Bende alevli dönemlerde yaptığım hareketlerden dolayı pişmanım.ama elimde değildi.
Bende alevli dönemlerde yaptığım hareketlerden dolayı pişmanım.ama elimde değildi.
Aranızda ses görüntü koku gibi sıkıntıları olmayan var mı.Bende bu belirtiler yok. Takıntılarım oluyor. Clonex 500 kadar alıyordum.Şu an akşamları 300 kullanıyorum.
@Members
Bende de yok ses görüntü vb. yok.
@ayDÜNYAvazo
İlaç olarak ne kullanıyorsunuz.??
Abizol 15
Lustral 100+100
Ozaprin 20
@Members
Bende bunları kullanıyorum.
@ayDÜNYAvazo
Ben clonex 500 e kadar çıkmıştım şu an geceleri 300 kullanıyorum...
Ne hapı o uyku ilaçımı.
@ayDÜNYAvazo
Yok uyku ilacı değil.Bizim rahatsızlığımızdaki hastalar için kullanılıyor.İnternetten bakabilirsin.
@ayDÜNYAvazo
Şizofreni bir grip gibi bir soğuk algınlığı gibi basit bir hastalık değildir. Şizofreni uzmanların ifadesiyle psikiyatrinin kanseridir. Bende şizofreni hastasıyım kendimden biliyorum bu hastalık kolay kolay yenilebilecek bir hastalık değil. Zaten Tıp ta bilim adamları o kadar kesin tedavisini bulmak için çalışmalarına rağmen bu hastalığın kesin bir tedavisini henüz bulamadılar.
Genetik olmakla beraber, belirli alavlenme dönemleri olur. Dr. Kontrolünde ilaçları ve ilaç dozunu ayarlamak önemli. Yendim dediğiniz anda tekrar hayat düzeninize dahil olabilir.
Halisinasyonun dibine vuruyorum seslerde geliyor paranoid tip şizoyum halisinasyon araştirdigim kadariyla paranoid tip şizolarda görülüyor
Ben bir aydır clonex 250 kullanıyorum.21 gün oldu iyiyim şu an
Psikiyatri Doktorlarının, Psikiyatri Profösörlerinin söylediği şu; Şizofreniyi bütünüyle tedavi etmenin kesin bir yolu yoktur. Şizofreni kronik bir hastalıktır ve ilaçlar yardımıyla semptomlar belli ölçüde ortadan kalksa da ömür boyu tedavi gerektirir.