Ageyik yazdiklarini okudum itiraf etmeliyimki hastaligin ne oldugunu nette arastirdim anlamadim cünkü.Benim kalcalarimin ikiside protez ilkine 14 yil oldu yasim ortaya cikacak ama 29 yasinda takildi sonraki takilana 5 yil oldu sükür hic sikayetim yok .Ameliyat sonraki süreci okudum cok orda cabuk geciyor ben almanyada yasadigim icin burda oldum ama sonraki sürec bana cok uzun oldu iki hafta yataktan hic kalkmamak suretiyle yattim sirt üstü sonra yürümeler yavas yavas agirlik vermeler egzersizler felan devam ediyor.Ama bana degnekleri 3 ay biraktirmadilar .Sükürler olsun sikayetim yok simdilik benim kalca yuvasi ve dedigin femuar basi takildi hic hissetmiyorum biraz soguklarda haliyle üsüme oluyor bacakta koruyacaksin.Ameliyat sonrasinda agrilar oluyor haliyle bu süreci atlattiktan sonra yeniden dogmus gibi oldum .Yürümem degismedi ama agrisiz yasiyorum .Sonucta tavsiye ederim ne kadar yasacagimizi bilemeyiz ama vidalar gevsediginde SIKILastirma imkani varmis bir de bir protez degisme daha olabiliyormus ama emin degilim öyle denmisti.Sana gecmis olsun simdiden