Kesinlikle kullanmanizi oneririm kontrollerinizi aksatmayin yeterli gelmedigi takdirde ilaci degistirebiliyorlar yutamama disinda ani panikleriniz veya anksiyeteniz var mi
@şeyda12 ben bı tane psikiyatri uzmaniyla görüştüm antideprasan verdi kullanmadım ama dediğin gibi sabırlı olmak lazım ben en iyisi o ilacı kullanayım
Kesinlikle kullanmanizi oneririm kontrollerinizi aksatmayin yeterli gelmedigi takdirde ilaci degistirebiliyorlar yutamama disinda ani panikleriniz veya anksiyeteniz var mi
Psikiyatri doktoru bana kaygı bozukluğu var dedi ilaç verdi işte ama ben hiç kullanmadım
@forevergs merhaba durumunuz nasil acaba aşama kaydettinizmi ilac kullaniyorumusunuz
Aslında burada yazılanları okumayacağıma dair kendime söz vermiştim ama yine tutamadım kendimi öncelikle bu panik havasını bırakın böyle bir rahatsızlık var bu gerçek insanlara saçma gelse de hatta bazı kendini bilmezler keşke bende de olsa da zayıflasam dese de çok kötü bir durum. Ben kendilerini 2015 yılında yaşadım sonra geçti bi şekilde sonra tekrar yokladı tekrar geçti derken en kötü şekliyle geri geldi. Biliyorum burda birilerinin bizi anlamasını bekliyoruz yaşamış atlatmış biri bi şey dese de rahatlasak istiyoruz ama herkes farklı sebeplerden ve farklı şekilde yaşıyo bu sorunu sakın o böyle ben de böyle olucam gibi düşüncelere kapılmayın ve fikrimi soracak olursanız tek çare kendi düşüncelerimiz ve ilaç desteği
Merhaba konu ile ilgili birçok kişiyi bir araya toplayacağım ve deneyim paylaşacağımız instangramdan yutmafobisiolankızınhikayesi ne bekliyorum.
Bu konudan hâlâ muzdaribim..
@İstorika
Her şey sizin elinizde arkadaşlar bunu yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum çözüm yine biziz
arkadaşlar benim bu son 1 haftadır tekrar nüksetti yutkunma zorluğu nasıl aşabiliriz
Öncelikle bol su ve temiz hava balkon var ise biraz balkonda yemeye çalışabilirsin