TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    naser34 Avatarı

Son Giriş
    29.12-2021
    Saat
    13:01
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    7
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhaba bu ameliyatı son yıllarda olan varmı arkadaşlar. bende 20 yıldır sabit sonda kullanıyorum. Enfeksiyonla başım dertte ameliyat tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz. nette araştırma yapınca profosör tahir karadeniz ismine çok rastladım bilgisi olan var mı

Genel Yayın Yönetmeni
    OturanBoğa Avatarı

Gerçek Adı
    Bülent
    Son Giriş
    Bugün
    Saat
    04:20
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    3.956
    Verilen Beğeniler
    4.232

@naser34

Cerrahpaşa ya da Çapa doktorlarından herhangi biri olabilir bence. Artık bu tür ameliyatlar da çok sık yapılıyor ve bayağı çok sayıda doktor deneyim kazanmış durumda.

Bu konuda güncel deneyimi olan var mı?

Üye
    gönülden Avatarı

Son Giriş
    27.09-2017
    Saat
    22:10
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    bende mesane daralması var dediler tahir karadeniz ekibinden uzman dr cünyt beyden sistitkopi yaptırdım mesana daralması teşhisi dedi ve ve kendisiyle beraber prf tahir karadenize gittik son çare ameliyat dedi

araştırma yaptım hatahanelerin coğunda yüzde 50 veya yüzde 30 hastalarda ameliyatten sonra tak yapılması gerekir diyorlar yüzde yüz başaraı oranı yok diyorlar sadece tahir karadeniz bu konuda tecrübem var diyor sonda veya taka gerek kalmez diyor

acaba gerçek ten mesane genişleme amalyatı olanlar ın %30 veya % 50 si takmı yapıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilir mısınız slm..