Anti psikotika ilactan dir. Size soylemiyorlar cunku ilaci birakirsin diye
Merhabalar, yaklaşık 1.5 sene önce bir sabah penisimde şiddetli bir ağrıyla uyandım.ağrıyla birlikte penisimin baş kısmının sol tarafında his kaybı(his kaybından kasıt mesela penisimin sol tarafına dokunduğumda dokunmayı hissediyorum ama zevksel bir iletim yok) ardından üroloji uzmanına gittim hiç bir sorun yok dedi. Yaklaşık 6 ay sonra sağ tarafı içinde aynı sorun başladı ve sağ tarafında da his kaybı oluştu. Aynı zamanda penisimin sol tarafında sürekli devam eden hafif bir ağrı zaman zamanda şiddeti artıyor. Bu gibi bir sorun yaşayan var mı? Muayene olarak idrar tahlili ve fiziksel muayene yapıldı. Mr, tomografi, röntgen gibi bir tahlile gerek duymadılar. Şikayetlerimi olduğu gibi belirttim. Bu arada 4 üroloji uzmanına muayene oldum.
Anti psikotika ilactan dir. Size soylemiyorlar cunku ilaci birakirsin diye
Sorun ilaç kullanmıyorken başladı.
bende antipisikotik ilaç kullanıyorum bende sıkıntı yok
Bir beyin ve sinir hastalıkları uzmanına başvurun, sakral ve lomber sinirlerde sıkışma varmıdır araştırın.
s2 ve s4 de sıkışma olabilir. kuyruk sokumu.
Teşekkür ederim, üroloji uzmanları neden yönlendirmiyor anlamıyorum. Yaşım itibariyle bir sorun olmayacağını düşünüyorlar sanırım.peniste eğrilik bu soruna yol açar mı bir bilginiz var mı?
Bahsettiğim sorunum dışında başka belirtileri var mı hocam bu sorunun?
"doğru gitmeyen herseyden suphe etmek lazım" ama birde noroşirujiye gosterin isterseniz. mr isteyecektir.
@Blackangel11
Üreme sistemle alakalı herangi bir operasyon geçirdiniz mi?
Penise müdahale yapıldımı?düzleştirme büyütme gibi?
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Yok hocam herhangi bir operasyon geçirmedim.
@Blackangel11
Diyabet varmı?
Diyabette yok hocam.
anladım peki.
Şikayetleriniz giderek artıyorsa beyin cerrahi ile görüşün,omurlarda herangi bir bası varmı bakılsın.
Ayrıca penis içinde süngerimsi dokularda yırtılma olabilir buna bağlı penis sinirlerine bası ve dejenerasyonal ileti bozuklukları olabilir,ayrıca nörolojik olarak değerlendirilmen gerekiyor./Geçmiş olsun ..
Teşekkür ederim. Üroloji uzmanlarının yaptıkları tetkikler yeterli mi sizce? Fiziksel muayeneye ek olarak testesteron ve prolaktin bakıldı. Testesteron normal çıktı, prolaktin yüksek çıktı.
. Doktor çok yüksek olmadığını belirtti. Psikiyatrik ilaçların yapabileceğini söyledi. Proviron ve e vitamini yazdı. İlaçları kullandım bitti.şikayetlerim giderek artmıyor, hep olduğu gibi kalmakta. Bahsettiğim sorunlarıma ek olarak söylemeyi unuttuğum batma sorunu ve sürtünmeye ve darbeye bağlı canımın olduğundan çok daha şiddetli yanması mevcut. Şimdi doğrudan nöroloji uzmanına mı gideyim yoksa üroloji alanında bir hocaya mı gitmemi önerirsiniz?