TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
Toplam 72 mesajın 16-30 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    14:46
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @patpat55

Raporlar özlük de kalıyor ama kurumların özlük müdürlüklerinde dedikoducu memurlar çalışırsa bütün kurum dosyanda ne var ne yok öğreniyor ki bu ispatlanırsa kamudan atılma sebebidir.

Üye
    patpat55 Avatarı

Son Giriş
    14.06-2022
    Saat
    15:58
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    7

@ekonomist79

O zaman raporun sadece psikyatriden oran almış olup 2010 ve 2018 kadar atanmış olan tüm öğretmenlerin atılması lazım insanlarla ugrasmiyorsun öğrenci egitiyorsun

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    21:56
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @patpat55

selam , o alıntıladığınız yazımdan itibaren ne kadar çok şey yaşamışım dedim.şu an temel tıp bilimleri tezli master dın ayrılma planları yapıyorum. bilgisayar mühendisliği başlayacak inşallah. inşallah diyorum da hayırlısı..

konuya gelince. elbette bazı artıları olur raporun ama dediğim gibi ,bu psikiyatri alanı , kendinizi hastanede düşünün nasıldı ,hoş hastanelerin hiçbirinde yaşamak eğlenceli değildir ama psikiyatri başkadır.

diğer kişilerin hakkınızdaki düşünceleri de çok önemli yada sizin ne düşündüğünüz hiç önemli olmayabiliyor.bu yüzden psikiyatriden alınan raporun nispeten dezavantajı olur kanısındayım..

atanırsanız tabii ki işler değişebilir ama artık büyük değişiklikler beklemek de çok anlamlı değil. memuriyet de karın doyuramaz olmuş.
    taş patlasa memur maaşı 2600 tl ya eder 550 $ ya etmez. bu da çok küçük bir rakam çoğu şey ithal.

kısa bi hesap yapalım özetçe

kiradasın 600 tl min.
    doğalgaz , su ,elektrik ,telefon 400 tl ki kışın daha fazla gider etti 1000 tl.
    aylık 500 tl yiyeceğe ayırsan 1500

150 -200 tl giyim ayakkabı 50 tl cinemaydı ıvır zıvır al sana 1750 tl min çıkacak rakam ..

sen ne kadar alıyorsun 2600 sana kaldı 850 bide bakmakla yükümlü olduğun kişi/ler varsa olay tamam .

psikolojiniz daha da bozulmasın ne olacağı belli olmaz da ...sadece bikaç şey yazdım
    ...

Üye
    tato78 Avatarı

Gerçek Adı
    Taylan
    Son Giriş
    19.09-2023
    Saat
    16:00
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    40
    Verilen Beğeniler
    16

@anon Merhaba Bende bipolar ve diyabetten 2 sene önce engelli raporu aldım. Hastalığının biliniyor olması yaşadığın her tartışmada ne kadar haklı olursan ol hatayı üstüne yıkıyorlar. Zaten hasta ve sinirli yaftası yapıştırılıyor.. İşlaçlarını düzenli içersen, alkol ve uykuna dikkat edip dr kontrollerini aksatmazsan sorun yaşamazsın. Bu arada ben raporu emeklilik için aldım. İstediğim an emekli olabiliyorum. bu da beni inanılmaz rahatlarıyor.

Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

@patpat55
    Yazdığımı ifade edememişim sanırım, psikolojik rapor almak kamudan atılma sebebi değildir, başka birinin bu durumu özlük dosyasından öğrenip raporu olanın arkasından dedikodusunu yapması bu kişinin kamudan atılma sebebidir demek istemiştim.

@tato78
    Hastalığını herkes senin aleyhine kullanıyor kardeş maalesef.

@ahmet22
    En düşük memur maaşı 2018 temmuz'da 3133 TL oldu. Psikolojim yazdıklarınla bozulmaz bunlar ekonominin gerçekleri. Yalnız şu var birkaç terbiyesiz ahlaksız arkamdan hastalığım (ki genetik bir hastalık ne sigara içerek kanser oldum ne çok şeker yiyerek şeker hastası oldum doğuştan gelen şeyde benim suçum ne????) dedikodu yapacak diye erken emeklilik ve memurluğun avantajlarından vazgeçmem, onlar önce aynada kendi suratlarına bir baksınlar.

Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

@Murat Kızılırmak

Sağol kardeşim iyi dilekler ve tavsiyelerin için.

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

@ekonomist79

Ekonomist emin misiniz 2600 TL den 3100 ye bi çıkışı ben beklemiyorum paylaşabileceğiniz bi link var mı buna dair. Yinede olumlu paylaşımınız için çok teşekkür ederim

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

Bes nedir acaba? Cevap için teşekkürler

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    28.09-2023
    Saat
    20:43
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.276
    Verilen Beğeniler
    761

@ahmet22

Bireysel Emeklilik Sistemi

Üye
    polynom Avatarı

Son Giriş
    20.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    125
    Verilen Beğeniler
    45

@hozgul teşekkürler,

peki bes aboneliğimiz / üyeliğimiz yoksa?

Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    22:42
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

Kendimle ve hastalığımla barışığım bana çok şey kattı. Ben hasta olmak istemedim bu Allah'ın takdiri ve insanların ne dediği toplumsal onay vs bu aşamayı geçtim, raporu aldım sınava girdim doktorum bana söylemedi ve söylemesi de dogru değil zaten kendim araştırdım sagolsun yardımcı oldu .

Size stabil bir hayat diliyorum evlilikte de bu işler kısmettir yalnız rapor sonrası psikolojik olarak ayrı bir destek alın çünkü etiketlenme süreci ile hastalık atağınız artabilir acıtasyona girebilirsiniz , kısaca işinize bakın kendinizle barışık olun ve güvenmediğiniz kimseye veya yeni tanıdığınız kişilere de hemen kendinizi açmayın önce sizi tanısınlar sonra hastalığınızı öğrensinler başta önyargı oluşmasın

Üye
    İstorika Avatarı

Son Giriş
    14.06-2023
    Saat
    14:27
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    269
    Verilen Beğeniler
    1

İlk başta ben de tereddüt içerisindeydim ama sonra aldım.Sonuçta keyfimizden hastalanmadık...

Üye
    patpat55 Avatarı

Son Giriş
    14.06-2022
    Saat
    15:58
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    7

@tato78

en az doktor kaç ay kontrolden sonra doktora rapor yeniletcem desem heyete rapor almak için gönderir birde sürelimi verir benim öyle 15 te bile gözüm yok 5 bile verse yeter 5 puan için bile adın çıktı gersi boş bide 5 pua bile istesem sürekli veremezmi 6 ayda yada 1 senede

Askıda Üyelik
    ekonomist79 Avatarı

Son Giriş
    23.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    87
    Verilen Beğeniler
    23

@Tomris_Hatunn

Hastalığınızın olduğunu özellikle devlet memuru iseniz çok uzun süreli saklayamazsınız çünkü çalışırken ufak veya büyük ataklar geçirirsiniz ve sıhhi rapor almak zorunda kalırsınız ve devlet memurları maalesef dedikoduyu çok ama çok sevdikleri için hemen sizin aldığınız raporun dedikodusunu yapacaklardır.

O sebeple bence hastalığı saklamanın manası yok ama sadece hastalığınız ile ilgili detayları (örn. yatarak mı ayaktan mı tedavi gördüğünüzü geçirdiğiniz atakları vb... konuları) herkesle paylaşmayın derim çünkü çoğu memur iyi niyetli gibi size yanaşsa da amaçları sizin hakkınızda amirinize rapor vermek veya diğerleri ile dedikodunuzu yapmak olabilir.

Dediğim gibi herkesle hastalığınız ile ilgili konuşmayın hatta ancak çok samimi olduğunuz kişilerle paylaşımda bulunun ama hastalığınız olduğunu da herkesten saklamanın anlamı ve mümkünü yoktur, zamanla göreceksiniz.

Üye
    Tomris_Hatunn Avatarı

Son Giriş
    01.10-2023
    Saat
    22:42
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    9

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @ekonomist79

Bu durumu gecen yıl nette tanıştığım biri demişti, başka hastalıklarımda var onlara dahil ettirmedim rapora , şuan çevremde soran olursa o kişilere diğer hastalığımı söylüyorum. Aileme dahi söylemedim rapor aldığımı çünkü hastalık sürecimde yanımda olmadılar rapor aldığımı aileden sadece kardeşime söyledim o da Bi kac kez hoş olmayan şeyler söyledi üzüldüm, herşeyimi paylaştığım psikoloğum var evde istismar edildiğimi söylüyor güvenli alanım yok

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon