Günlerdir ergenekon davalarını araştırıyorum takıntı haline geldi galiba biraz evimi basıp ailemi katledecekler diye korkuyorum bu düşünceyi nasil kafamdan atarım
@Ahmet T
Kardeşim ne güzel işte Kendini zorla çalışmaya başla. Bir zaman sonra insanlarla iç içe olunca "cin olduğumu düşünüyorum" yanılsaman da düzelecek. Hakkında hayırlısı olsun,
Günlerdir ergenekon davalarını araştırıyorum takıntı haline geldi galiba biraz evimi basıp ailemi katledecekler diye korkuyorum bu düşünceyi nasil kafamdan atarım
Bir hastanenin Psikiyatri kliniğine başvur. Hem de acil kodu ile.
Bunun mantıksız olduğunu düşünüyorsun ki buraya yazıyorsun .
Yok gitmem ben doktorum numara yaptigimi kma ederek konustu geceb gün ne ilac kullanirim daha ne de doktora giderim
@Agah Payaslı
2007 den beridir tedavi olmaktayım çok doktora gittim hepsi de fişek hızında iyileşeceksin dedi ama olmadı
ben artık yaşayamıyorum![]()
@Ahmet T Neden böyle diyorsun?
@Rastî
sigara içtiğimi kafaya çok takıyorum ne kadar çabaladımsa bırakamadım bugün bi kez daha deniyecem sigarayı bırakmayı
@Ahmet T Ben de çocukluğumdan beri içiyorum. Ne yeminler ne yollar denedim bırakamadım. Birkaç gün içmediğimde kulağıma iyi geldiğini hissedecek kadar bariz bir etkisi var ama yine de BIRAKAMIYORUM. Tekel de çok pahalı, tütün içiyorum, içerken kulağım kaşınıyor genelde, zararı da o kadar bariz. Ama yine de bırakamıyorum. Olmuyor...
Fakat "ben artık yaşayamıyorum" demiyorum, demeyeceğim. Sigara beni yense de beslenmeme ve spor yapmaya dikkat ediyorum. Umarım eşitliyordur.
teyzemin süper güçleri olduğuna inanıyorum