yan etkileri çokmudur perseküsyon kardeş kilo almak vesaire
yan etkileri çokmudur perseküsyon kardeş kilo almak vesaire
solianı tek gecerim![]()
@dalgıç2
Kullananın bünyesine göre değişir. 5,5 senedir leponex 600 mg / içiyorum ama uzun zamandır 68-70 kilo civarındayım Seroquel aldığım zamanlarda da öyle fazla kilo almadım. Bu ilaçları kullananların çoğu kilo artışından şikayetçi olsa da bence bu kendini yemeye vermekle alakalı. Galiba can sıkıntısından fazla yeniyor.
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Solian kullandım ama hiçbir tesiri olmadı. Asprin içmiş gibi ne uyku yapıyor ne de başka bir etki
daha iyi işte
ben risperdal 2 mg ve arıfay 15 mg kulanıyorum resperdal depresyona sebeb oluyor isteksizlik olmuyor
risperdal kullanıp da depresyonu körüklenmeden iyileşmiş biri var mıdır acaba içimizde ?
risperdal bende kullandım 3 yıl. şu an kulanmıyorum. rexapin, depreks kullanıyorum şu an .risperdal çok uyku veriyor.
şizofren gibi önemli bir hastalık da ilaç önerilerinizi alabilirmiyim şunu tavsiye ederim şunu tek geçerim nedir ya şaka falanmısınız siz!!??..her bünye farklıdır hastalık aynı olsa da!!
ben atipik psijoz hastasıyım 1 sene çok iyi bisene kötü oluyorum iyi olma durumunu uzakmak ıcın doktor bana arıfay 15 mg yazdı ılk içtigim ilaç ise risperdal risperdalı kullananmayın ama arıfay kulanabılırsınız çok iyibir ilaç hicbir şiklayetim yok
Abizol ozaprin kullandım ikissininde ne işe yaradığını bilmiyorum
Birincisi risperdal iktidarsızlık yapmaz ben 20 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir yan etkisini görmedim.
İkincisi iktidarsız olsan ne olacak bir kız arkadaşın veya karın var mı ki bu sorun olsun senin için.
cinselliği dünyanın merkezindeki tahtından indirebilirsek hepimiz rahatlıcaz arkadaşlar
arkadaslar merhaba. bende yaklasik 1.5 sene once fisilti seklinde sesler ve halusunasyonlarla basladi. sonra etrafimdaki insanlari suclamalarla. sonra halusunasyon ve emredici ses duydum. suan 4 ay risperdal 4 mg 1.5 aydir da risperdal 3 mg kullaniyorum halen ama basimda ignelenmeler var sanki beynim eriyormus sıkıyorlarmış gibi. cok aci cekiyorum hafizami toplayamiyorum bazen ignelenmeler oldugunda gozlerimde yanmaya basliyor bulanik goruyorum. sizde de boyle bir sikayet oldumu basinizda ignelenme ve yanma? doktorum bu ara organik olmayan psikoz teshisi koydu bana. gozlerim sisti. bu cok sorun degil ama ignelenmeler ve yanma hisleri dayanilcak gibi degil.lütfen cevap verin.