Valla cennetlikler mi bilmem ama bildiğim kadarıyla hayal güçleri son derece gelişmiş, sohbeti güzel insanlar. Bir kaç ünlü yazar var, efsane kitap yazan.
Valla cennetlikler mi bilmem ama bildiğim kadarıyla hayal güçleri son derece gelişmiş, sohbeti güzel insanlar. Bir kaç ünlü yazar var, efsane kitap yazan.
Bende şizofrenıyım
Kitap yaz ya da resim çiz bence. İşine yarar hastalığın.
tercıh yaptınızmı
Yaptım da öylesine, atanamam ben ilk atamada.
şizofren akıl hastalığının önde gidenidir
ben mesela
3 kere atak geçirdim 18 27 32 yaşlarında
saçma düşüncelerle insanlar arasında dolaştımda oldu
BİPOLAR damı akıl hastalığı ozaman
Şizofreni başlı başına birçok filme ve kitaba konu olmuştur.Zaten şizofreni olsun disosiyetif bozukluklar olsun bunlar psikiyatrik hastalıkların zirve yaptığı hususlardır.Bipolar bozukluk da bir sinirsel hastalıktır.Tabiki en doğru olan doktorlara danışmaktır.Zaten bu tür hastanelerin ve polikliniklerin girişinde ruh ve akıl rahatsızlıkları yazmaz,ruh ve sinir hastalıkları yazar.
Bu arada Penthesilea avatarın çok hoş![]()
Akıl hastası ..daha çok akli denge bozuklukları için kullanılan bir tabir sanırım
Bana göre her şey ruhsal,bizim gibi insanların bazen atak dönemi olur.Buna da çevresel faktörler sebep olur.Bazı insanların dediği gibi 3 harflilerin etkisinin olduğunu sanmıyorum.Öyle olsa bile sonuçta rahatsızlığı veren Allah.O akıl hastanelerindeki insanlar kim bilir neler yaşadı onu sormak gerek.Gerçi şizofreni rahatsızlığı bazı ünlülerde de görülüyor.Sınav işte.
konyanın neresindensin hemşerim
bende bozkır lıyım
Neler oluyo mesela atak geçirdiğinizde? Hayal ile gerçeği nasıl ayırt edebiliyorsunuz?
Teşekkür ederim.
gerçek dışı halusilasyonlar görülür alevlenmeler yatişmalar olur şizofreni hastalarının hiçbirisi hastalıgını kabul etmez edenler şizofren değildir