hımm anladim....keşke bi yolunu bulup ikna edebilseniz...ilaclarla duzelirdi....
@doğaevrim
bu onun tercihi ben defelarca anlattım ama anlamadı cevresınde kımsesı kalmadı annemı ablamı ölümle ile tehdit ediyor
hımm anladim....keşke bi yolunu bulup ikna edebilseniz...ilaclarla duzelirdi....
güzel kardeşim bak ağbin şizofreni hastası beynini normal insanlar gibi kullanamıyor. bu onun suçu değil. o yuzden tercihi de değil. karşında sağğlıklı bir beyni olan bir insan yok. ben senin yerinde olsam depo iğnelere geçiririm 1 kere depo iğneye geçirdiniz mi ondan sonra zaten pozitif etkiler kaybolur negatif etkiler baş gösterir. negatif etkilerin olması pozitif etkileree göre daha iyidir ve hasta söz dinler. sonrasında yine aylık depo iğnelerle ağbini bi şekil hayatta tutabilirsiniz.
@masaüstü
hocam ben abımı hastanede yatırdıkdan sonra zıraatine gıderdım fakat hic bir şey degişmemişti hala ayni düşüncüler vardı tek değişen sakinleşmesi oldu başka bir yararı yok yatırıyoruz sakinleştiriyorlar 15 gün sonra bırakıyorlar olan bu ablamın evliligi dagılma noktasına geldı bu şerefsiz yuzunden şerefsiz dememım sebebi sadece ablamın evligi dagılmasından degıl neler var neler burada sadece madalyonun diger taraftından bahsettım olanları anlatsam sızde bana hak verıceksınız emın olun
Konu chauche tarafından değiştirilmiştir (04.11-2019 Saat 16:44 ).
bende abimde şizofren hastası abim beni öldürmeye kalktı neler neler şizofren hastaları düzenli ilaç içmesi lazım dokturunuzla konuşun aylık iğneye geçin vurabiliyorsanız siz vurun ilaçlarını dikkat edeceksiniz zaten ilaçlar baskı altına alıyor tam iyileştirmiyor ömür boyu kullanması lazım üstüne basa basa sölüyorum ilaçları düzenli içmesi lazım
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
Merhaba,ben otuz yıl sağlık bakanlığında çalıştıktan sonra emekli olup Özel bir engelli bakım merkezinde görev yapan bir sağlık çalışanıyım, konu hakkında önyargılı değilseniz eğer bilgi eksiğiniz olduğunu düşünüyorum, eğer Adanaya yakınsanız sizi ağırlamak ve kurumdaki engelilerle tanıştırmak isterim, selamlar.
bende öğrenmek istemiştim bu sorunun cevabını ankarada bir mavi at cafe diye biryer buldum ama istanbulda bulamadım.
@Engellibakım hadi oradan işinize bakın ranttan başka bişey degil top gibi adamlar sadece şizofrenisi var diye bakım evine konuluyor kendi iradesi dışında oluyor bu durumlar ailesi yatırıyor kelle başı devletten 2000 bin tl alıyorsunuz para dubarası devlet o parayı evinde aileye verse daha iyi olur
sokakta gezseler özgür olurlar bu bakım evi bu hükümet zamanında açıldı daha önce böyle bişey yoktu onların sırtından para kazanıyorsunuz bakım evini övmeyin şimdi hapisane gibi dışarı çıkmak yasak deli gözüyle bakıyolar şizolara akşam oldugunda 7 gibi ilaçları verilip yatırılıyor orda yaşamak ölümden beter hapisane resmen çok övüyorsanız annenizi babanızı yakınınızı koyun bakım evine biz çok saglık çalışanı gördük bende memurum saglık çalışanı olmuşsunuz fakat gerçekleri göremiyorsunuz yazık günah sokakta dilenseler daha iyi valla
evet ...bence de birakmasinlar bakimevine ...😌
elinizde sihirli degnekmi var orda şizolara ne uyguluyorsunuz ilaçlarını evinde alsa özgürce dolaşsalar iyi degilmi onları kapatıyorsunuz 4 duvara tek kelimeyle para dubarası devlet size 2 asgari ücret üzerinden para veriyor sizinde işinize geliyor sıcak para
![]()
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!
hocam anlattıkların dogru olabılır ama benım başka cahrem yok emın olunki ablamın evlıgı bıtme noktasına geldı anneme şiddet uyguluyor ben yokken ve daha nicesi var anlatmaya utanıyorum vallahi
@Adrenochrome
mavi at kafeye gidebilirsiniz orası güzel yer kafe sonuçta özgürsünüz oturur çayınızı içersiniz
ankarada
@Engellibakım
kurumdaki engellilerlemi tanıştıracan engelli sensin haddini bil yaşasın şizofreni bende şizofreniyim şizofreniyi seviyorum iyiki şizofrenim yol alın anca gidersin
bu ülkede şizofren olmakta yasak amk yerinde
yaşasın şizofreni yaşasın şizofreniyle yaşamak.... bende şizofrenim şizolar alanlarakahrolsun tımarhaneler
kahrolsun bakım evleri tımarhaneler yaşasın şizofreni yaşasın özgürlük