TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
Toplam 24 mesajın 16-24 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Sizede geçmiş olsun ,omurilik tümörleri sinire baskı yapmadıkça ameliyat tavsiye edilmez yanlızca belli aralıklarla mr. kontrolü yapılır.Bazı iyi huylu tümörler senelerce belirti vermeyebiliyor.İyi bir beyin cerrahi doktorun gözetiminde olmak lazım.bu işin ehili olmayan doktorlar yok bel fıtığıydı, romatizmaydı hastaya devamlı ilaç yüklemesi yapar gerçek teşhise ulaşamazlar.Başıma geldiği için biliyorum .Allah c.c. iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Üye
    mustafa_83_83 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    10.11-2019
    Saat
    13:07
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

hocam bu konuyla ilğili bana yardımcı olup yönlerdirirmisin malesef benimde T4-5 BÖLGESİNDE KİTLE VAR yarcımcı olurmusun mail veya tel numarası versem operasyon gecirecem

Üye
    yzgnr Avatarı

Son Giriş
    27.04-2017
    Saat
    15:22
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim kizimda nf hastasi simdiye kadar bi nf hastasiyla konusmadim kizim uc bucuk yasinda sikayatler ve cvplar bana ulasip cvp verirseniz cok memnun olurum yakinda yoksa kafayi yicezz

Üye
    zeugma Avatarı

Son Giriş
    30.03-2023
    Saat
    18:16
    Yaşadığı Yer
    gaziantep
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Merhaba
    1980 Gaziantep doğumluyum hastalık belirtileri 89 yılında ense bölgesinde önce hafif zamanla dayanılmaz ağrılarla başladı çok hastane doktor ve tedaviler gördüm hiç biri tam olarak teşhis koyamadı zaman ilerledikçe yeni belirtiler çıkmaya başladı önce sağ kol sonra sağ bacak uyuşmaya daha sonrasında tamamen kullanılamaz duruma geldi ve üstüne nefes darlığı başladı

90 yılında ankara hacettepe hastanesinden mr filmi istendi film sonucunda omur ilik kanseri olduğumu öğrendim 91 yılında ameliyat oldum fakat bölge çok tehlikeli olduğu için tümörün sadece bir kısmı alındı iyi huylu olduğu için büyüme yapmadı ameliyat sonrası fizik tedaviyle eski sağlığıma kavuştum ama daha sonrasında geçirdiğim kazalar sonucu tekerlekli sandalye kullanıyorum

Üye
    gamz Avatarı

Son Giriş
    13.10-2017
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    ANKARA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba elif ameliyat oldun mu bende de var

Üye
    Meru Avatarı

Son Giriş
    09.11-2017
    Saat
    22:17
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Benim babama bir hafta kadar önce omurilik tümörü teşhisi konuldu. Yaklaşık bir aydır bacaklarda güçsüzlük ve çok şiddetli bir bel ağrısı var. Tümörün yaptığı basıdan kaynaklı olarak omurilik sıvısı hareket edemiyor. Doktorlar omurilik sıvısının kesilmesinin çok tehlikeli olduğunu söyledi ve acilen ameliyat olması gerektiğini söylediler. Yarın ameliyata gireceğiz. Bursa'da Prof. Ahmet Bekar yapacak operasyonu. Daha önceden Ahmet hocaya ameliyat olan var mıdır acaba? Felç riskinden çok korkuyoruz zira yaşı çok genç. Daha önceden ameliyatı olanlar tecrübelerini yazabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler

Üye
    Sabri07 Avatarı

Son Giriş
    09.12-2017
    Saat
    19:49
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

28,01,2017 tarihinde bel ağrısı şikayeti ile benzeri hastanelere gittik. bunun sonucunda bir sürü doktor gezdik kalp olsun ortapedi olsun bir çok doktor bu esnada ayakta uyuşmalar ve bele biri bastırıyormuş gibi şikayetlerimiz artmaya başladı.ve en son ilaçlı mr denilen bir mr çektidik ve bunun sonunca servikal aksta düzleşme c6 vertebra superıor end plateden başlayıp th1 vertebra inferior end plateye dek uzanan intradural intramedüler solid kitlesel lezyon ependimoma teşhisi konuldu.

Bunun doğrultsunda Antalya ve il dışında birçok doktorla görüştük bütün doktorların dediği tek şey ameliyat ama riskli ameliyat demeleri bizi çok endişelendirdi, felç riski vs. bunun üzerine ameliyata fazla sıcak bakmadan bitkisel kür vs uygulamaya karar verdik ama insan bu denize düşünce yılana sarılır misali herşeyi denedik.Ama fayda göremedik ve son çare araştırdığımız doktorlar arasında karar verme sürecine girdik .Ve bunu doğrultusunda Okan beyle tekrar bir görüşme yaptık söylediği şey riskli bir ameliyat olacağı ama iyi geçeceğini söyledi çok cana yakın gerçekten işini dört dörtlük yapan bir insan.

19,10,2017 tarihinde ameliyatımızı olduk. 5 saate yakın olan bir operasyon ile kitle alındı ve ameliyattan çıkınca önlem amaçlı yoğun bakıma alındı hastamız ertesi gün odaya çıkarıldı.Ve asıl süreç bundan sonra başlıyor.

Ameliyattan çıktıktan sonra Allah'a şükür hiç bir felç durumu olmadı korktuğumuz şeyler yaşanmadı.şu anda hastamız iyileşme sürecinde.Ve 4. katta bulunan hemşirelerimiz bizimle çok ama çok iyi ilgilendiler hasibe hanım burcu hanım ve burak bey çok çok teşekkür ederiz. Ve şunu söyleleyim gözü kapalı okan beye güvenebilirsiniz.Gerçekten işini çok iyi yapan bir doktor.

Üye
    mustafa_83_83 Avatarı

Gerçek Adı
    mustafa
    Son Giriş
    10.11-2019
    Saat
    13:07
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    3
    Verilen Beğeniler
    0

@Meru said kardeşim ben ameliyat olmadım ama ahmet bekar uludağ uni anabilim dalı başkanı olan bir beyin cerrahisi daha önce yanına gittim ameliyat kararı vermişse doğrudur sallama veya bilmislik yapan hoca kesinlikle değildir çok tecrübeli benimde omurilik t4 t5 olan kitleyi beklememiz gerekir dedi bekliyoz.

Bu hoca yapılması çok zor olan beyin sapi operasyonlari bile yapıyor.siz8nle ilgili karar ameliyat demiss3 doğrudur.omurilik işine gelince hiç kimse kitlenin bulunduğu yeri açmadan ve görmeden felç kalirsin diyemez benim olan kitle omuriligin en sakat yeri bana bile aynısını söyledi açalım görelim diye zaten kitle sinir de veya kemikteyse veya çıkarılması zorsa felç gerçekleşiyor için rahat olsun önce allah'a sonra ahmet hocaya güven allah yardımcın olsun

Üye
    ysm8 Avatarı

Gerçek Adı
    yeşim
    Son Giriş
    13.12-2017
    Saat
    16:22
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Size bir doktor tavsiyesinde bulunmak istiyorum, Doç.Dr. Halil Atmaca facebook ve instagram sayfalarını takip edin, çok iyi referansları var hasta memnuniyet seviyeleri %90ların üzerinde.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12