Bu bir tercih meselesi bence.İnsanlar karakteri bozuk olanları değil böyle insanları sorguluyorlar nedense..
Bu bir tercih meselesi bence.İnsanlar karakteri bozuk olanları değil böyle insanları sorguluyorlar nedense..
Sıkıcı, çok bilmiş ve havalı
En iyisini yapıyordur bencs kimseye yüz vermeye gelmiyor bu devirde.
@Bitmeyenumut
Milletle karışıyorsun sigara istiyorlar borç par a istiyorlar
Tekel bayii miyim
Banka mıyım
İşim olmasin bu tiplerle
Asosyallik bir tercihtir. Sosyal fobik sayılmam
uzak dur kanka insanlardan bu şehir seni kullanır santim santim çürürsün
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Sen uzak duruyon mu
Ben sadece gercekten dostluk kurabilecegim insanlara yogunlasiyorum
en güzeli yanlızlık
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Yalnızlık Allah'a mahsustur.
Yalnızlık, alınyazısının insanı kendi kendisine ulaştırmak için başvurduğu bir yoldur.
Yalnızım hiç arkadaşım yok edinmek içinde bir çaba içerisinde değilim. Hayata tek geldim tek yaşayacağım ve tek gideceğim. Böyle mutluyum. Beni mutlu eden tek şey yalnızlık kendi kendine yetebilmeli insan.
ben de öyleyim benim için tanıdığım kişilerden yüzde 95i salak , geri zekalı falan diye düşünüyor ayrıca organik olmayan psikoz hastasıyım
Hiç kimse yalnız kalıp dışlanmak istemez ki.
merhaba ,seni anlıyorum çünkü lisede çok yaşamıştım bu olayı hatta çok çok zordu.
ama illa üniversite okumak istiyorsan kontenjanı yüksek olan ve bu sebepten ders devam şartı aramayan okullar var. mesela istanbul üniversitesi böyle bir okul. (ben istanbul üni. mezunuyum) çoğu sayısal bölümlerde ders devam şartı yoktu.
son geldiğimde koydular ama çok saçma bi hal aldığından kaldırmışlardı sanıyorum (çünkü derslikler tıklım tıklım oluyordu)
yinede bence derse devam şartı aramayan okulları araştırırsan bence olabilir..
ama senin kararın tabi..
@Factotum
sadece özne olarak tek kişiyi BAĞIMSIZ düşününce bu çok mutlu edici olabiliyor fakat diğer insanları sürekli birbiri ile haşır neşir görünce insanın içi gidiyor ,bağımsız bir hayatınız yok ise ister istemez mutsuz olabiliyor insan