TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Toplam 3 mesajın 1-3 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    HerseyGuzelOlacak Avatarı

Son Giriş
    04.11-2020
    Saat
    14:26
    Yaşadığı Yer
    Adana
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    Merhabalar,

Bende MS hastasıyım. Çok yürüyünce hafif yorulduğumda bile, başım dönmeye başlıyor. Ne zaman yürürken yorulursam başım dönüyor. Oturup uzun süre dinlenince geçiyor.

Bazen vaktim yoksa yorulsam bile dinlenmeden yürüyorum, o zaman çok başım dönüyor fenalaşıyorum. Bu şekilde başımın dönmesi ve fenalaştığımda atak mı geçiriyorum? Dinlenince geçiyor ama.

Sizlerde de oluyor mu?

Yürüyüp yorulduğum zaman, başımın aşırı dönmesi ve kendimi kötü hissetmem atak geçirdiğim anlamına mı gelir?

Üye
    memokif Avatarı

Gerçek Adı
    Mehmet Akif
    Son Giriş
    08.12-2020
    Saat
    19:25
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba ;

başımın aşırı dönmesi ve kendimi kötü hissetmem atak geçirdiğim anlamına mı gelir? demişsin cevap hayır bunlar olaüan şeyler.

Üye
    anestezi18 Avatarı

Gerçek Adı
    alihan
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    KAYSERİ
    Alınan Beğeniler
    15
    Verilen Beğeniler
    6

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Hava degisimi carpiyor.mevsim gecislerinde etkileniyoruz.bas donmesini azaltmak icin bol su icin.ruzgarda kalmayin.bas donmeniz cok oluyorsa kulak ve goz muayenesi olmanizi tavsiye ederim.plaklar goz ve kulaktaki denge merkezlerinde olabilir.grip olmamaya dikkat edin.bol sebze meyve balik..