TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 72 mesajın 46-60 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    22:42
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @tato78

Kimseye garezim yok ettiğini söylediğini buluyor herkes. En güzel tepki sessiz kalmak bunu yapabiliyorsan hem hastalıkta gem dünyada yol katetmişindir. Kimseye bu konuda ekmeğine yağ sürüp onları seviyesine inmem arada bir oluyor kızıyorum ama bana yakışan bu değil bence sizde sakin olun. İnsan aklını ve iletişimini yitirdiği vakit şiddete başvurur . Gecmiş olsun

Üye
    LKA Avatarı

Son Giriş
    06.04-2019
    Saat
    18:08
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Şiddete başvuruyorsanız bence tam iyileşememişsinizdir.Öfkenizi yönetmeyi öğrenmelisiniz. İlaclarla alakalı olsa gerek ben sinirlenemiyorum bile bırakın şiddeti. Eskiden bazen kendi kendime dahi sinirlendiğim oluyordu ama yine de kavgaya başvurmazdım. Sinirden midemde
    yanma felan olurdu.Şimdi nasıl bir duygu olduğunu bile unuttum desem yeri.

Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

@LKA

Çok haklısın LKA, kendimizi daha çok yormak ve üzmekten başka birşey değil bende de aynı durum mevcut belki mesleğimle alakalı sabrı hoşgörüyü beklentisiz olmadıyı ögrendim hayatta. Herkes kabı kadar su alıyor . Bazen düşünüyorum da hastalığın bana kattığı artılar da var, çok insandan güçlü ve sağlam karakterli olduğumu düşünüyorum

Üye
    patpat55 Avatarı

Son Giriş
    14.06-2022
    Saat
    15:58
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    7

@LKA

ya arkadaş şu ilaçlar bi bana fayda etmiyor her türlü yan etki var demiyim işe gidiyonmu gitmiyonmu çok fazla hap dokunurmu rahtszlık var mide diyen yok ama sinir hep sinir

Üye
    LKA Avatarı

Son Giriş
    06.04-2019
    Saat
    18:08
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Sabırla kullanmaya devam edince vücudunuz tolere edebilir hala gelebiliyor. Biraz sabır biraz denemeye devam biraz da olduğu kadar demek lazım.Ben geçmeyen yan etkilere de alıştım ki çoğu geçti zaten

Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    14:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

Kusura bakmayın ama şiddete başvuran adamdan memur olamaz, olsa da işten atılır. Ben de bilirim şiddete başvurmayı ama bir senem kalmış emekliliğime, bir sene sonra hayatım boyunca muhtemelen bir daha görmeyeceğim kişiler için risk almaya değer mi? Bir atasözü vardır; azimli fare duvarı deler diye.

Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

Hastalığın etkileri olabilir diyorum evet bazen kişi aniden patlayabilir vs. ama artık eğitimli insanlarız öfke kontrolünü yapmamız lazım. Herşey de hastalığa sığınıp ben ilac içiyorum gibi şeyler sanki biraz işin kolayına kaçma. Ha mizacımda da var şiddet benim diyen birine bişey diyemem ama o şiddeti git kendine uygula zaten dışarısı psikopat dolu 😕 En azından adımızda bipolar olunca ha bu adamlar dengesiz damgasını toplum bize bu denli etiketlemez bazıların şiddet merakı yüzünden . Hak veriyorum o yüzden eko79

Üye
    sarus Avatarı

Gerçek Adı
    Mustafa
    Son Giriş
    02.08-2023
    Saat
    15:07
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    6
    Verilen Beğeniler
    3

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Kardeşim ben de tescilli 7 yıllık bipolarım...Birkaç ay önce yüzde kırk engelli raporu aldım...Hiç endişe etme bence dezavantajından çok avantajı var...Geleceğin konusunda kesinlikle endişe etme...Saklanacak hiçbir tarafı yok bu adı üstünde hastalık...

Benim rapor almamdaki birinci derecede önemli amacım milletin bana vuracağı damgayı bertaraf etmek...Bir damga vurulacaksa bana o damgayı ben vururum...Kendi göbeğimi kendim keserim...

Böylelikle riyakar olanlar değil bana ben olarak değer verecek olanlar etrafımda toplansın...Diğerlerinin cehenneme kadar yolu var...Bu düşüncem karşı cins için de geçerli...Arkadaşların vurguladığı noktaya ben de katılıyorum...Özel sektörde kıllık yapıyorlar maalesef...Tolerans hak getire...Herkes üç kuruşa beş köfte peşinde...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

@sarus

Çok dogru soyluyorsun. Aslında bizim hastalığımızdan da önemli olan bu duruma bakış açımız, şayet bipolarda benzer semtomplar olsa da aramızdaki ayrılan farklılaşan nokta herkesin bakış açısı, yaşantılara. Ama en önemlisi kendimizle ve çevre ile barışık olmak. Biri bize ne der diye düşünüyorsak o kişiyi de önemsiyor ona değer veriyoruz demektir. Açıkcası benden önemli değil bu görüşte olanlar.

Üye
    Mustafa788 Avatarı

Son Giriş
    26.09-2023
    Saat
    21:59
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Merhabalar 2015 yılından beri özel hastanede tedavi gormekteydim son 1 senedir Erenköy takipliyim yüzde 40 ruhsal ve duygusal olarak engelli raporu verildi yanlız 12 ay askerlik vazifemi yaparken son 6 ay kala rahatsızlandım 13 gün hastanede yattım ve 1 ay hava değişiminden gelip askerlik vazifemi tamamladım işe girerken herangi bir sıkıntı cekermiyim bu bilgiler raporun açıklama kısmında yazıyor atipik psikoz ve bipolar bozukluk teshislerim sosyal izalasyon ve duygusal yönden atipik psikoz dan kısmı duzelen /40 ve bu yazdığım bilgiler yazıyor

Üye
    MadResister Avatarı

Gerçek Adı
    Mernis Sorgu Paneli
    Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    23:45
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    41

Hocam banada bipolardan kısmi düzelen %40 rapor verildi. Otizm'den %80 verildi. DEHB ve Artikülasyon Bozukluklarından falanda fazlasıyla toplam raporumu %88'e çıkardılar Zihinsel'de işaretli Ruhsal ve Duygusal türünün yanında %1 raporda sol gözümden aldım itiraz ettikten sonra. Son olarakta çocukluğumdan beridir ortaokul zamanlarımdan falan Erenköy'de düzenli tedaviye gidip geliyorum.

Üye
    Mustafa788 Avatarı

Son Giriş
    26.09-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

İş bulma olasılığı varmı birde bazı şikayetlerimide eklemiş rapor açıklama kısmına

Üye
    kara duman Avatarı

Gerçek Adı
    ayhan
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:25
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    95
    Verilen Beğeniler
    1

@Mustafa788

İşe girerken engelli raporunuzu söylemek zorunda değilsiniz eğer çalışabilecek durumdaysanız sorun olmaz ama iş yeri işe girişte sağlık raporu isterse o zaman meydana çıkar rahatsızlığınız o zaman sorun olabilir bazı iş yerleri ruhsal rahatsızlığı olanları çalıştırmak istemiyor.

Üye
    Mustafa788 Avatarı

Son Giriş
    26.09-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Mesela ben eskisi gibi raporu soylemeden nasıl calisabirim bu işe girerken verilen rapordanmi bahsediyorsunuz tam anlayamadim

@kara duman

Üye
    sokr@t Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    _
    Alınan Beğeniler
    1.496
    Verilen Beğeniler
    1.123

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Doktor hastalığımın ilk başlarda okb olduğunu sonradan bipolar teşhisi konduğunu öğrendiğinde antidepresanlar yüzünden olmuş olabilir dedi . Olabilir mi gerçekten böyle birşey kullandığımız antidepresanlar hastalığımızı daha ileri derecede bir hastalığa dönüştürebilir mi öyleyse o zaman ilaçların faydasından çok zararı var bize bipolarda şizofreniye evrilmesin sonra zamanla ne yapsak bilemedim .

Sayfa 4 / 5 İlkİlk 12345 SonSon