TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 8 mesajın 1-8 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    scakmak81 Avatarı

Gerçek Adı
    sato
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    14:13
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Arkadaşlar 7 ağustosta omurilik kistinden ameliyat oldum . Ameliyata kadar aksayarak yürüyordum . 12 günde 5 ameliyat oldum 20 gün haatanede yattım sonrası iki bacaktada güçsüzlük oldu 12 kilo verdim bacak kasları yumuşacık oldu.6 hafta fizik tedavi aldım. şimdi bacağın birine kasıgın 4 parmak altına gelecek şekilde protez yapıldı diğer bacak uyuşuk keceleşme var .15 20 saniye ayakta duruyorum fakat adım atamıyorum .kanetyenle biraz biraz yürüyorum. Sormak istediğim bu tür rahatsızlık geçiren varmı fikir verecek olan varmı düzelirmi

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.956
    Verilen Beğeniler
    4.231

@scakmak81

Çok geçmiş olsun. Benzer deneyimi olan arkadaşlar varsa ve paylaşımda bulunurlarsa çok yararlı olur

Siz bu arada fizik tedaviyi aksatmayın. Kendi başınıza yapabileceğiniz her leyi yapın, bol bol yüzün.

Tuvalet kontrolü ne durumda?

Üye
    scakmak81 Avatarı

Gerçek Adı
    sato
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    1

tuvalatte sıkıntı yok ustam . protez takarak kanetyenle yürüyorum . bacak ve kalça kaslarını geliştirmek için spor salonunda gün aşırı 1 saat özel ders alıyorum, ve gün aşırı 1 saat havuzda yüzüyorum

Üye
    jonjon Avatarı

Gerçek Adı
    GöKHaN
    Son Giriş
    03.06-2023
    Saat
    23:20
    Yaşadığı Yer
    Ankara/ümitköy
    Alınan Beğeniler
    80
    Verilen Beğeniler
    253

Daha yoğun çalışmalısınız daha yeni bi durum olduğu için ne kadar çok çalışırsanız o kadar geri dönüş olacaktır, kiloya dikkat edin kilo almayın ve çok egzersiz yapacağım diye yanlış iş yapmayın uzman kişilerle çalışın.. aynen yüzme ve yürüyüş her gün bile olabilir, özel fizik tedavi merkezlerine başvurabilirsiniz, numunenin altındaki ankara fizik tedevi hastanesine başvurabilirsiniz, durumuz yine çok şükr iyi seviyede.. geçmiş olsun

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Dün
    Saat
    23:29
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.956
    Verilen Beğeniler
    4.231

@scakmak81

Temel kural, kendi başınıza yapabildiğiniz her ama her şeyi yapmaya devam edin. Yüzmek çok iyi gelir. Kilo almamak, genel sağlık durumunu iyi tutmak, bol su içmek lazım. Her şey iyiye gidecektir...

Üye
    scakmak81 Avatarı

Gerçek Adı
    sato
    Son Giriş
    08.03-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    ankara
    Alınan Beğeniler
    32
    Verilen Beğeniler
    1

T12 - L1 bölgesinden omurilikten bulunan kist nedeniyle 12 günde 5 defa ameliyat oldum, bacaklarda güc kaybı oldu ve kalça kontrolü cok zayıfladı, kanetyenle yürümeye başladım, bu tür ameliyat olup benim gibi sorun yaşayan varmı kalça kontrolü için ne yapmam lazım .deneyimi olan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim

Üye
    erkandomur Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    02:09
    Alınan Beğeniler
    51
    Verilen Beğeniler
    1

Merhaba ben 2017 Nisan da intrameduller yani kanalın içinde bulunan tümör yüzünden ameliyat oldum. T10 T12 arasında 6 cm boyunda.iki yıl olacak neredeyse.kalca kontrolü için sıkma egzersizleri ile kaslarını güçlendirmeye çalışmalısın.bacak kaslarının kuvvetlenmesi için spor yapmak çok iyi geliyor.tabi bir yere kadar.sinirlerde hasar varsa iyileşmesi pek başarılı olmuyor.tuvalet kontrolü nu kendine göre saglamalisin.konusmak istersen telefon numaram 05547310278 Facebook ta erkandomur.

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    09.04-2023
    Saat
    15:06
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Geçmiş olsun 12 günde 5 ameliyat mı olur .Ameliyattan önce ilaç tedavisi gördünüzmü.Ameliyattan önce aksamanız kistin sinire baskı yaptığını gösterir.His kaybı be ayak bileği düşmüşse (bilek hareketi yoksa ) ameliyat sonrası geri dönüşü zordur.Yoğun fizik tedaviyi aksatmayın.Normal sporu çalışan kasların icin yap.Çalışmayan kaslar için fizik tedavi (Elektro terapi ) şart kasların incelmemesi icin.Uyuşuk olan bacağa dikkat et ,protez yüzünden ,bası yarası cıkmasın iyileşmesi zor oluyor.