citol
xanax gibi ilaçlar vermişti doktorum
ağır bir depresyon geçirdim. buna kullandığım antipiskotik neden olmuştu.
citol
xanax gibi ilaçlar vermişti doktorum
ağır bir depresyon geçirdim. buna kullandığım antipiskotik neden olmuştu.
@mmmy1983 sende ne gibi belirtiler vardı mesela yorgunluk gibi?
iştahsızlık
keyifsizlik
uykuma isteği
vb...
Doktora anlatıyorum rexapinin dozajını düşürüp duruyor.Sonuç olarak rexapini bıraktım ama hala kronik yorgunluk var.Onun dışında hiçbir sıkıntım yok.
Bendede depresyon vardı kronikleşti şimdide bipolardan şüpelendiler antidepresan yazdı doktor 15 günde bi kontrolüm var hipomani belirtileri gösterirsem hemen bipolar tanısı koncak ve ilaçlarda değişecek tabi bu yüzden çok korkuyorum
SM-M307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun.Genel olarak nasıl hissediyorsun kendini? @Alf0606
@Vtecll
Günlük yaşantılarınız nasıl ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyorsunuz birilerinden bağımsız olarak yaşayabiliyor musunuz hiç arkadaşınız var mı bu sorularıda yanıtlayabilirsiniz
@Koalaaa Ailemleyim kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayamıyorum 1-2 arkadaşım var biri başka şehirde biri ile de tek tük görüşüyorum.Sende durum ne?
Yorgunluk halsizlik,hafif alınganlık var.
sabahları depresyonunun şiddeti artan ve negatif şeyler aklına getiren var mı benim gibi ?
@gökhan34 Evet sabahları daha depresif oluyorum
@Vtecll
ağlıyor musun benim gibi sabahları ?
depresyon kronik bir sorun ama benim gorusum bu işi ilaclarla cozmeyin. ilaçların faydası kadar zararı var.
öncelikli olarak spor yapın vucudunuza iyi gelercektir. kendinizi mutlu hisetmenizi saglar. sporu bol oksijen tuketebileceginiz yerde yapın imkan varsa.
spor yaparken hedefler koyun. olabildiğince sosyalleşin. toplu spor yapılan uygulamalar var. bunlara katılın. yaz ise mutlaka yuzun sabahları.
sabah erken kalkın gune erken baslayın. mekan değişikliği iyi gelecektir.
Yok ağlamıyorum.Hastalığın neydi?
@Vtecll
Bende ailemle yaşıyorum hiç arkadaşım yok kimseyle konuşmak istemiyorum çalışmakta istemiyorum işte yok zaten hayattan zevk almama bıkkınlık sinirlilik şüpheci düşünceler var belkide biz birilerine bağımlı olduğumuz için depresyondan çıkamıyoruz ilaçlarında hiç etkisi yok gibi uyutmaktan başka zaten bizim sorunumuz topluma adapte olamamak uykuda bizi eve bağımlı hale getiriyor