@genc2018
Aynisini bana da soylemislerdi ama olene kadar kullanicaksin cunku ilaci birakirsan daha kotu olursun.
@genc2018
Aynisini bana da soylemislerdi ama olene kadar kullanicaksin cunku ilaci birakirsan daha kotu olursun.
solian bana hiç fayda vermedi uzun zaman kullandım bıraktırdı doktorum
Selamlar, Ben 3 yildir solian kullaniyorum. Biraz bacak kaslarinda sertlesme yapti ama genelde güzel bir ilac. Risperidon beni yataktan kaldiramaz hale getirmisti ama solian beni tekrar ayaga kaldirdi. Spor yapamiyorum robot gibiyim ama Sizofreniyi baya bir azaltti. Ek olarak kaslari yumusatmak icin akineton kullanacagim, bakalim hayirlisi olsun![]()
kafayı resetleme rahatlama bir şey düşünmeme uyku hali dendimi zyzapin in üstüne tanımam...2010 yılında işden çıktığımda depresyon panik atak tedavisinde kullanmıştım süper ilaç..
Solian 100mg kullanıyorum ama anlamadığım sabah mı içiliyor akşam mı doktora sormayı unuttum
Çünkü akşam içtiğimde uykumu kaçırıyor, sabah mı içilmesi gerek
@Reyhanman
Bilmiyorum ben. 😁😁
Eczane niz yazmıştır belki ilaçın kutusuna.
Teşekkür ederim bilen biri yok mu
İlaç kutusunda yazmıyor
@Reyhanman
Selam,
20 yıldır Solian kullanıyorum. 200 mg sabah ve 200 mg akşam.
Hangisi kolayınıza geliyorsa o şekilde içebilirsiniz bence. Ama tabii siz bir eczacıya da sorun yinede?
Geçmiş olsun.
@friends
Gündüz içtim uykulu gezdirdi sonra da uyudum
Haftasonu olması nedeniyle işim yoktu fakat mesai günleri uykulu halde olamam o yüzden akşam içmek gerekliymiş diye kanıya vardım,teşekkür ederim
Bu Solian adlı ilaç 2 seneden beri eczanelerde bulunmuyor. Solian adlı ilacı kullananlar bu ilacı nereden alıyorsunuz ?
@erbin
Ara ara temininde sorun oluyor ama ben hiç ilaçsız kalmadım.
En son ağustosta 3 kutu almıştım.
Ben eczanede solian ilaç bulunmuyor gibi bi durumla karşılaşmadım
Bu ilaç etki edince uykulu oluyorum ama hiçbişeyi kafama takmıyorum
@friends
Ben 2013 ve 2021 yılları arası Solian 200 mg adlı ilacı kullanmıştım. Ben Solian adlı ilacı pandemi döneminde eczanelerde temin etmekte çok zorlandım. Doktorumun tavsiyesiyle ben bir seneden beri Meressa 200 mg adlı ilacı kullanıyorum. Doktorumun bana dediğine göre kullandığım Meressa 200 mg adlı ilacın ham maddesi Solian 200 mg adlı ilacın ham maddesine çok benziyormuş. Ben Meressa 200 mg adlı ilaçtan ben sabahları 1 tane akşamları 2 tane içiyorum. Yani günde 600 mg içmiş oluyorum.
@Reyhanman
Sende Şizofren misin ? Engelli devlet memuru musun ? Kaç yıllık devlet memurusun ? Engelli raporunda engel oranın yüzde kaç ?
Konu erbin tarafından değiştirilmiştir (25.09-2022 Saat 21:41 ).