TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 4 mesajın 1-4 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    umut8942 Avatarı

Son Giriş
    12.12-2017
    Saat
    18:38
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba abilerim ablalarım ben 7 ay once bir ameliyat geçirdim ve hayatım alt üst oldu omuriligimden t8den l2 ye kadar büyük bir kitle temizlendi olaylar şöyle gerçekleşti

Bir gece idrar zorluğundan acile kaldırıldım sonda vb takıldı 2 gun sonra Ankara Medicana intarpolde ameliyata alındım ameliyatın hemen ardından gaita ve idrar ikontinasi düzeldi ama motor ve az bi his kaybı gerçekleşti amliyat sonrasi sol ayakta az bi haret digerinde hiç yoktu hemn ftr ye yatis yapildi dağa sonra 20
    . Gunde diger ayağada hareket geldi 3. Ayda wolkerle zorda olsa yürümeye basladim 5 ayda artik tek baston yetiyordu şimdi 7 ay oldu ne sonda ne klozet veya tibbi cihaz kullanmiyorum  evde desteksiz disardada bir arkadaşımin koluna girerek yüruyebiliyorum ben hiç sosyal hayattan kopmadim ilk 5 ay hariç malûm hastane vb.

Ve burda benden daga tecrübeli abılerım ablalarımın deyeyımlerı ıyı veya kotu eleştırılerını tavsıyelerını dınlemek ısterım bu arada yaşım 15 gunde 4 5 tane sıgara kullanıyorum sevgıler ...
    Konu umut8942 tarafından değiştirilmiştir (24.11-2017 Saat 01:07 ). Gerekçe: Detaylı bilgi için

Üye
    msait19 Avatarı

Son Giriş
    29.08-2023
    Saat
    08:10
    Yaşadığı Yer
    Konya
    Alınan Beğeniler
    96
    Verilen Beğeniler
    164

Her şey güzel gidiyor ama sigara olmamış... Sigara içiyordum biraktim diye bitmeliydi...

Üye
    umut8942 Avatarı

Son Giriş
    12.12-2017
    Saat
    18:38
    Yaşadığı Yer
    Çankırı
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@msait19

Değilmi çok haklısınız ama bağımlılık ışte olmuyor cok denedim bırakamadım tavsiyeniz için çok teşsekkur ederim

SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üye
    ysm8 Avatarı

Gerçek Adı
    yeşim
    Son Giriş
    13.12-2017
    Saat
    16:22
    Yaşadığı Yer
    kocaeli
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @umut8942

Merhaba Umut,
    Facebook ve İnstagram sayfalarından Doç.Dr. Halil Atmaca ve Fzt.İbrahim Babayiğit sayfalarını takip edebilir ve sorularınıza yanıt alabilirsiniz. Omurga tümörleri ve her türlü omurga hastalıklarının tedavilerinde çok iyi referansları var.