@Sadelikguzeldir Aslında benim şizofrenim düzeldi ama paranoyalar var o da skıntı yaa bide okb var 2si birleşince elim kolum bağlanıyo . Sabır edebiliyosak ne mutlu bize. Çok ağır durumlar olabiliyo psikiyatride onların yardımcısı olsun Allahım...
@Sadelikguzeldir
Bana bazen rüyadaymışım gibi geliyo, üçharfliler insan , hatta cansız birer görüntü gibi şüphelerim var. Bir aralar emindim bitiriyolardı beni, şimdi şüphedeyim daha iyiyim. Ama hayatım bitti hiçbişey kalmadı...
@Sadelikguzeldir Aslında benim şizofrenim düzeldi ama paranoyalar var o da skıntı yaa bide okb var 2si birleşince elim kolum bağlanıyo . Sabır edebiliyosak ne mutlu bize. Çok ağır durumlar olabiliyo psikiyatride onların yardımcısı olsun Allahım...
@Sadelikguzeldir
Yanımdaki insanların sürekli bana baktığını sanıyorum(tanıdığım vede tanımadığım insanların) Bu şekilde huylanıyorum ben.
Korku gibi birşey geliyor ve insanların sürekli olarak bana baktıklarını sanıyorum? Bundan huylanıyorum ben.
(BU DUYGUYU TEKRAR TEKRAR YAŞAMAK BENİ "korkutuyor" "BAKACAK İNSAN OLMASADA YİNE DE BU DUYGU GELİYOR")
Bu Korku ile karışık geliyor.
kanka ozguven eksıklıgınden kaynaklanıyor, ınsanlar sana sureklı ne dıye baksın starmıyızda baksınlar ımzalı fotografmı ıstıcekler, dusuncelerını duzeltırsen kurtulursun kımse kımsenın umrunda degıl guzel bı kız bakarsa utanır cekınırsen onu anlarım (:
@Sizosalgun
İnsanların yanında yemek yemeye bile korkuyorum.
Tanıdığım insanlardan hem korkuyor hemde çekiniyorum. Bu olayı kafamda çözemiyorum?
11 yıldır düzenli tedavi görüyorum:
*Organik olmayan psikoz
*Asperger sendromu
*Obsesif kompulsif bozukluk
Otizme yatkınlık
Evlenememek
Yalnız yaşamak
Arkadaş çevresi olmaması
İnsanların yanında duramamak
İçe kapanıklık
Göz temasından korkma
İletişime kapalılık
Temelinde bunun gibi sebeplermidir?
@ayDÜNYAvazo hakkımda ne düşünüyorlar düşüncesi de vardır kesin sende ama emin ol kimse bir şey düşünmüyor herkes kendini düşünüyor.
Konu sokrates tarafından değiştirilmiştir (09.04-2023 Saat 08:11 ).
@ayDÜNYAvazo
Onsuz olurmu hiç olmazz 😁😁😁