@ayDÜNYAvazo
Bu yönde bilimsel bir dayanak var mı?
@ayDÜNYAvazo
Bu yönde bilimsel bir dayanak var mı?
Bir İnsan yaşaması için zekaya ihtiyaç duyar ve özellikle tek başına yaşayan insanlar için. Eğer zeka hiç olmasaydı toplumlar ve teknoloji diye birşey olmazdı. Bu tezden gidersek Demekki her insan zekidir. Örneğin bir kişi sadece öbür dünya için aklı varsa duygusal zekası bu yöndeyse ve bu dünyaya zekası çalışmayan aklı almayan insan ne kadar zekidir bilimsel açıklaması yoktur belkide
eğer psikiyatrik rahatsızlığınız varsa bunları düşünerek daha çok yoruluyorsunuz ama biliyorum insan duramıyor düşünüyor işte. hayata yüzeysel bakmak daha iyi derinlere dalınca olmuyor
Merhaba cevabını rica edeceğim2 soruyla başlayalım
1) zeka ne demektir?
2) ben Müslümanı m sizi bilmiyorum ve özgürsünüz tabi.
Kuran zina etmeyiniz diyor peki 2 kişi var olsun vebunları astronot aracıyla mars veya ay yüzeyine indirelim
Burada yaşayacakları Cinsellik yine zina olur mu başka bir örnek de alabilirsiniz örn hırsızlık
Beyinde hipokampüs denen kalıcı hafıza merkezi vardır burası zarar görürse hafıza gidebilir. Ayrıca sensitivite nin olduğu amigdala ile yine hafızayla bağlantılı sanırım epitalamus vardır. Korteks i olmayan bir canlı nın hafızası yoktur denebilir. Vücudun ise somatosensori kkortekste bir haritası vardır. Vücutta epitel dokudan gelişmiş pnöronlar veya nöron sistem hasara uğrayabilir. Şimdilik özetle aktarabileceklerim bunlar
Hayırlı geceler
felsefe hiç zevkli bir hobi değil bence. daha dinlendirici hobiler var onlara yönelin derim
Süper Zekayım zekamın farkındayım ama yeni bilgi öğrenmeye vs. kapalıyım. Bunun nedeni ne olabilir? YENİ ŞEYLER ÖĞRENMEYE KAPALIYIM benim kafammı kapalı acaba?
Üstün zekalılar okuluna gidebilirsin...🙂
herkez süper zeka zaten
zeka diye birşey varmı acaba
zeki bu @ayDÜNYAvazo bence
Kilitli olabilir, anahtar lazım
Güzel tesbit ve soru fevkalade.
@ayDÜNYAvazo
İnsan yaşadığı sürece bilgi edinir