Acaba üstüme büyük "YÜK" mü biniyorki bu esnada.
@ayDÜNYAvazo benim hakkımda şöyle düşünüyorlardır böyle konuşuyorlardır geçmişte şu oldu bu oldu şunu dedi bunu dedi falan filan
Acaba üstüme büyük "YÜK" mü biniyorki bu esnada.
@ayDÜNYAvazo rahat olamazsın aklına ister istemez gelen şeylerle mutlaka da geliyordur böyle hissettiğine göre o anda gelmese bile sonradan geliyordur ortamdan çıkınca yani böyle düşünmen bu yüzden zaten .
Ama ben küçüklüğümde ve çocukluğumda çok rahat bir kişiliğe sahiptim ben. SONRADAN OLDU BÖYLE.
@ayDÜNYAvazo aynen bende öyle fırlamanın biriydim hatta mahallede futbol takımını bile ben kurardım girip çıkmadığım iş ortam kalmadı ama işte bastırılmış yaşanmış bir şeyler öfkeler korkular şunlar bunlar illaki vardır zamanla hastalık olarak çıkabiliyor kiminde kiminde de çıkmıyor gen ,bünye ,kişilik meselesi kimi insanı döversin umursamaz kimi insana ufacık bir laf söylersin üç ay unutmaz sen kendini daha iyi bilirsin tabii .
Ben hayt huyt bir kişiliğe hiç sahip olmadım belkide. Ama mesela 5. Sınıfta falan saçlarımı diker öğle arası yemekten öyle gelirdim o zamanlar bir star gibiydim belkide kendimi iyi pazarlardım. Vede insanları güldürürdüm bu hoşumada giderdi. KÖYDE İDİM O ZAMANLAR.
@ayDÜNYAvazo her starın bir düşüşü vardır .![]()
O zamanlar 11 yaşlarımdı çok zaman geçmiş aradan. Şimdi yaş 36.
Şimdi ruhsal sıkıntılarım var.
@ayDÜNYAvazo olsun boş ver nefes alıyorsak hala oyun bitmemiştir .![]()
Evet oyun devam ediyor.
insanlarla konuşamıyorum meraba nasılsın napıyon başka yok
Ahmet kardeşim benimde o kadar inanki (anlayacağın)
Ve insanlarla iletişime kapalıyım. İletişim kurmak istiyorum özelliklede kadınlarla ama bitürlü olmuyor.
ben konuşamıyorum onlar da benimle konuşmuyorlar
Seninde benimde en iyi yaptığımız şey bence "susmak" doğrumudur? (BİZİM İŞİMİZ MALESEFKİ) Artık kaderimize razı geleceğiz Ahmet.