TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
Toplam 33 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    (Gölge) Avatarı

Gerçek Adı
    Kibar feyzo
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Kuşadasi
    Alınan Beğeniler
    551
    Verilen Beğeniler
    805

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    şizofreni arkadaşlar neden şizofreni hastası oldunuz '''sebebi nedeni neydi?? şizofreni ye neden yakalandınız ...

Üye
    sevkat100 Avatarı

Son Giriş
    17.01-2019
    Saat
    09:37
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    12

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    Şizofreni genelde genlerden doğuştan yada kara sevda derler karşılıksız sevmekten yada ruhi çöküntüden olur benim hastalığım doğuştan 2001 de ibrahim tatlıses bebeğim şarkısı yazdım başlığın kırmızı solungaçlarına bağlı metal toplar içirdiler şefim. Ebat arap tüp merserize aş de. Beynindekileri açığa çıkaracağız dedi beynim ve kalbim magnetik elektrikle yandı psikoloji ilaçları fayda etmedi dinleme cihazı kuşandılar siyah telsiz gibi ben şizofreni hastası oldum çünkü magnetik elektrik beynimi YÖK yaktı derken kalp krizi geçirdi.m işten atılan 2001 Den bu yana hastayım ama doktorlar normalsin şizofreni değilsin diyor karışık bi durum

Doğrudur şizofreni hasatsalar dine düşkün oluyorlar benim 250 tane şizofreni arkadaşım var konuşamıyorlar onların sırlarına ip konuşturuyorum bu beni mutlu ediyor

Beyinde bi titreşim var o titreşim şizofrenilerde karışık oluyor bi tip mr gibi elektrotlarla yapılan depresyon testinde çıkıyor o beynin düzensizliği zaten. Beynin titreşimi herşeyi başlatıyor işitsel ve görsel halisilasyon ları o halisilasyonlar sizin düşüncenizden ayrı hareket ettiği için cin olarak yorumlanıyor aslında ağırlığı fazla degil ama magnetik olarak çok Kuveytli olabiliyor halisilasyonlar ruh beyinde geri çekiliyor sisten bu aslında çok korkunç degil ama insanlar ruhları çekildiği için. Bi titreme hissediyor akineton ilaçlı bi durum

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    21:59
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    ben aşırı şüpecilikten sonra sapıttım

Üye
    sevkat100 Avatarı

Son Giriş
    17.01-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    12

İnsan sonuç olarak beyni titreşiyor dalga boyu bozulurdsa şizofreni oluyor bunun sonucu hafıza çöküyor şizofreni hafızayı çökertiyor özelikle ses halisilasyonlar bu duruma yol açıyor boş verin cin olayını umarım. Eğin boyutunda ne olduğunu anlamışsınızdır insanın sistemi bu

Ence halisilasyonlar a kafa yaracağımıza beynin nasıl saglıgına kavuşabileceğini tartışmalıyız sorun beyin asıl problem bu keşke şizofreninin çaresi olsaydı bir iğne gibi

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

şevkat abi kesinlikle beyin bozuklugu oldugu icin beyin sapıtıyo bu işin manevi boyutunuda bilmek lazım

Üye
    seven06 Avatarı

Son Giriş
    03.02-2019
    Saat
    22:39
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    5

işte ben şevket gibi adamların yüzünden oldum

Üye
    sevkat100 Avatarı

Son Giriş
    17.01-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    12

Bana haksızlık etme ben ibrahim tatlıses yüzünden şizofreni oldum2001 Den beri acı çekiyorum acı çektiğim için suçluyum belki senin gözünde sayın seven 6 ne dersin

Bir Allahım var bir canım var korkum yok gel konuş seven 6 ben 10 yıl hiç konuşmadım elime ne geçti kansız şerefsiz insanlardan nefret ediyorum ve bunu açık ça söylüyorum saygımla

Sayın kardeşler bu forumda manevi boyut yasak özgür değiliz kurallara uymak zorundayız lütfen ben inşallah müslümanım ama tıpbi. Boyutu anlatmalıyız kuralları böyle forumun

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

anladım abi şunu söyleyim iaclar mucıze hastalığı geçiriyor sokaktan bi şizofren hastası bul adamı hastaneye yatır adam inanılmaz değişikliğe uğrar ama biz cogumuz kaşınıp ilacı bırakıyoruz yok düzeldim yok yan etki yaptı robot oldumyok beynimi durduruyo yok uyutuyo v s vs hata bizde yani akıllanmıyoz ilaç bırakıyoz yada bi ilacı alıp diğerini almıyoz

Üye
    sevkat100 Avatarı

Son Giriş
    17.01-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    12

Doğrudur ama ben hiç ilaç bırakmadım alevlenme dönemim eylül kasım arası oluyor sıkıntıya giriyorum eger Şen'de şizofreni rahatsızlığı varsa geçmiş olsun iyi geceller

Üye
    trky Avatarı

Gerçek Adı
    Hilal
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    20
    Verilen Beğeniler
    85

@sevkat100 geçmiş olsun anlamadım bebeğim şarkısımı sizi etkiledi hasta etti başka bir şey olamazmı

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

sagol şevkat abi benim alevlenme dönemi 6 ay sürüyor bi an bile kendimde değilim

Üye
    sevkat100 Avatarı

Son Giriş
    17.01-2019
    Saat
    Yaşadığı Yer
    tekirdag
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    12

Güzel arkadaşım ben bebeğim şarkısını ibrahim tatlıses yazdım şarkı piyasaya çıktığı hafta şefim Nejat Arap tüp mersrrizede çalışıyordum beni odaya çekti beynindekileri açığa çıkaracak dedi bunun üzerine siyah dinleme cihazları kullandılar fabrikada ve evdekiler mahkemeye verecek oldum işten atılan baktım işler kötü doktora gittim o gün 2001 Den bu yana şizofreni hastasıyım anlayabildin mi direk ibrahim Tatlıses'in yaptığı bişi çünkü fabrikaya tv ciler geldi evime adamları geldi ya nasıl anlatayım anla bişiller bu olay benim bi sevgilim vardı bi akşam arkadaştan şarkı CD'si aldım oturdum dinliyorum birden hece ölçüsü ile bi şarkı yazayım dedim aklıma kızın söylediği sözler geldi tutum bebeğimi yazdım gittim o akşam ibrahim Tatlıses'in son albümünün çıktığı plak şirketine postaladım olay böyle

Bak seni ben çok sevdim delicesine kız sen delisin dedi seniben çok sevdim erkekçesine kız sen romantizmin eşiginden dönmüşsündedi ya ben bu kıza ne verdim gölümü verdim seni senden çölk sevdim de yazacak biliş bulamadım seninle sondada konuşabilsen telefon ettim nida arama dedi seninle son defa derleşenikdsem seninle son defa aglaşabilsrm sonra geldi aklıma durum bu

Yalnız içimde bir derttir babam özür diledi başıma gelenler için hala aklıma gelir ağlarım

Olayın dini boyutuna girmeyelim çünkü forumu herkez okuyor yasakmış dini şeyler paylaşmak ben böyle bişi yapmalarını bekliyordum diyeyim zamanlaması bebeğim şarkısının çıktığı haftaya denk geldi yalnız şu var kimseye Bedia etmedim inşallah bu dertle şizofreni ilerde ölsem sorun degil ben konuşmayan şizofreni hastalarına destek oluyorum sayemde konuşmaya başladılar mutluyum çünkü ben şizofreniyi yaşadım Çok kötü bi hastalık yaşayan bilir

Üye
    mmmy1983 Avatarı

Son Giriş
    20.06-2021
    Saat
    13:41
    Yaşadığı Yer
    TRABZON
    Alınan Beğeniler
    50
    Verilen Beğeniler
    10

şizofreni bende 20 li yaşların başında şüphecilikle başladı.
    herşeyden herkesten şüphelenmeye başladım
    daha sonra yönetiliyorum düşüncesi oluştu.
    sonrası çorap söküğü gibi geldi.

10 küsür senedir hastayım
    ilaçların bağımlısı olduk. ilaç içince atak geçirmiyorum
    bırakınca yine tekrarlıyor.
    herkese çok geçmiş olsun

Askıda Üyelik
    Mihrimah01 Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ....
    Alınan Beğeniler
    25
    Verilen Beğeniler
    244

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM Sen neden yakalandın ? Nasıl başladı ?

Üye
    tb2nhf Avatarı

Gerçek Adı
    hakan
    Son Giriş
    18.07-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    türkiye
    Alınan Beğeniler
    101
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 2
    Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    cok lanet hastalık cok bide millet bakım parası baglanıyo bunlar yatalakmı diyor bakım parasıda emekliliğide batsın bu hastalara isesede bakılmıyor sokağa düşüyo cogu

Sayfa 1 / 3 123 SonSon