Bizim aynı maalesef bir değişiklik yok 😢
Bizim aynı maalesef bir değişiklik yok 😢
@Üzgünüz
Allah yardımcınız olsun.![]()
başlığın altında yazılanları okudukça hepinizden Allah razı olsun demekten başka ne denir dedim sadece Hastalara Allahtan şifa bakanlara güç kuvvet ve yakınlarını kaybedenlere başşağlığı dileyebilirim. selam ve saygımla..
Palyatifte bir haftamız bitti..... Ablam kasılıyor ben bakıyorum sadece bakıyorum .... Araftayim her tarafınız ölüm her taraf çaresizlik
Okadar iyi anlıyorumki sizi çaresizliğinizi, ama sakın kendinizi salmayın en güçlü olmanız gereken zaman sonu ne olursa olsun siz kendinizi sağlam tutmalısınız lütfen unutmayın. Çok geçmişler olsun inşallah geçicek bugünlerde..
Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin inşallah. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar dün babamı görmeye gittim diğer haftalar normalken son 1 haftadır akciğer atağı geçirmiş 2 kere ve 2 kere tekrar vefat edip geri dönmüş daha sonra akcigerine tüp takılmış doktorumuz bu haftaya da bakalım dedi sonuç ne olacak bilmiyorum akciğerlerinde şu toplanmaya başlamış
Merhabalar. Kalp krizi sonrası beynine oksijen gitmemesine bağlı olarak görme kaybı yaşayan var mi
Hastalarinizn son durumları nedir arkadaşlar
@Üzgünüz
Merhaba eşim aynı sayılır hareketleri çok arttı yatağının kenarlarına yastık diziyorum onları bile düşürüyor, üzerindeki çarşafı açıyor işi bıraktım artık hep onunla ilgileniyorum. Hergün fizyoterapist geliyor eve 1 saat seans yapıyor. Bi kaç gündürde dişlerini birbirine vurmaya başladı sanırım sesi hoşuna gidiyor bunu yaparkende dudaklarını ısırıyor. Ama bilinçte hala bi gelişme yok yine boş bakmaya devamsizin babacığınız nasıl varmı bi gelişme.
Babamı bugün siteye yazdıktan 15 dakika sonra kaybettik bütün hastalariniza şifa dilerim
😢
ALLAH rahmet etsin. 🤲
@Üzgünüz
@Üzgünüz
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 😔
@Üzgünüz
Başınız sağolsun sabır diliyorum
@Emel3444
Emel hanım ne durumdasınız ablanız nasıl bilgi verirmisiniz? Size msj yazdım ama form biraz karışık aldınız mı msjımı bilemiyorum.