halsizlik normal mevsim geçişinde çoğu kişide olabiliyor. ben kafama göre vitamin kullanmıyorum doktora soruyorum. o da en fazla D vit veriyor.
halsizlik normal mevsim geçişinde çoğu kişide olabiliyor. ben kafama göre vitamin kullanmıyorum doktora soruyorum. o da en fazla D vit veriyor.
Gogıl amcadan arattım D vitamini eksikliği oluyormuş bu vitaminin vucuda yararı nedir.?
@Members
Sabahları dinç uyanmanı sağlıyo ayrıca burnuna gelen o iğrenç kokuların sebebi d vitamini eksikliği oluyor eğer varsa böyle bi sıkıntın ,bulanık görmeni engelliyo uykusuzluğunu gideriyo ellerinin soğuk olmasını engelliyo yani üşümeni falan filan işte
Folik asit b9 , b12, d vitamini kullanıyorum ben
@Peri1995
Doktorunuz mu tavsiye etti?Ben bu vitaminleri nasıl temin ederim.Sabahları işe giderken zorlanıyorum.
@Members
Kan testi yaptır değerlerine baksınlar normalin altında olan değerlere zaten ilaç yazıyorlar. Sağlık ocağında bile yaptırabilirsin rahatsızlığındanda bahsedip doktor zaten yönlendirir Seni.
İlk başlarda bana sürekli b 12 vitamini yazıyorlardı.Hiç kullanmadım ama bana unutkanlık problemimle ilgili olarak yazıyorlardı.Şizofreniye özel olarak bir vitamin kullanmak gerekli değildir sanırım.