum bilmiyorum sonum ne olacak allah herkesin yardimcisi olsun

Üye
    Born2die Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    34
    Verilen Beğeniler
    4

İzlenme takip edilme hisleri paranoyası psikotik belirti mıdır çünkü artık ayırd edemiyorum gerçekten duydum mu gördüm mü..

Üye
    erbin Avatarı

Son Giriş
    25.05-2023
    Saat
    10:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    41
    Verilen Beğeniler
    0

Bu konuya mesaj yazan tüm Bipolar Hastası arkadaşların mesajlarını okudum. Bu siteye üye tüm Bipolar Hastası arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Allah bu siteye üye bütün Psikiyatri hastası arkadaşlara şifa versin.

Ben Bipolar değilim, Şizofren hastasıyım. Doktor bana Şizofren teşhisi koydu. Bipolar hastası arkadaşların bu konuya yazdığı şikayetlerle benim şikayetlerim birbirine çok benziyor.

Ben 2007 yılında Ankara da bulunan Gazi Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri bölümüne şu şikayetlerle gitmiştim. Doktora şu şikayetleri anlattım: Evden dışarı çıktığım andan itibaren sokaklarda, caddelerde, alışveriş merkezlerinde yürürken, bir yerde otururken herkesin değil de bazı insanların bana uzun uzun ve beni rahatsız edici seviyede bakıyorlar hissi bana geliyor. Bazı insanlar bana gündelik hayatta uzun süre ve tuhaf tuhaf bakıyorlar. Bana gerçekten de gündelik hayatta çok sayıda bakan insan var. Bana böyle bir his geliyor. Gündelik hayatta çok sayıda insanın bana uzun süre bakışlarından aylarca çok rahatsız oldum. İnsanların çoğu sana gündelik hayatta neden durup dururken uzun uzun baksınlar ki diye bana soracaksınız. Bende sizlere şu cevabı veririm. Benim tipimde acaiplik var, dikkat çekici bir tipim var, farklı bir görünüşüm var, bundan dolayı çok sayıda insan gündelik hayatta bana uzun süre bakıyor derim. Ben hiç kimseye gündelik hayatta rahatsız edici seviyede ve uzun süre bakmıyorum ama bazı insanların ( çok sayıda insanın ) bana uzun uzun baktıklarını hissediyorum. Psikiyatri doktoruna bu yazdığım şikayetleri anlattım. Bana hastanede bir kaç test yaptılar ve bana Şizofren teşhisi koydular.

Değişik değişik ilaçlar kullandım. Bu ilaçların bazısından az fayda gördüm, bazısından orta derece de fayda gördüm. Hiç bir ilaçtan tamamen fayda görmedim. Şu an kullandığım ilaç Dogmatil 200 mg adlı ilaç. Bu ilaçtan günde 3 kere içiyorum. Bu ilaçtan tamamen fayda görmesem de bu ilaç bir nebzede olsa beni rahatlatıyor. Bana kendini ne derecede iyileşmiş olarak görüyor diye sorarsanız ben size şu cevabı veririm. Ben kendimi şu an yüzde 50 oranında yani yarı yarıya iyileşmiş biri olarak görüyorum derim.
    Konu erbin tarafından değiştirilmiştir (09.08-2021 Saat 14:21 ).

Üye
    GaribanÖğretmen Avatarı

Gerçek Adı
    Emin
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    302
    Verilen Beğeniler
    60

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: dreamfail Mesajı Gör
    Ben donuk yapılıyım halbuki beynim öyle değil. Bi şans verseler konuşsalar görecekler ama hep dış görünüşe bakarak muamele ediyorlar.
    Vay canına, beyin gerçekten garipmiş insana oyunlar oynuyor; bazen bana da insanlar sanki beni hiç görmüyormuş gibi geliyor

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

Beni en çok "hakkımda konuşuyorlar" hissi rahatsız eder.

Üye
    GaribanÖğretmen Avatarı

Gerçek Adı
    Emin
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    302
    Verilen Beğeniler
    60

@sokrates

Forumda yaptığın yorumları düşünüyorum da bu seni pek etkilememeli sanki ya Unutma gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.

Üye
    İstorika Avatarı

Son Giriş
    26.05-2023
    Saat
    15:32
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    269
    Verilen Beğeniler
    1

Bu durum bende de var, maalesef. İlaçlar bi halta yaramıyor! Doktorların düşüncesi şu: Yarım yamalak dinle, ilaç yaz ve gönder!

Üye
    sokrates Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.166
    Verilen Beğeniler
    785

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Yok beni takip mi ediyorlar ,bana mı bakıyorlar ,hakkımda mı konuşuyorlar... Aman ne kadar da özelmişiz ,önemliymişiz yoksa biz mi kendimizi öyle sanıyoruz ?
    Konu sokrates tarafından değiştirilmiştir (10.08-2021 Saat 09:57 ).

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12