@volkan6778
XR ne bilmiyorum ama ketiapine geçtim evet göz kuruluğu şikayetim yok ketiapinle.
@volkan6778
XR ne bilmiyorum ama ketiapine geçtim evet göz kuruluğu şikayetim yok ketiapinle.
merhaba. spor yaptığım dönemlerde azalmakla beraber yaklaşık 15 yıldır depresyon atakları yaşıyorum.risperdal ile faverin aldığım dönemde düzelme yaşamıştım ama bende risperdal intihar isteğini arttırmıştı ilk başta.başka hiçbir ilaçla tam düzelme gösteremedim. denemediğim çok az ilaç kalmıştır :efexor dideral faverin risperdal rileptid,anafranil ,cipralex ,prozac ... ekt yaptırabilirim isterseniz diye doktora söyledim ama doktor "sağlık kurulunda böyle bir şey senin için kabul edildi diyemem . sana olabilecek olumlu ve olumsuz etkilerini tartıyoruz ve ona göre karar alıyoruz "dedi.
şimdi şunu sorayım: benim durumumda olup ekt yaptırıp fayda gören var mı ? bana ekt yapılabilir mi ?
EKT .. hepsini toplarsam 19 seans yapıldı Faydasını gördüm ama yakın zamana dair hafızamı tırpanladı.
@perseküsyon
19 seans derken her seansta 5 er adetten mi yani toplam 95 kere ekt mi oldunuz?
@ekonomist79
Hayır Teker teker sayarsan 19 seans yapıldı
Ekt hafıza kaybı oluyor mu ?
@Demir60
Yakın geçmişe dair hafızada körelme olabiliyor.
@perseküsyon
Benim bildiğim bir seans = bir ekt değil bir seans = 5 ekt'dir.
@ekonomist79
Lafı gene aynı yere getiriyorsun "TEKER TEKER SAYARSAN" 19 defa yapıldı diyorum
@perseküsyon
Geçmiş olsun çok yapılmamış o halde, hafızanda çok fazla kayıp olmaması lazım. Sürekli okursan hafızan daha da güçlenir.
@ekonomist79
Sağol