TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
Toplam 72 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    anon Avatarı

Son Giriş
    23.10-2019
    Saat
    10:51
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba,

Lisans mezunu 5 yıllık işsizim. Bipolar bozukluk hastasıyım. Doktorum önerdiğinde ilk olarak engelli olmaya hevesli değildim, hatta karşı çıktım, yıl 2015 ti. Sonra araştırdıkça engelli Kpss'nin avantajlı olduğunu gördüm ve ellerim tireyerek aldım yüzde 40 lık raporumu. almam gerekiyordu ve aldım.istemeye istemeye... Kısmetse bu sene gireceğim ekpss lisans'a.

Ama şunu düşünmekteyim; ben bu raporu Bipolar bozukluktan alarak geleceğime bir darbe vurdum mu acaba? zira akıl rahatsızlığı yabana atılır bir rahatsızlık tipi değil..

Sanırım hiç evlenemeyeceğim. çocuklarım olmayacak. yalnız başıma ölüp gideceğim. Kimseye de söyleyemiyorum böyle böyle diye, belkide adım çıkacak ''deli'' diye, işyerinde-mahallede..

Biliyorum hepimizin sorunları var ve Allah'tan herkese bu sorunları aşmasında yardım diliyorum. İçimi dökmek istedim. Aynı durumdaki kardeşlerimi de dinlemek isterim.

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    21:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    merhaba,
    aynı durumu yaşadım ...
    matematik tezli master programını bıraktım. makina müh te tezliye başlayacağım inşallah .

yani bu durumu senin gibi değerlendirmeme sebep olan şey ailemin davranışları oldu.
    ailmde çoğusu okumamış pek.

takmayın canınızı sıkmayın benim raporum süreli atanamassam yenilemiycem sizin sürekli mi?

Üye
    uzakyol Avatarı

Son Giriş
    27.08-2018
    Saat
    21:00
    Yaşadığı Yer
    Ank
    Alınan Beğeniler
    45
    Verilen Beğeniler
    91

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Özel sektörde büyük kurumlarda engelli kadrosuna başvurursan sıkıntı olabilir. Normal kadroda büyük olsun küçük olsun hiçbir işletmede kimsenin rapordan haberi olmaz bile sıkıntı da olmaz. kpss herkes için çıkış yolu Allah gönlüne göre versin. Evliliğe gelince ilaçlarını kullanıyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum ama bekarlık da ayrı bir sultanlıktır onu da belirtmek isterim. Birde toplumun bipolar hakkındaki bilgisine bakalım;

Üye
    anon Avatarı

Son Giriş
    23.10-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @uzakyol

videoya çok güldüm. teşekkürler.

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    21:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

@uzakyol
    hahahahahhaahahhahhaha
    o çok konuşan öğrenci çok tatlıydı 2. mi 3. mü ne hani biz ilköğretimde soruyu bilemeyince "bu konuda çeşitli söylentiler vardır yani çok önemlidir der gibi ne güldüm

@anon
    hocam takılmayın , ben takılmıyorum. raporunuz süreliyse atanamazsanız yenilemezsiniz olur biter. birde sizin ne dediğiniz önemlidir başkalarının değil ayrıca taşkınlık çıkarmamaya çalışın evde

Üye
    Serhat79 Avatarı

Son Giriş
    02.12-2018
    Saat
    19:39
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    4

Ben de aynı durumdayım, korka korka raporu aldım. Yaşım 38 ve hiç evlenmedim ve bir şizofren olarak evlenebileceğimi de zannetmiyorum. Şizofreninin 20 üzerinde çeşidi var, ben eğitimliyim ve saldırgan biri değilim, cezai ehliyetim de var ama bunu karşımdakine anlatamam. O yüzden gizleme kararı aldım.

Yalnız "Daha rahat yaşamak için geleceğimi mi sattım?" düşüncesine katılmıyorum. Bu bize tanınmış bir pozitif ayrımcılık. Eğer bu ayrıcalıklar olmasa biz toplum içinde çok daha gerilerde kalacağız, kalıyoruz, kaldık da. Bu yüzden durumu olduğu gibi kabullenmek ve bize tanınan ayrıcalıkları kullanmak en sağlıklısı. Örneğin diğer insanlar emekli olmak için yaşı beklerken biz daha erken ve yaşı beklemeden emekli olabiliyoruz. Bu çok büyük bir nimet. Hem bipolar olup hem bu ayrıcalıkları kullanmadan 10 yılda neler kaybedeceğinizi düşünebiliyor musunuz? Sadece maddi olarak değil, manevi olarak da.

Üye
    anon Avatarı

Son Giriş
    23.10-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    10

@Serhat79

Haklısın Serhat. Ama bir açıdan da damga bu, yabancılar ''stigma'' derler, bir nevi mahallenin delisi olayı.

Ben de evlenebilecegimi dusunmuyorum.. Tabi Allah ne yazdıysa o.

Üye
    MrYılmaz Avatarı

Son Giriş
    05.01-2021
    Saat
    20:48
    Yaşadığı Yer
    Rize
    Alınan Beğeniler
    12
    Verilen Beğeniler
    3

Bu hastalığınızın düzelmesi gibi bir durum söz konusu mu ? Eğer ufacık bile ihtimal varsa ona göre %100 düzelicekmiş gibi davranmakta fayda var.Yani bu hastalara tanınan imkanı ben haketmiyorum inşallah kurtulacağım düşüncesi daha sağlıklı geliyor bana.

Ben mesela bana çarpan 17 yaşında ehliyetsiz bir velet olduğu halde ne onun ailesinden ne de sigortadan para almadım.Alacak olsam hayatımı kurtaracak meblağları alabilirdim ama benim tek istediğim eski sağlığıma tekrar kavuşmak ...

Yasaklı Üye
    Helsinki Avatarı

Gerçek Adı
    İron
    Son Giriş
    03.07-2019
    Saat
    18:57
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    823
    Verilen Beğeniler
    936

bu nasıl başlık hocam ya bende daha rahat yaşayabilmek için organlarını yada bedenini sattın sandım . Tr de yaşayıp aklı başında olan psikolojik ekonomik sıkıntısı olmayan insan sayısı inan çok az hiç kafana takma hepimiz deliyiz.

Askıda Üyelik
    Love Master Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    26.09-2018
    Saat
    14:54
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    829
    Verilen Beğeniler
    649

Bende İron abinin dediği gibi zannettim. Hiç kafaya takmayın bence de. Her kafanın illa ki bir derdi var yani.

Üye
    TahaAY Avatarı

Gerçek Adı
    Taha
    Son Giriş
    12.07-2023
    Saat
    14:30
    Yaşadığı Yer
    Kahramanmaraş
    Alınan Beğeniler
    289
    Verilen Beğeniler
    4

Kardeşim ben memur oldum bende sağ siyatik sinir lezyonu var kurşunla yaralanmadan dolayı %60 rapor verildi. işe başladıktan bir süre sonra müdürüm ilaçlardan dolayı beni psikolojik hasta zannetmiş arada gelip takılırdı. hiç bozuntuya vermedim 5 yıldır öyle zannediyor umurumda da değil

Askıda Üyelik
    Love Master Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    26.09-2018
    Saat
    14:54
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    829
    Verilen Beğeniler
    649

Evet aynen öyleler. Geçmişte ilaç kullananları da hoş görmeyenler farklı bakanlar oluyor. Onun için hiç kafaya takma. Allah şifanı ihsan eylesin. Beterin beteri vardır.

Üye
    winstonn41 Avatarı

Son Giriş
    20.01-2018
    Saat
    15:46
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Al bendende o kadar tedavi olmak umrumda bile değil ama bir bipolar tanısına takıldım kaldım..Ruhu özgürlükçü bir insana verilebilecek en büyük ceza akli dengesiz muamelesidir. Kaldi ki ne bir depresyonum var nede mani zerre kadar da inanmadım bp olduğuma Bu yüzden başka doktorlar arayışına girdim. İlaçları azaltınca kendimi mükemmel hissediyorum ama doktora göre manidesin.

O da olmassa depresyondası oda yoksa hipomanidesin oda olmazsa karma dönemdesin. Gelde normal olduğunu bu adama anlatmaya çalış. Forumdaki zorla hastaneye kapatılma, yasal vasili gibi başlıkları okuyunca ne büyük bir aptallık yaptığımı psikiyatriye giderek anladım. Çıkış yok çünkü bp damgasını yemişsin. Kaçan kovalanılır misali Gerçek hastaları tenzih ederim.

Herkese sağlıklı günler..

Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    14:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

Herkes evlenemeyeceğim demiş , benim merak ettiğim evlenmek isteyip de hastayım diye evlenemeyenler kendi gibi bir hasta ile evlense sonuç ne olur acaba???

Üye
    patpat55 Avatarı

Son Giriş
    14.06-2022
    Saat
    15:58
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    7

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @ahmet22

ama daha sonra tekrar rapor almak istediğinizde en az ay tedavi derlerse tekrar baştan ilaç kullanma olayın olamyacakmı hocam bide devlette işe başladığında raporun özlük dosyanda kalcak kime ne

Sayfa 1 / 5 12345 SonSon