İlk muayene olduğumda 10 dk içerisinde teşhisi koydu.Üç kez kendisini ziyaret ettim.En son gittiğimde benimle pek ilgilenmedi hastanın durumuna göre bilmiyorum belki alınganlığımdadır.Hayatıma devam ediyorum.
https://www.arifverimli.com/
İlk muayene olduğumda 10 dk içerisinde teşhisi koydu.Üç kez kendisini ziyaret ettim.En son gittiğimde benimle pek ilgilenmedi hastanın durumuna göre bilmiyorum belki alınganlığımdadır.Hayatıma devam ediyorum.
https://www.arifverimli.com/
En son ne zaman gittiniz ve ücreti ne kadar?
@Members
Bilginiz varmı?
@Members
Arif Verimli Hocanın muayene ücreti ne kadar ? Siz kaç liraya muayene oldunuz ?
İnci diye asistanı vardı.Fiyatı önemli değil bence gidin muayene olun.
Keşke aylık 1 tane depo iğnem olsa da her gün ilaç kullanmak zorunda kalmasam.
beni kandırdılar serum olarak ilaç vereceğiz artık ilaç kullanmana gerek yok dediler hatta hastaneye yatırdılar
Seni kandırmışlar sanırım.
😁
@ayDÜNYAvazo
hastaneden kaçtım
Kaçç yılında kaçtınız hastaneden ve hangi hastaneden kaçtın?
yılını pek hatırlamıyorum dışkapı yıldırım beyazıt eğitim ve araştırma hastanesi
arkadaşlar hiç bir türlü şizofreniyi yenemezsiniz kendinizi kandırmayın kim atıyor ortalığa bunları?
@alehandro
Sen "şizofreni" değilmisin. Bu kadar neden net konuşuyorsunki. (ADAM BELKİ YENMİŞTİR NERDEN BİLECEKSİNKİ)
😁😁😁
İlaçların yan etkisiyle hastalık arasına sıkıştım ,yan etkiler yüzünden ilaçları kullanmıyorum ,iğne 4 ay önce bırakmama rağmen uyku uyuyamıyorum hayatım kabusa döndü
@ayDÜNYAvazo
Sen sık sık bu sitede bir Şizofren olarak iyileştim diye yazıyorsun. Sen remisyon dönemine girmiş olabilirsin. Sen kendini nasıl hissediyorsan öylesindir. Buna benim itirazım olamaz. Türkiye de senin gibi remisyon dönemine girmiş Şizofren hastaları mutlaka vardır. Ama sen bu sitede sanki tıpta Şizofren hastalığının kesin tedavisi bulunulmuş gibi bütün Şizofren hastaları adına Şizofrenler tamamen iyileşirler, iyileşiyorlar tarzında cümleler yazarsan bu forumda kesinlikle yanlış bilgi vermiş olursun. Türkiye de yıllarca ilaç kullandığı halde remisyon dönemine bir türlü giremeyen yüzlerce Şizofren hastası yurttaşımız var. Zaten bugün Tıpta Şizofren hastalığına kesin bir çare henüz bulunulamadı. Şizofren hastaları ömür boyu belli aralıklarla doktor kontrolünde olmalıdır ve ömür boyu ilaçlarını aksatmamalıdır. Bu çok önemli gerçekleri Şizofren hastaları ve yakınları hiç bir zaman unutmamalıdır. Belki bir gün bilim adamları tarafından Şizofren hastalığına kesin çare bulunur. Temennim Şizofren hastalığına en kısa zamanda kesin bir çare bulunulmasıdır. Ama bu yakın zamanda mümkün görünmüyor.
Konu erbin tarafından değiştirilmiştir (21.12-2021 Saat 00:28 ).