@marangozz keşke tek derdim işsizlik olsa. belkide benim derdimi beğenenlerde vardır. beterin beteri var demiyolar boşuna.
@marangozz keşke tek derdim işsizlik olsa. belkide benim derdimi beğenenlerde vardır. beterin beteri var demiyolar boşuna.
Evlilik hayali hayırlısıyla Rabbim evlenmeyi nasip eder inşallah
@ugur10 psikolojik sorunları olan insanlar evlenebilir ama herkesle değil. Bizi anlıycak herşeyin farkında olucak ona rağmen sevebilirse olur yoksa çok problemler çıkar.
@chesterrr
Karşılıklı sevgi olursa olur zaten herşey güzel de olur ve herşeyin hayırlısı sorun yaşamadan birşey olmuyor zaten elbette sorun da yaşar insan herşey nasip bu hayatta ve herşey gönlümüzce olsun
Butun psikiyatri hastalarina isik olmak ve kendi hayatimi sevgilim le diger asamalara getirmek
@sleeping beauty sizin neyiniz vardı ? ve nasıl ışık olmak istiyosunuz mesela ? Örnek olarak mı yoksa başka bişey mi ? Sevgilinizle umarım daha iyi noktalara gelirsiniz...
@sleeping beauty
Çok güzel bir hayaliniz var umarım sevgilinizle daha iyi olursunuz
@chesterrr
insanlar gibi çalışamam melekler kime özeniyor diyor
@Ahmet T herkesin çalışabilceği biryer vardır o yeri bulmak önemli. Belki bir markette çalışamayabilirsin. Ama bir baba bir abi olsaydı yanında ona yardımcı olabilceğin işler muhakkak bulunurdu. Anladığım kadarıyla halisinasyon görüyosunuz tehlikesiz ve kalabalık olmayan ortamlarda gayet tabi çalışabilirsiniz.