İnsanlarla birebir ve yanlız kalmaktan korkuyorum bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? (Özelliklede erkeklerle)
Benim gibi hisseden varmı?
KORKAKMIYIM ACABA BEN?
ÖZGÜVENİMMİ YOKKİ HİÇ?
İnsanlarla birebir ve yanlız kalmaktan korkuyorum bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar? (Özelliklede erkeklerle)
Benim gibi hisseden varmı?
KORKAKMIYIM ACABA BEN?
ÖZGÜVENİMMİ YOKKİ HİÇ?
Abi senin bunları kendin ayıkıyo olabilmen lazım aslında. Hepimiz farklı bi modeliz işte. Senin beklentin var diye üstünde duruyosun düzelmenin.
Elhamdulillah müslümanız. Ha bize sorarlar mı bilmiyorum ama birisi sonsuz cezada kalsaydı ben cennette bile duramazdım heralde. Derin konular. Ama korkudan imandan vs bırakamıyorum ve bırakmamda islamı. Okadar şeyler yaşadım ki şu hayatı fazla strese girmeden bitireyim başka bişey istemiyorum. Seninde fazla beklentin olmasın abi hayattan beklentilerini düşürürsen bişey beklemezsin hayattan fazlada üzülmezsin. Bu dünya çokçok kısa ve üzülmek için deymez. Ki seninde idare edebildiğini biliyorum. İşte bu çok güzel bi seviyedir bence buna tutunup devam etmek lazım.
K.bkma çok müdahil oldum konuya ama fikrimi sorarsan söylemek istedim.
Bana şuan sorsalar deseler ki şu pskiyatrik halinle mi gelmek isterdin yoksa çok ünlü birimi olmak isterdin. Vallahi farketmez derdim. Nolucak 1 hayattan. Sürekli gelseydim çok koyardı bu halim. Ama 1 seferlik böyle gelmişim ne olucak ki...
@Limooon
Normalde insanların çoğu yabancı insanların yanında durmakta zorlanır ve stres yaşar.
(BEN İSE BUNUN TAM TERSİ)
(BENDE TANIDIĞIM İNSANLARIN YANINDA DURAMAM)
@ayDÜNYAvazo
Yoo gayette olağan bişey. Senin hakkında en ufak bişey bilen birinin yanında durmak istemeyebilirsin. Mesela hastalık, bekarlık, durgunluk vs.
Bende aynıyım artık açıklama yapmaktan bişeyi düzeltip biyere yama yapmaktan sıkıldım. Tanımadığım biyerden alışveriş yapıyorum mesela çok daha iyi geliyo. Zaten başka bi şehre taşınıcam daha ne olsunailemi köpeğimi bile bırakıcam. Tanımayan insanlar daha iyi sıfırdan başlangıç yapmak aynı hataları yapmamak daha iyi gelcek banada...
@ayDÜNYAvazo
Bazen herkesin seni tanıdığı bir yere gitmek istersin...
anksiyete bozukluğu sanırım
@ozan813
Enaz 20 yıldır falan devam ediyor bu durum bende.
Sağ kulağımın iç kısmına odun girmişti kazayla o zaman LİSE 1 YILLARIYDI. (15 yaşımdan beri hemen hemen böyleyim şimdi yaşım 36)
Konu ayDÜNYAvazo tarafından değiştirilmiştir (25.11-2021 Saat 18:38 ).
@ayDÜNYAvazo
Abi seninle bi ortak noktamız var. Zeka var ama kullanabilme yok diyosun ya. işte o beni anlatıyo. Sanki gözükmüyomuş gibi bazen yalan attığım oluyomuş ama farkında bile değilim. Başka şeylerde var. Ama ben bunu direk aileye bağlıyorum. Eğer ki aile adam akıllı bikaç akıl verse. Ortadan gidene bişey olmaz. efendilik iyidir gibi. vs vs bu akılları çoğaltabilirim bikaçtane daha.
Yalan hemde okkalı yalanlar atmışım bikaçtane var şaşırıyorum gerçekten ve bunun farkında bile değilim gibi...
Limon senin teşşiz ne tam olarak
@Limooon
😎😎😎😎😎😎
Organik olmayan psikoz raporum var ama düzelme gösterdim biraz. Tamamen etrafım üçharflilerle çevrili ve tehdit altındaydım çok daha zordu hayatım. Şuan ise şüpheler ve korkular var biraz ama idare ediyoruz.
Tam olarak anlatamadım şuan esas anlatımı yapıyorum. Terbiye alan kişi daha düzenli oluyo ve dikkatli oluyo bazı konularda. Gözleri daha açık oluyo etrafta ne oluyo ne bitiyo hepsini daha iyi kavrıyo. Çünkü aynı durumlar başkası içinde geçerli. Ne yapıyolar diye bakıyo.
Terbiye almayan ve hareketlerine dikkat etmeyen oturmasına kalkmasına dikkat etmeyen, etik kurallarından haberi olmayan kişiler ise çok dağınık oluyo ve kişiliğinede yansıyabiliyo. Bana direk etkisi oldu bu durumun. Yalan atıyorum ve arkadaşlarım görüyo resmen. Hiç aklıma bile gelmiyo atmışım bikaçtane kimbilir aralarında nasıl gırgırını döndürdüler. Hep çocuksu yalanlar ne bileyim yaa...