Teşekkürler
Sizinde iyi olmanizi dilerim
Teşekkürler
Sizinde iyi olmanizi dilerim
8ayı görmemişim pardon doktoruna bahset bu hissettiklerini yarar göstermediğini
Geçmiş olsun işlh iyi olursun
Az sosyal fobide var sizde
Estağfurullah, 14 gün sonra kontrolüm var bahsedeceğim ama doktorum 1-2 hafta ağır gelir ama sonra kendini iyi hissedersin dedi zyzapin ve prozac yazarken, gerçekten çok ağır geldi ama iyi hissetmek babında hiç bir fayda göremedim buda beni Bi tık daha kaygılandırdı açıkçası.
Teşekkür ederim inşallah.
Okdar ilç varki şifan bol olsun
Teşekkür ederim, bugün çok kötü oldum hala daha kötüyüm durduğum yerde çıldıracak gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum bir öneriniz var mı daha doktor kontrolüne 10 günden fazla süre var 😔😔
okb tamamen iyleşmez stres altında yine çıkar uykun nasıl ilaçsız uyuyabiliyorsan gün içinde serotonin içerikli laçlar kullanman gerek birz rahatlatır ama bırakma
sınavı ne yaptın girdinmi biyere
Yok hocam yerleşmedim, tekrar çalışmaya başladım, 2 aydır zorla da olsa düzenli çalışıyorum ama ilaçlar değişince bir ağırlık yaptı, 1 haftadır çok zorlandım ama yine de bugüne kadar iyi çalışıyordum, bugün ne kadar zorlasam da çalışamadım, buda ayrı bir kaygılandırıyor insanı, acaba bidaha eskisi gibi çalışamayacak mıyım gibisinden.
Evet stres altında kendimi durduramadığım takıntı denilebilecek düşüncelerim oluyor. Buda daha fazla kaygılandırıyor, kaygı da stresi arttırıyor, Maalesef bu şekilde kısır döngüye giriyor. Düzenli kullanıyorum İnşallah daha iyi gelir tek umudum bu yönde...
bende sınava calışıyorumda ondan sordum yks
Daha önceden girdiniz mi? Yoksa 12.sınıf mısınız?
girdim 3 kez
Hayırlısı olsun,yerleşip tekrardan mı hazırlanmaya karar Verdiniz yoksa malum sebeplerden ötürü mü kazanamadınız?
yerleştim