@mmmy1983
Sorularıma tek tek cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Evliliğiniz inşallah ömür boyu devam eder. Bende inşallah senin gibi aile yuvası kurarım.
@mmmy1983
Sorularıma tek tek cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Evliliğiniz inşallah ömür boyu devam eder. Bende inşallah senin gibi aile yuvası kurarım.
inşallah kardeşim![]()
@mmmy1983
Sana bir kaç sorum daha olacak. Sorularımı yanıtlarsan sevinirim.
Sen şizofrensin. Sana neden şizofren teşhisi konuldu ? Sana şizofren hastalığınla ilgili ne tür düşünceler, ne tür hisler, ne tür sanrılar geliyor ? Görsel halüsünasyon mu görüyorsun ? İşitsel halüsünasyon mu görüyorsun ? Ne tür halüsünasyon görüyorsun ? Evliyken sen ansızın bir halüsünasyon görünce ne yapıyorsun ? Hastalığınla ilaç kullanmanın dışında başka nasıl mücadele ediyorsun ? Evliyken hiç hastalığında alevlenme dönemi oldu mu ?
2008 yilinda askere gittim tekrarlayici uyum bozuklugundan muaf edildim sonra hicbir tedavi gormedim bir ise girip calistim 6 yil sonra evlenmeye karar verdim esimle anlasamadik beni terketti istemedi bende soylememistim askerligi yapmadigimi felan 2.5 ay evli kaldim sonra rahatsizlandim cok kotu oldum psikiyatriye gittim psikotik bozukluk tanisiyla engelli raporu calisabilir verdi simdiki aklim olsa evlenmezdim tum hayallerim alt ust oldu 2.5 bucuk senedir evdeyim zor gunler gecirdim evlenceginiz zaman cok düşünün her kotu ihtimalleri aklinizda olsun hersey olabilir...saglicakla
Ewet güzel yorum iyice düşünmek lazım sonrası için kendimi bi sorguya çekmem lazım
@erbin
ben hiç halüsinasyon görmedim ne görsel ne işitsel
çeşitli sanrılar yaşıyorum üzerine alınmalar filan
evliyken değilde nişanlıyken hastalığımda bazı belirtiler ortaya çıktı ilacın dozunu artırarak üstesinden geldim.
şimdilik herşey stabil
@tysharp
bu konuda cok haklisin. Aslında devlet insana araba kullanmak için ehliyet alman lazım diyorsa evlilik içinde oyle bir belge almak lazim. sadece engellilik veya şizofrenlik degil, tum karakterin değerlendirilmeli.![]()
Şizofren kadın veya erkek ya da her ikisi birden.
Kendini değil önce karşındaki insanı ve aileleri düşünerek hareket etmek gerek.
Kesinlikle evlenmemeli.
"tabi tercih meselesi o ayrı."
evlenmek istemiyorsa evlenmesin dediler
zaten bende çalışamam maddi durumum yok konuşamam bilmem ne bilmem
Teorik olarak Hayır pratik olarak evet yani hukuken evlenemezsiniz ama karşı taraf onayliyorsa evlenebilirsiniz
Belki çok istisnai durumlar vardır ama, bence kesinlikle evlenmemeli. Evlenirken karşı taraf yeterince bilgilendirilmiyor. Bu hatayı yaptım ben. Paranoid şizofren tanısı konulmuş biri ile kısa bir evlilik deneyimim oldu. 1 haftalık. İlk günden evliliği bitirmeye karar verdim. Hayatımı cehenneme çevirdi. Evlilik iptal davası açtım. Ve artık onu görmüyorum.. 5 yıl oldu. Kurtuldum şükür..
ölmek istiyorum her gün al Allah ım canımı azraili gönder yakmadan acıtmadan alsın diye dua ediyorum intihar düşünüyorum şu sıralar
Evlenmeyi çok isteten şizofren bi arkadaşıma kız ayarladım . Ama çocuk kıza karşı soğuk ve tuhaf duruyordu .
Kendi içindeyse çok coşkulu ve mutluydu çünkü artık bi kız arkadaşı vardı .
Fakat kız onuncu günde bizim şizo oğlanı terketti
Terkedilen şizo deliye döndü ,bana mesaj atıp bi sürü laf saydı .
Bence şizoyla normal biri biraz zor görünüyor
@SERAFİM
Sen iyi etmişsinde bizim şizo kardeş kötü etmiş arkadaş.
@Ahmet T
Evlenemiyorum DİYE dertlenme arkadaşım. Sırf bu yüzden canını sıkma. Zaten ölümlü dünya.
@Kaansemiramis
Evlilik sadece 2 gönül 1 olunca
Evlilik olur. Buna da EVLİLİK denir.
2009 dan beri hastayım. 7 yıldırda ilaçlarımı DÜZENLİ ve BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMAKTAYIM. Büyük konuşmak gibi olmasında yerimde başka biri olsa belki yağ gibi erirdi. Ne yaptık SABIR SABIR vesselam. Bu dünyanın kahrını çekmek zor biliyonmu arkadaş.