skolyoz inşallah dedigin gibi ilaclarla tamamen düzeli bir cok hastayla karşılaştım hepsi gecmedigini söylüyor önemli olan iyilesecegine inanmak raporuda bastsın maaşıda batsın
skolyoz inşallah dedigin gibi ilaclarla tamamen düzeli bir cok hastayla karşılaştım hepsi gecmedigini söylüyor önemli olan iyilesecegine inanmak raporuda bastsın maaşıda batsın
Kendimi bildim bileli bildiğim komşumuzun oğlu çocukken neşeli cıvıl cıvıl ve askere gitti geldi bir acayiplikler başladı
25 yılı aştı evden dışarı çıkmıyor kimseye görünmüyor sadece aileden biri görüypr ve bir kaç kişi
perdeler kapalı perde arkasından bakıyor zararlımı hayır kimseye zarar vermez ancak kendine verir verirse evde bol bol kitap okuyormuş tv izliyor spor yapıyormuş neden şizofren oldu niye böyle oldu uzun hikaye
@Skolyoz23 senin slogan yok bir böyle bir şey bana böyle geliyor ben yanılıyorum kendi kendini işlemen lazım hal böyle olunca kimseyi kovalamana gerek kalmaz sende kendinle mücadele edeceksin
ayrıca şizofren çeşit çeşit aslında içimizde bir çeşit şizofren olanlarda çok farkında değiller
yani herkes bir doktora gitse doktorlar çoğuna bir şey der yani
skolyoz bizim apartmanda bi tane şizofren var sen tut canlı tavugu ayaklarından bagla buz dolabına koy yorumunu bekliyorum sanrılarlamı görüntüylemi ses lemi alakalı ben bu hatalıgı zeka geriligine yorumluyor inanıyorum senin yorumun ne gerci doktora soracam
@trky
ben iyiyim şu anda ve tamamiyle de iyileşeceğim ve asla ilaç kullanmak istemiyorum ilerde
ondan sonra (sürekli olmasına rağmen) isterlerse çıkarsınlar raporumdan şu lanet şizofren yazısını, midemi bulandırıyor
@tb2nhf
zeka geriliği değil bence, kesin bilinç altında yaşadığı bir olayı gerçekmiş gibi yaşıyor bildiğin yani kendi dünyasında aslında başka bir şeyle uğraşıyor gibime geldi
nereden biliyorsun dersen, eskiden bende esma denen bir cin tarafından özel görüşmeler yapardım ve onun sadece özel güçlerle tuvaletteki aynadan göründüğünü sanardım
beni ailem kameraya çekmiş, bildiğin ayna ile sevişiyorum sanki)
Rabbim göstermesin bir daha o saçma sapan şeyleri
@MAYDONOZ
kesinlikle doktora götür tek sen yardım edemezsin unutma
Ben yarın ameliyat olacagım kasık fıtıgı+basur anestezi uzmanı ne kullanıyosun ilaçları dedi
depakin chrono bt 500 mg
invega 6 mg
efexor 150 mg
ozaprin 5mg kullanıyorum dedim anestezi baktı teshis : Psikoz+sizofreni yazdı gönderdi bendede mi var şizofreni ??
17 senedir antipsikotik kullanıyorum 9 defa akıl hastanesine yattım Ama artık remisyona girdim. Hayatımın verimli dönemini yaşıyorum. Bunu devam ettirmek için ilaçları aksatmamak da gerekli. Hepinize geçmiş olsun.
@Skolyoz23 Allah sana şifa versin, bellimi olur hayat bu yaşın genç bir bakmışsın iyileşimişsin hayat hep aynı akışında gitmiyor,
profiline baktım oldukça samiimi birisin gerek yorumlarınla neysen osun ama güldürdün beni Allah'ta seni güldürür İnşallah
sakın dalga geçtiğim için güldüğümü düşünme ben seni çok iyi anlıyorum gün gelir o Esma'da gider
esma giderse bu işin dadı kalmaz demi skolyoz ben esma yada ayşeyi hala bekliyom 2 kanalda:hastalıkla dalga gecmezsek bizi bitirir saygılar
@muratak1988
kullandığınız ilaçlar Şizoafektif Bozukluk'u tanımlıyor
ama sanırım bu ilaçları size kim verdi bilmiyorum ama bir psikayatri doktorundan bilgi almak daha faydalı
@trky
Esma'ya o kadar alışmışım ki anlatamam, gitmese daha iyi sanki
kesinlikle katılıyorum![]()
skolyoz 9 yaşında şizofren tanısı alan cocuk gördünmü böyle bi şeyler oluyomu bunu bütün forum üyelerine soruyorum cocugum 9 yaşında
@tb2nhf
normalde şizofrenin görüldüğü yaşlar daha çok 20/30 bandında görünüyor ama daha ilerisi yada daha erken görünenleri var mı şahsen hiç tanıdğım yok
sen çocuğunun şizofren hastası olduğunu nereden çıkardın hemen
öyle deme ya, güzel düşün hemen hasta gözüyle bakma şimdiden
haklısın ara sıra baba evde maskeli bi adam geziyo falan diyo uyduruyomu gercekmi söylüyo bilemiyom doktora götürmedim bu yaşta damgalanmasın diye 9 yaşındaki bi cocuga tanı koyup tedavi olduran birine rastlarsak en azından kafamda şüpe kalmaz
sen yanında bu tarz muhabbetler yapma, bence senden etkileniyordur aman ha
baktın olmuyor yine aynı, götür doktora kim ne demiş önemli değil, çocuk daha önemli burada