Et tirnakdan ayrilmaz.bence affet ve niye dovdu durduk yeremi.
Et tirnakdan ayrilmaz.bence affet ve niye dovdu durduk yeremi.
çok gecmiş olsun![]()
geçmiş olsun kardeşim ama herkes gider ailen kalır yanında bunu unutma senin kılına zarar gelse en başta üzülecek ailendir yaptıgını savunmuyorum ama oda birgün hatasını anlar canını sıkma
Abin o senin hem döver hem sever.
ama öyle böyle değil çok dövdü kafamda 3 gün şişliklerle gezdim. ayrıca bundan ders almış gibi de değil. hala bana acımasızca davranıyor
Şiddetin affedilir yanı olamaz elbetteki ama neden dövdüğüde önemli bir soru işaretidir.
Eğer kadın olsaydınız o zaman durum daha farklı şekillenebilirdi gözümde...
ama şuda bir gerçektir ki kardeşim olsun kanlım olsun...
tartıştık beni psikiyatriye götürmeye kalktı senin psikolojin bozuk dedi kabul etmedim dövdü .sonra gittik psikiyatriye. onun dediği oldu
Acaba dövdükten sonra mı engelli kaldınız ?
benim de aklıma o geliyor
Bir abi bunu kardeşine nasıl yaparki kardeş çoçuğun gibidir ya şahsen benim kardeşim aramda 7 yaş fark varamızda ama o benim çoçuğum gibidir saçına zarar gelmesini istemem
allah şifa ve sabır versin
Eeee yani tedavi olmak istemiyomusun?
abine sen karşılık verdiysen kendini bence savunması normal yani...
klinikte yatmak çok kötü bir şey değil senin tedavin için gerekliyse kalmak zorundasın zorluk çıkarırsan insanlara ee tabiki yersin şamarı onlarda senin kötülüğünü istememeiş ki iyi ol diye yatırıyorlar seni
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsunBenimde bir abim var asla vurmadı ama konuşurken benim iyiligim için çok agır ifadeler kullanır olaylara bakış açısı farklıdır elbette tasvip etmiyorum ama belkide ona göre o anda en dogrusu buydu ....
şimdi burdan abin haklıydı haksızdı fetvaları vermek çok anormal olur ne onu tanıyoruz nede seni ama şayet saglıklı bir kişilige sahipse sana zarar vermek için asla vurmaz... Sen onun kanından canından bir parçasın affedip affetmemek tabiki sana kalmış bir durum ''Abi candır'' diyebiliyorum... Tekrar çok geçmiş olsun.
kardeşim öncelikle rahatsızlığın için allah acil şifalar versin ve tez zamanda kalbini yumuşatsın sizleri tanımadan bir şeyler söylemek zor gerçekten ama ne olursa olsun haketmediğin bir şey yaşadığın tartışmasız bir gerçek ama biraz empati kurmaya çalış senin iyiliğin için tek bildiği yöntemle davrandığını düşünüyorum cahilliğine ver...affetmek yada affetmemeek olayın sende bıraktığı etkiye bağlı,senin kararın...
Konu ka_rakartal tarafından değiştirilmiştir (08.10-2014 Saat 17:41 ).