Şizofreni genelde genlerden doğuştan yada kara sevda derler karşılıksız sevmekten yada ruhi çöküntüden olur benim hastalığım doğuştan 2001 de ibrahim tatlıses bebeğim şarkısı yazdım başlığın kırmızı solungaçlarına bağlı metal toplar içirdiler şefim. Ebat arap tüp merserize aş de. Beynindekileri açığa çıkaracağız dedi beynim ve kalbim magnetik elektrikle yandı psikoloji ilaçları fayda etmedi dinleme cihazı kuşandılar siyah telsiz gibi ben şizofreni hastası oldum çünkü magnetik elektrik beynimi YÖK yaktı derken kalp krizi geçirdi.m işten atılan 2001 Den bu yana hastayım ama doktorlar normalsin şizofreni değilsin diyor karışık bi durum
Doğrudur şizofreni hasatsalar dine düşkün oluyorlar benim 250 tane şizofreni arkadaşım var konuşamıyorlar onların sırlarına ip konuşturuyorum bu beni mutlu ediyor
Beyinde bi titreşim var o titreşim şizofrenilerde karışık oluyor bi tip mr gibi elektrotlarla yapılan depresyon testinde çıkıyor o beynin düzensizliği zaten. Beynin titreşimi herşeyi başlatıyor işitsel ve görsel halisilasyon ları o halisilasyonlar sizin düşüncenizden ayrı hareket ettiği için cin olarak yorumlanıyor aslında ağırlığı fazla degil ama magnetik olarak çok Kuveytli olabiliyor halisilasyonlar ruh beyinde geri çekiliyor sisten bu aslında çok korkunç degil ama insanlar ruhları çekildiği için. Bi titreme hissediyor akineton ilaçlı bi durum