TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
Toplam 27 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    besalti20 Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    10:00
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Trafık kazası sonucu of'li oldum.Kabızlık yaşdıgımdaan dolayı SENEMEKİ kualnıyorum,ıkı gunde bır,Ikı cay bardagı ıcıyorum Zararlımıdır.?

Üye
    Simurg72 Avatarı

Son Giriş
    09.08-2018
    Saat
    17:46
    Yaşadığı Yer
    İzmir / Buca
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Uzun süreli kullanımda bağırsakları tarhiş eder. Beslenme içeriğini değiştir. Posalı beslen. Mesela beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği meyve suyu yerine meyvenin kendisini yap. vs.vs.vs...İnternette araştırma yaparsan daha kolay bilgilenirsin...

Üye
    atadan Avatarı

Son Giriş
    12.11-2011
    Saat
    19:30
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sinameki yi kullanırken içine funda anason biberiye ekleyin bir tutamdan fazla sinamekiye
    iki çay kaşıgı anason bir çay kaşıgı funda ve biberiye ekleyln karışımı kaynatmadan demleme
    usulü hazırlayın kırk elli dakika demleme süresi süzdükten sonra yarım su bardagına yakın gece yatma vakti için bu kullanım
    zararlarını aza indiriyor süt içmeyi ihmal etmeyin fakat ikisini arka arkaya içmeyin lifli besinler
    yiyin özellikle incirin çok faydası var meyveleri kabuklarıyla tüketin bol su için

Üye
    besalti20 Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    1

5 ay kadardır kulnıyorum..senmeki ıcmeden tuvallete cıkamıyorum..ne yapmalıyım.

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    22:55
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    4.030
    Verilen Beğeniler
    4.302

Bu tür otları sürekli kullanmak barsakları daha bir tembel yapar. Ama yapacak bir şey yokssa da, kullanmak lazım. Yalnız her ne olursa olsun sağlıklı beslenmek önemli...

Bir de, ben dereotunu keşfettim bu yakınlarda.
    Kaç günde bir tuvalete çıkıyorsanız, bundan bir günden önce sabah kahvaltısında bol bol dereotu ve maydanoz yiyin. Aynı şekilde o akşam da bol dereotlu, maydanozlu bir yeşil salata yiyin. O gece ya da ertesi sabah tuvalet garanti! Hem de öyle barsakları bozarak değil, çalıştırarak iş görüyor...

Herkeste aynı etkiyi yapar mı bilinmez, ama mutlaka denemenizi öneririrm...
    - Arkadaşlar, lütfen sorularınızı özel mesajla iletmek yerine ilgili foruma yazarak cevap arayın. Böylece hem soru-cevaplardan herkes yararlanır hem de en doğru cevaba en hızlı şekilde erişmiş olursunuz.
    - Lütfen sorunuza cevap aldıktan, bir sorununuza çözüm bulduktan sonra dönüp gitmeyin. Siz de başkalarına yararlı olmak için bilgilerinizi, tecrübelerinizi, duygularınızı paylaşabilirsiniz. Unutmayın, siz nasıl yana yakıla cevap arıyorduysanız, başkaları da içine düştüğü açmazdan çıkmak için aynı hararetle sorularına cevap arıyor...

Üye
    idosente Avatarı

Gerçek Adı
    ismail
    Son Giriş
    30.09-2023
    Saat
    14:45
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    71
    Verilen Beğeniler
    0

birde c vitaminini deneyin mesela kivi de bol miktarda var ben günde 2 tane yiyorum 1 de akşamları 1 bardak limonata içiyorum ama c vitaminini aşırı alırsanız ishal yapıyor vücuda bir zararıda yok hemde bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor tabi bunların yanında her akşam yemeğinde mutlaka bir tabak sebze yemeği ve salata yemenizi öneririm bu sinameki uzun vadede kanamalara sebep oluyor

Üye
    Durakoglu Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    25.08-2023
    Saat
    10:54
    Yaşadığı Yer
    Konya/meram
    Alınan Beğeniler
    5
    Verilen Beğeniler
    1

Arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 senedir bitkisel tedavi ile çözümü buldum ismi çiçek unu renk ve görüntü olarak kimyona benziyor ama kesinlikle kimyon deyildir faydasını görüyorum arkadaşlar rahatım yani.. tadıda kötü deyil bu tür şeyler kullanmasam malesef tuvalet sıkıntısı oluyor ee malumunuz üzre 16 yıllık bir felçlilik var bünye bir yerde bu otları istiyor bu bitkiyi ben yemekten sonra bir çay kaşığı ılık suya katıp karıştırıp içiyorum satın aldığım yer günde 3 öğün diyor ama bana fazla geliyor tutamıyorum sonra zor yetişiyorum ben günde 1 bazen 2 sefer içerim bazende 2 günde bir içerim yani kullanımı size kalmış bünyeniz nasılsa ona göre kullanın 1 haftada belli eder ne kadar kullanacağınız..hadi kolay gelsin

Bitkinin İsmi : Çiçek Unu
    Kullanımı : Yemeklerden sonra 1 çay kaşığı ılık suya karıştırıp 1 seferde içilicek.
    NOT : Fazla kullandığınız takdirde ishal tarzı olursa günde 3 yerine 2 veya 1 sefer kullanınız.
    Satıldığı Yerler : Aktarlar veya Bitkisel ot çay v.s v.s satan yerler.

Üye
    besalti20 Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    1

Arkadaslar haklısınız sizde etkı gosterıyor ama keşke herkese aynı etkıyı gosterse...

Üye
    bLaCkRaCe Avatarı

Son Giriş
    18.12-2021
    Saat
    12:13
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    44
    Verilen Beğeniler
    9

Sulu yemek yemiyor musun bende ilk zamnalar böyleydim sulu yemek yemeği aksatma her nedense o.f'liler kuru yemeğe dadanıyorlar, sulu yemek, pekmez, kayısı suyu yada kayısı hoşafı, roka, yeşil salata ve bu çok önemli zeytinyağlı yiyecekler çok etkili bağırsaklar için.
    Egzersin yapmıyorsan buda kabızlık süresini uzatabiliyor.

Üye
    fikri Avatarı

Gerçek Adı
    fikri
    Son Giriş
    01.10-2014
    Saat
    13:56
    Yaşadığı Yer
    ordu/perşembe
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yok şu otu yiyin Yok bu otu yiyin. Bıktım yav ot yemekten . Yakın da bende otlamaya çıkıcam bahçeye. Ne yersem yiyim kabızlık sorunu oluyor. sinameki içince bağırsak çalışıyor, dere otu yeyince çalışıyor vs... vs.. Dengeli beslenme, sağlıklı beslenme sadece ot yiyip içmekmi Allah aşkına. Normal ekmek yeme kepekli ye . Yiyebiliyonmu boğazından aşağı geçiyomu diyen yok.
    Benim tavsiyem neyi yiyebiliyosanız yiyin. Sonrada için müsili yada sinamekiyi neyse artık işinizi halledin. Engelli değilken ne yapacaksan hepsini yapın

Üye
    antibencil Avatarı

Son Giriş
    25.03-2023
    Saat
    03:39
    Yaşadığı Yer
    İzmir/Bayraklı
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Kayısı kurusu yemeyi; fındık içi yemeyi dene; bunlardan biz sonuç aldık.

Üye
    besalti20 Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    1

6 ay öncesine kadar,Üç günde bir,bir bardak sinameki çayı içip tuvaletimi yapardım,kendi kendine olurdu yanı.Ama artık sinameki içtiğim halde olmuyordu.Bende Lavman ile yaptırıyordum..Ama artık içimden patlayacak noktaya geldim.hiç bir şey kulanmadan yapamıycakmıyım bir gun ya...

Üye
    digifon Avatarı

Gerçek Adı
    enver
    Son Giriş
    08.03-2020
    Saat
    00:51
    Yaşadığı Yer
    antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

sinameki birkaç hafta kullanın ca bagırsaklarda bulunan jelimsi mukazayı yok ediyor ve kabızlık daha kötü sonuç doguruyor kaysı kurusu tavsiye ederim
    geçmiş olsun

Üye
    jonjon Avatarı

Gerçek Adı
    GöKHaN
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    21:50
    Yaşadığı Yer
    Ankara
    Alınan Beğeniler
    82
    Verilen Beğeniler
    258

Bende 2 yıldır çekiyorum bu kabızlık derdini .. 12 yıldır ofluyum .. her öğün maydanoz marul yerim tam buğday ekmeğiydi kepeklisiydi kayısı incir pırasa ıspanak erik yok .. ama son bir yıldır bu çayı içiorum Tilaks ay - Bitkisel rnler, Salk rnleri, Doal rnler akşam yatmadan bi tane içiodum sabah kahvaltıdan sonra işini görüyo .. ama son zamanlarda buda kesmemeye başladı bende bir bardağa 2 çay atıp demlettim şimdilik öle gidiyorum .. 2 günde veya 3 günde bu yolla rahatlayabiliorum ..

Üye
    besalti20 Avatarı

Gerçek Adı
    ahmet
    Son Giriş
    02.10-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    13
    Verilen Beğeniler
    3
    Blog Mesajları
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Arkadaşlar Biz omurilik felçlilerin hemen hemen hepsinin belki,sorunu kabızlık..Ben ne yiyorsam,karnımda gülle gibi,oluyor sankı..bu da oturmalarımda.cok rahatsız edıyor agrılar,kasılmalar vs. vs...Ne yapabilirim bunun için sizce.?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon