TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    c555 Avatarı

Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    11:55
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar kalçamda 5 cm genişliğin de bir yara olmuştu oturarak asla kapanmadı sonun da 4 ay hiç kalmadan yattım ve tedavi ile iyileşti deri bütünlüğü tamamen sağlandı yara kapandı fakat şimdi kalkmaya başladım aynı yer tam ortadan kararmaya başladı yatıyorum bir kaç günde hemen düzeliyor fakat günde 7 8 saat oturmaya başlarsam aynı yer yine hemen kararıyor oturmaya devam etsem kesin açılacak yani yara iyileşti ama oturmaya başlarsam aynı yerden yine bası oluşuyor tamamen düzelmişti 2 3 gündür yine oturmaya başlamıştım günde 7 8 saat ve yine aynı yer kararmaya başladı bu durumu yaşayan var mı ne tavsiye edersiniz iyileşen yerdeki taze deriyi güçlendirmek için.

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    07.06-2023
    Saat
    20:11
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.274
    Verilen Beğeniler
    760

@c555
    Otururken ne kullanıyorsunuz? Sünger mi visko mu havalı minder mi? Ne kullanıyorsunuz?

Üye
    c555 Avatarı

Son Giriş
    31.05-2023
    Saat
    11:55
    Yaşadığı Yer
    bursa
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

roho var hocam 10cm

Üye
    hozgul Avatarı

Gerçek Adı
    Hakan Özgül
    Son Giriş
    07.06-2023
    Saat
    20:11
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.274
    Verilen Beğeniler
    760

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @c555
    Roho mindere oturuyorken ciltte renk değiştirmesi tuhaf bir durum. Aklıma gelen ihtimaller şunlar:
    1- İçinde hiç hava yoktur ve sandalyenin tabanına oturuyorsunuzdur
    2- İçinde çok hava vardır ve minderin içinde değil üstünde oturuyorsunuzdur.

Minderi kılıfından çıkarın, iki elinizle minderin kenarlarından hafifçe içe doğru büker gibi yapın ve biri bunun fotoğrafını çeksin. Buraya ekleyin ve görelim.

İkincisi ise (düşük bir ihtimal) renk değiştiren bölge bir sebeple aşırı hassas durumda ve o bölgenin basıdan bir dönem arındırılması gerekir. İlk önce şu fotoğrafı çekip buraya şu linki kullanarak (https://www.hizliresim.com/) gönderin sonra başka değerlendirmeler yapmaya çalışalım.