TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 1 / 85 123451151 ... SonSon
Toplam 1270 mesajın 1-15 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    zeynocan Avatarı

Son Giriş
    30.03-2013
    Saat
    23:30
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    slm.
    yeğnim 19 yaşında erkek epilepsi hastası. sağlıklı bir gençti temmuz ayında yazlıkta arkadaşlarıya alkol vede zanaks hap içmişler.
    kalbi durmuş beyin oksijensiz kalmış haftalarca yoğun bakım makinalara bağlıydı. şimdi evde vucudu mermet taşı kadar sert boğazı açık nefes alıyor. sadece gözleri açık ne kadar bizi görüyor bilmiyoruz şur kapalı.

bir çare bir ışık bir yol,açın bana allah aşkına insanlık aşkına bir çare bir ışık tutun bilgisi olan varsa arasın beni lütfen....!

05362809186. zeynep istanbul

Üye
    Hasan DURMUŞ Avatarı

Gerçek Adı
    Hasan
    Son Giriş
    05.05-2019
    Saat
    08:07
    Yaşadığı Yer
    Trabzon
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    öncelik olarak Allahtan ümit kesilmez Allah şifasını verir inşallah.
    doktorlar size bir şeyleri söylemiş olması gerekir.
    olay bahsettiğiniz şekilde ise söylemeyede kıyamıyorum ama aynı olay çalıştığım kurumda mesai arkadaşımın başına geldı oda aynı şekilde ilk müdahalede belki sizinki kadar geç kalınmadı ama sonuç yatalak oldu 5 sene yatalak yaşadı hiç konuşmadan sonrası sizlere ömür. olayda gümüşhanede oldu ilk müdahale burda yapıldı hemen erzuruma sefk edildi tevavi orada fakültede oldu.
    bunu sadece sizin bilmenizi isterim ümitsiz yaşamak acı olsa gerek.

Üye
    zeynocan Avatarı

Son Giriş
    30.03-2013
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba arkadaşlar.2009 aylül aylarında buradan mesaj bıraktım duyarlı arkadaşlarımıza.
    yeğnim 19 bitkisel hayat makinalara bağlıydı kalbi durduktan sora beyni oksijensiz kalmış. şu an yeğnim şuuru tamamen yüzde yüz açık. yemek yiyor tuvelet ihtiyacını söylüyor. eski sağlıklı günlerdeki gibi muhabbeti istekleri herşey çok güzel.

bedensel olarak hareket edemiyor vucudu hala mermer taşı kadar sert ve de kıvrılmıyor.
    fizik tedavi görüyor ama faydasızmış beyinde hazar dan dolayı kasılı bedeni.

ameliyat olacak birkaç ay sora el ve kol eklemlerinden ağır bir ameliyat ve de çok kanlı bir ameliyat olacakmış.
    bu ameliyatı olan yada bilgisi olan var mı

lütfen bilgilendirin bizi lütfen.05362809186.zeynep.İST

Üye
    şevin Avatarı

Son Giriş
    15.07-2010
    Saat
    22:14
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

16 YAŞINDAKİ KARDEŞİMİZ GÖLDE BOĞULMA SONUCU BİR AYDAN BERİ ANESTEZİ YOĞUN BAKIMDA YATMAKTADIR. BEYNİN BİR SÜRE OKSİJENSİZ KALMASI SONUCU BİLİNCİ KAPALI OLARAK YATIYOR.

BAŞINDAN BÖYLE BİR OLAY GEÇEN VE DAHA SONRA İYiLEŞEN BİRİLERİ VARSA BİZE ÖNEREBİLECEĞİNİZ DOKTOR, HASTANE VEYA İLAÇ VE TEDAVİ VARSA ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIMCI OLUN.

(0551 212 4141 VE 0507 342 2972 )

Üye
    faruk34 Avatarı

Son Giriş
    24.09-2023
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    70
    Verilen Beğeniler
    20

Kardeşimiz inşanlah eski sağlığına kavuşur.

Üye
    zeynocan Avatarı

Son Giriş
    30.03-2013
    Saat
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

merhaba. bir ölüme çare yok.arkadaşlar yeğnim ömer yaşı 20.yoğun bakımda kaldı bitkisel hayatta yaşadı şuursuz yaşadı aylarca.
    şimdi şuur tamamen açık.tüm türkiye şehir şehir gittim filimler sonuçlar götürdüm gözterdim.hiç ama hiç umut yok dediler.
    istanbul yedi tepe hastanesi doktor eve gelmek istemedi nekadar yaşar bilinmez yaşam boyuda bitkisel hayat şuur kapalı yaşayacak dediler.allaha şükür aslanlar gibi artık!!!.yarın neler olur kimseler bilemez hep umutla yaşayalım.ölüm hariç herşeye çare var.herkeze geçmiş olsun.zeynocan

Üye
    semaa_ Avatarı

Son Giriş
    24.02-2016
    Saat
    14:04
    Yaşadığı Yer
    kayseri
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benim ablamda akciğer enfeksiyonuna baglı kalp krizi gecirdii hiç birseyi yokkenn.. 2 bucuk ay yogun bakımda kaLdıı suandaa ewde yanımızda ama hala bilincii yok bizi ne kadar görüyor duyuyor bilmiyoruzz..bugün tam 5 ay oLdu burdaki yazıları okuyunca bana yardımcı oLabileceginizi düşüündümm basından böle olay gecenler tedawii sürecii nasıl oluor tekrar tam anlamıyla bilinçlenme ihtimali falan warmıı bu konuyla ilgilii benii biraz bilgilendirirseniz cok sewiniriMMM ((((

Üye
    SERPOL79 Avatarı

Son Giriş
    30.12-2015
    Saat
    13:05
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

herkese iyi günler. benim 4 yaşındaki kızım bunda yaklaşık 2.5 sene önce 1.5 yaşındayken,boğazına fındık kaçması sonucunda solunumu ve kalbi durarak ex oldu. hastanede uzun uğraşlar sonucu hayata döndürdüler. gecen sürede kızımın ağır beyin tahribati gerçekleşti.şuanda kimseyi tanmıyor, algılayamıyor. yemesi içmesi içmesi yok. boğazı açık oradan nefes alıyor. fizik tedavisine götürüyorduk oradaki fizyoterapist yapılan uygulamaları alamadığını ve sadece kireçlenme olmasın diye yaptıklarını söylüyordu. çocuğun kalçaları kasılmadan dolayı çıktı.şu anda çok ağır durumda.hiçbirşeyi yok ken böyle bir olay başımıza geldi. çok sabır isteyen bir hastalık. şuanda tedaviside yok. ama ALLAH 'dan umut kesilmiyor. ALLAH tüm hastalarımıza acil şifalar versin.
    not: beyin tahribatı hastadan hastaya değişiklik gösterebilir.

Üye
    MELEKDERYA Avatarı

Gerçek Adı
    .......
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    .........
    Alınan Beğeniler
    4
    Verilen Beğeniler
    0

Allah acil şifa ve sabır versin,bol bol dua ediniz,moralinizi yüksek tutunuz,inşallah iyileşirler...

Üye
    ceto454545 Avatarı

Son Giriş
    02.06-2011
    Saat
    23:51
    Yaşadığı Yer
    balıkesir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Babam 43 yaşında tansiyon ve şekeri yok hiçbir rahatsızlığı yokken bir gün çalışırken bayıldı.Kalp krizi geçirmiş kalbi durmuş ilk müdahale ile yeniden kalp çalışmaya başlamış ancak 50 dk lık yol boyunca beynine oksijen gitmediği için beyin hasar görmüş.
    Şimdi şuuru kapalı.Durumu belirsiz diyor doktorlar.Kendisi nefes alabiliyor beslenmesinde de sorun yok tek şuuru kapalı gözleri biraz açık bir ara ayağını da oynatmış ama gene şuur kapalı diyorlar

17 gündür yoğun bakımda bilgi verecek kardeşim varsa lütfen yardımcı olsun.

Üye
    mimarburcu Avatarı

Gerçek Adı
    burcu
    Son Giriş
    09.07-2014
    Saat
    22:05
    Yaşadığı Yer
    adıyaman
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

selam alyküm babanız nasıl oldu benım babamda şuan aynı durumda hareket ediyor vucüdüna dokunuldugunda hissediyor ama tamamen uyanmıyor bu gün 12 gündür yogun bakımda bana bilgi verirseniz çook mutlu olacam

Üye
    serkanmuğla Avatarı

Son Giriş
    02.11-2012
    Saat
    19:31
    Yaşadığı Yer
    muğla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

benimde bi tanıdığım bu şekilde oldu konuşması yernde ama hafızasnı kaybtti heryerde hareket var ama yürüyemiyor...

Üye
    mimarburcu Avatarı

Gerçek Adı
    burcu
    Son Giriş
    09.07-2014
    Saat
    22:05
    Yaşadığı Yer
    adıyaman
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

babam hayla aynı daha şuru açılmadı 33gün oldu

Üye
    detailer Avatarı

Son Giriş
    12.01-2020
    Saat
    20:28
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    14
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 14
    Herkese merhaba.

Babam 27 şubat tarihinde ağır bir kalp krizi sonrası beynine (10 dk veya üzeri) oksijen gitmemesi sonrasında yoğun bakıma girdi. Doktorlar bize ilaç verdiklerini 3 gün sonunda durum ile ilgili bilgi verebileceklerini söylediler. 4.günün sonunda profesör bir hoca tüm aile bireylerini çağırdı bize babamın beyinde oksijen gitmemesi sonucu (hipoksik beyin hasarı) hasar oluştuğunu ve artık bir daha asla uyanamayacağını ve normale dönemiyeceğini söyledi.
    Tabi ailecek yıkıldık yaklaşık 30 gün babam herhangi bir hayat belirtisi göstermedi bu esnada bir kaç kez beyin ölümü kontrolü için heyetler geldi normal hiç bir uyarana cevap vermemesine karşın göz bebeği ışığa tepki verdiğinden ötürü beyin ölümü teşhisi koyamadılar. Yanına günde 2 kez 2 şer dakika girebiliyorduk yaşayanlar bilir beklemekte hele ki doktorun bize söylediklerinden sonra beklemek çok büyük bir ızdırap diyebilirim. Babam 30.günün sonunda gözlerini yarım olarak açtı biz doğal olarak çok sevindik ama doktorlar bunun refleksif olduğunu ve iyileşme belirtisi olmadığını söylediler (doktorları suçlamıyorum sadece öğretileni söylediklerini biliyorum) ama bu bizim için bir umuttu söylenen herşeye rağmen inancımızı yitirmedik.
    Bundan yaklaşık 5 gün sonra yoğun bakımda babama bana bakmasını söyledim (normalde gözlerini açtığında sabit bir şekilde bakıyordu) gözlerini bana doğru çevirdi bunu gördüğüme emindi. (doktorlar her nedense buna inanmadılar). Artık babamı almamızı ve bu şekilde evde bakmamız gerektiğini söylediler (boğazdan saatlik aspirasyon ve mideden besleme ile) doktora babamın başına bir şey gelirse evde nasıl anlarız diye bir soru sorduğumda "belki çok da müdahele etmemek lazım" ! gibi bir cevap aldık (bu konuda ki en iyi devlet hastanesinde yattığını not düşiyim).
    Neyse ki maalesef torpil ve araya girenler ile (bunun bu şekilde olması inanın kötü durumu olmayan tedavi olamaz mı ?) babamı bir süre daha hastanede tutmayı başardık. 40. günde babam artık gözleri açık gelen gidene bakmaya başladı ve ilk mucize ile karşılaştık babam bize gülümsedi konuşamıyordu ama bakarak gülümseyerek. ben iyiyim diyordu. Sonra arka arkaya mucizevi iyileşmeler başladı eli ile çeşmeyi işaret edip su istedi başta istemsizde olsa ellerini ve bacaklarını oynatmaya başladı.
    Bugün artık ilk krizin üstünden 3,5 ay geçti. Babamın boğazında ki aspirasyon deliği ve midesinde ki beslenme tüpü kalktı. Sofrada beraber oturup yemek yiyoruz şu anda fizik tedaviye devam ediyor iki elinide çok iyi kullanıyor bizle normak bir şekilde konuşuyor şakalaşıyor siyaset bile yapıyoruz walker yardımıyla yürüyebilir. inşallah kısa bir süre sonra kendi başına yürüyecek tavlada da hala çok iddialı.

Yani bir daha asla normale dönemiycek denen babam artık çok iyi. Doktorların dediklerini çok önemsemeyin beyin konusunda tıp , bilimin uzaylılar hakkında bildiği kadar bir bilgiye sahip tamamen mucizeler dünyası bu beyin denen organ. İnanmaktan ve dua etmekten vazgeçmeyin inancınız ve sevginiz bu hastalıkta en büyük ilaç umarım Allah tüm hastalara acil şifalar verir.
    Bundan 3,5 ay önce bende , iyi tek bir yorum okuyabilmek için yerli yabancı benzer forumlarda çok gezdim ve buraya gelen insanların bu güzel haberide okumasını ve paylaştırmasını umuyorum.

Üye
    Silifkeli Avatarı

Son Giriş
    29.07-2016
    Saat
    11:11
    Yaşadığı Yer
    karaman
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    adınıza cok sevindim ,darısı bütün hastalarımızın başına,allahtan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerek...

Sayfa 1 / 85 123451151 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57