Uzun zamandır yoktum çünkü kendimi iyi etmek isterken artık daha beter oldum gitmediğim psikolog emdr nlp tedavisi kalmadı gitmediğim gastroentroloji genel cerrah nöroloji kalmadı ümidim tükendi artık yorulduğum zamanlar sinir krizi atakları geçiriyorum Bu durum psikolojimi çalışma hayatımı çevremi çok etkiliyor bazen olmuyor böyle nereye kadar diye düşündüğüm çok oluyor bundan 4 5 ay önce fatih aslana gitmiştim akalazya teşhisi koymuştu verdiği ilacı kapsül olduğu için yutamadim kullanamadım belki onu içebilseydim şimdi iyi olmuştum ameliyat ederim istersen demişti ama pahalı bi ameliyattı ben bu hastalıktan çok yoruldum eskisi gibi gülmeyi mutlu olmayi hiç düşünmeden yemeyi içmeyi çok özledim eski fotolara bakıyorum bazen bir de şimdiki halime o kadar çok zayıfladım ki evden çıkacak hali çoğu zaman kendimde bulamıyorum çırpınıyorum ama nereye kadar hiç bilmiyorum
@Neşe_94 ben yazın gitmiştim sigorta geçiyordu o yüzden muayeneye 300 lira ödemiştim üstelik iki testi de orda yaptırdım onlarda da sigorta geçmişti gittiğinizde doktor ne dedi herhangi bir teşhis koydu mu kızınıza peki merak ettim