TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 81 / 85 İlkİlk ... 3171777879808182838485 SonSon
Toplam 1270 mesajın 1.201-1.215 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @Nmt16
    Hala palyatifteyiz .enfeksiyon var bol bol antibiyotik veriyorlar. Dün solunum cihazından çıkardım baktım kendi kendine nefes alıyor . Şimdi makinasız solunum yapıyor ama doktor bunun bilinçle bir alakası yok diyor . Hala bilinçli bir hareket yok . Sadece bazen aileden birileri uzun süre seslenip konuştuğunda duygusal ağlamaları var . Çok karışık msjlara giremiyorum

Üye
    Nmt16 Avatarı

Son Giriş
    11.11-2023
    Saat
    01:31
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Emel3444

Sevindim kendi kendine nefes almasına. Palyatifteyken bizimde yoğun bakımdan ekstra birşey yoktu eve çıktığımızdan beri yol katettik umarım enfeksiyonlarınız bian önce biter ve evinize gidersiniz herşey daha kolay olucak yani bizim için öyle oldu. Telefon numaramı yazmıştım size eğer siz yazabilirseniz aynı durumu yaşayan olarak karşılıklı bilgi paylaşımı yapabiliriz.

Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar stemregen diye mavi yeşil alg ve notoginseng i eren takviye edici gıdayı kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı biz kök hucre i in gittiğimiz doktor tavsiye etti . 2490 lira fiyatı var aldık yarın denemeye başlayacağız. yan etkisi yok diyorlar ama ben gene de hakkında bilgisi olan varsa yararlanmak isterim

Teşekkür ederim nimet hanım . Sonun da size ulaşmayı başardım

Üye
    ykp1903 Avatarı

Gerçek Adı
    yakup
    Son Giriş
    14.06-2023
    Saat
    18:02
    Yaşadığı Yer
    tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    16
    Verilen Beğeniler
    18

@Üzgünüz
    başınız sağ olsun mevlam geride kalanlara sabırlar versin.

sayın @Nmt16 veEmel3444

allah hastalarımıza şifalar versin.

Üye
    Aysen16 Avatarı

Son Giriş
    21.12-2022
    Saat
    12:01
    Yaşadığı Yer
    Kuşadası
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Herkese merhabalar.Belki burada olan bazı kişilere umut olur diye hem yazmak hemde bazı sorularıma cevap bulmak istiyorum.Annem uzun süredir enfeksiyon ve böbrek rahatsızlığı vardı ama diyaliz alacak kadar olmadı.böbrek romatizması olduğunu öğrendik. Evde fenalaşıp acile kaldırıldı ve 5 kere kalbi durdu hastanede doktorlar 20 dk beyin oksijensiz kaldı dedi sonrasında yoğun bakımdaki sürecimiz başladı ilk gün hazırlıklı olun dediler 2. Gün burası yoğun bakım gerdan herşey olabilir dediler ve aynı cümleleri tekrarladılar bu sırada annem ara ara yanına girdiğimizde gözlerini kısıp hareket ettiriyordu sonrasın kendi kendine nefes almaya başladı boğazında delik açıldı ve tomografi çekildi tomografide beynin hiç hasar görmediği anlaşıldı mucize gibiydi felç veya farklı bir durum yok uzun süre uyutuldu entübe boruları çıkıp boğazda delik açılana kadar şimdi 1.5 ay oldu uyutulmuyor durumu stabil tüm değerleri iyi ama uyanmıyorda bizi palyatife yönlendireceklerini ilettiler. Sadece uyanmama sebebini anlamıyoruz

Buradaki tüm yorumları ilk günden beri okuyorum lütfetmiş ümidinizi kaybetmeyin bize 20 dk beyin oksijensiz kaldı dediler ama mucize gibi 5 kere kalbi durdu dediler hastamız 68 yaşında ve hayata tutundu inşallah herkesin hastası daha iyi olur

Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@Aysen16 çok geçmiş olsun umarım anneciginiz biran önce sağlığına kavuşur .
    Tomogroji ve diffizyon emar bazen hasarı gostermiyor bize de ikisi için temiz ve herşey normal dediler kraniyal emar ve Eeg beyin oksijensiz kalmasına bağlı oluşan hasarı belirliyor . Umarım herşey gerçekten yolundadır ve bize de bir umut olur
    Gelişmeleri buradan yazarsanız çok sevinirim
    Acil şifalar diliyorum

Üye
    Aysen16 Avatarı

Son Giriş
    21.12-2022
    Saat
    12:01
    Yaşadığı Yer
    Kuşadası
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Mr sonucu almadık hiç hala uyanmadı ama görmeye gittiğimizde boş boş gözleri açık bilinçsizce bakıyor etrafa.inanılmaz zor bir süreç onun sesini duymamak onsuz olmak çok zor ve bu süreçte nasıl bir süreç var önümüzde belli değil çünkü uyanmıyor hastamız bu süreç kötü sonuçlanırsa tedavi adam akıllı hiç bir şey yok kök hücre dışında bu nasıl bir çaresizlik anlamadım maddi gücün bile olsa beş para etmiyor olmasada etmiyor. Yani oturup dertlenmekten başka çare yok umudumuz çok tükendi

Üye
    NCD Avatarı

Son Giriş
    04.02-2023
    Saat
    01:19
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar, öncelikle şifa bekleyen tüm hastalara Rabbim Ya Şafi adıyla tez vakitte şifa versin. Benim dedem 22.11.2022 tarihinde anneannemle pazar alışverişinden dönerken bir anda sendelemeye başlıyor ve yere düşüyor. Ambulansın kaç dakikada geldiğini bilmiyoruz ama ortalama 8-10 dk arası bir beynin oksijensiz kalma süresi var. Hastaneye geldiğinde kalbi tekrar çalıştırılmış ve hemen anjiyoya alındı. Tıkalı damar stent yoluyla açıldı ve kroner yoğun bakıma alındı. Bize 48 saatlik bir bekleme süresi verildi uyanması için fakat uyanmadı. Daha sonrasında genel yoğun bakım ünitesine sevki yapıldı. Ağrılı uyaranlara ilk günden beri tepki veriyor fakat uyanmıyordu. 1,5 hafta sonra gözlerini ilk kez açtı ve annem beni tanıdığını duyduğunu biliyorum eğer beni duyuyorsan gözlerini kırp dediğinde anneme gözlerini kırptı. Sonrasında bir enfeksiyon sürecimiz oldu fakat atlattık. Boğazından trakeskomi açıldı ve solunumu şuan hala oradan yapmasına rağmen makineden daha çok kendi başına solunum yapıyor. Ellerini oynatıyor yavaş yavaş ve doktoruna onu traş ederken diliyle dudağını şişirerek ona tepki vermiş. Bilincinin tam açık olmadığı söyleniyor ama bizleri algılıyor ve dikkatli bir şekilde bizi izliyor gözlerini kırpıyor. Sizden ricam benzer bir durum yaşayan daha bana konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Üye
    Klndrgkc3 Avatarı

Son Giriş
    08.01-2023
    Saat
    14:55
    Yaşadığı Yer
    Antalya
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@Nmt16

Merhaba benim babam da 3 aydır hasta kalp durması sonucu beyin hasarlı. Bahsettiğiniz gibi çok hareketli başlarda el kol hareketleri vardı ama şimdi başını kaldırmaya çalışıyor resmen kalcasini kaldırıp bırakıyor. Ama bilinç yok. Kimisi hareketli olmasını iyi birsey olarak değerlendiriyor kimisi bir anlam ifade etmez diyor. Şuan ne durumdasınız

Üye
    Nmt16 Avatarı

Son Giriş
    11.11-2023
    Saat
    01:31
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Klndrgkc3

Çok geçmiş olsun.. Bizim haraketler şuan daha sakin kısıtlı beyinden bilinçsiz gelen hareketler onlar ama evet bilincsizde olsa haraket olması iyi birşey hücrelerin cabaladigini gösterir benim düşüncem ile biz yavaş ta olsa ilerlemeler yaşıyoruz. Bakışları daha anlamlı bazen takip ediyor. Enfeksiyon ve ilaç alerjisi olduk o bizi biraz geriye attı. Her gün bir umut...

Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

İyi geceler herkese . Hipoksiden kaynaklanan kasılmaları yaşayanlar buna çözüm bulabildi mi süreç nasıl ilerliyor lütfen birileri bilgi versn hiç bir ilaç işe yaramıyor . Çok çok kasılıyor ne yapacağımi bilemiyorum

Üye
    mrv16 Avatarı

Gerçek Adı
    MERVE
    Son Giriş
    19.06-2023
    Saat
    13:16
    Yaşadığı Yer
    BURSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

merhaba Merve ben Bursalıyım babamın 10.01.23 tarihinde evde solunumu durdu 112 evde müdahale ile 10 dk kalp masajı yaptı o süreçte beyin oksijensiz kaldığından beyin hasarı oluşmuş ama ne boyutta olduğuna dair bilgimiz yok yoğun bakımda bugün 8. gün bilinci hala kapalı konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?

Üye
    NCD Avatarı

Son Giriş
    04.02-2023
    Saat
    01:19
    Yaşadığı Yer
    ANTALYA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar Merve Hanım, öncelikle çok geçmiş olsun, bilinç durumu tamamen oksijensiz kalınan sürece ve beynin ne kadar hasar aldığına bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Babanız ağrılı uyaranlara tepki veriyor mu tomografi çekildi mi? Doktorlar genel durumu ile ilgili ne söylüyor bunlar önemli lakin her şeyden evvel ne duyarsanız duyun bu süreçte umudunuzu ve inancınızı asla kaybetmeyin. Rabbim tez vakitte hayırlı güzel şifa nasip etsin inşallah

Üye
    Umutlubiri Avatarı

Son Giriş
    02.03-2023
    Saat
    09:59
    Yaşadığı Yer
    Kırşehir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Merhabalar bende babamda kalp durması sonucu bilincinin gelmesini bekliyorum … babam 5. Gün gözlerini açtı ama bir noktaya bakıyor sadece, tüm uyaranlara cevap veriyor ama bilinci yerine gelmedi hala .. bugün 12. Gün bitti . Bizim hala çok umudumuz var bizimle aynı şeyleri yaşayanlardan msj bekliyorum

Üye
    mrv16 Avatarı

Gerçek Adı
    MERVE
    Son Giriş
    19.06-2023
    Saat
    13:16
    Yaşadığı Yer
    BURSA
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    2

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Merhabalar, çok teşekkür ederim. tomografi çekildi ama beyinde oluşan hasar hakkında bilgi alamadık uyanmadan bilemeyiz diyorlar.. Ağrılı uyaranlara tepkisiz gözlerini açıyor ilk günden beri fakat gözler sabit ve anlamsız bakıyor bugün 15.günümüz

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57