TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 6 mesajın 1-6 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    mami1995 Avatarı

Son Giriş
    19.05-2015
    Saat
    15:49
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    İstanbulda devlet hastanesinde calisan ozel muayanesi olan iyi bir doktor ariyorum.L.ütfen tavsiyelerinizi yazın.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Prof. Dr. Bülent Çetinel
    Muayenehane Adres: Vali Konağı Cad. No:117 D:5 Nişantaşı İSTANBUL
    Tel: 0 212 233 88 40 - 291 74 68

Op. Dr. Hakan Suiçmez: Doktorlarımız
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    mami1995 Avatarı

Son Giriş
    19.05-2015
    Saat
    15:49
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

mesane büyüttürme yapcam bu doktor cerrahpaşada çalışıyor anladığım kadarıyla ameliyatıma girebilirmi ? Ve beni anlarmı .Bana cocuksun yasın küçük ameliyat olmaz dediler. O yüzden iyi bi doktora görünmek istiyorum.Bu arada 18imden gün aldım

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    22:14
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.943
    Verilen Beğeniler
    4.211

Bülent bey sadece özel hastanede ameliyat yapıyor sanırım.

Ameliyat yapıp yapmayacağını bilemem. Ama Bülent bey çok iyi bir doktordur ve görüşüne güvenmeni öneriririm.
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    allexde Avatarı

Gerçek Adı
    Burak
    Son Giriş
    13.10-2012
    Saat
    09:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Memorial Hastanesinde Prof. Dr. Oğuz Acar var. Kendisi çok iyi bir doktordur. Ayrıca illaki devlet hastanesi istiyorsanız (ki maddi sıkıntınız yoksa özel çok daha yararlıdır.) Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Prof. Dr. Haluk Emir var kendisine danışmanızı tavsiye ederim.

Üye
    1Simurg Avatarı

Son Giriş
    10.08-2019
    Saat
    11:53
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Benim MS hastalığım var ve eşimde de varikosel vardı biz de çok araştırdık. Birçok yerden önerilen Dr. Sarp Korcan Keskin'i deneyelim dedik. Biz çok memnun kaldık. Kendisi hem Türkiye'de hem yurtdışında görev yapıyor o yüzden randevu almak biraz zor olabilir ama şansınızı mutlaka deneyin derim.