TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 78 / 85 İlkİlk ... 2868747576777879808182 ... SonSon
Toplam 1270 mesajın 1.156-1.170 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Üzgünüz Avatarı

Gerçek Adı
    Mahmut
    Son Giriş
    07.04-2023
    Saat
    01:40
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @Nmt16
    Nimet hanım inşallah büyük bir mucize olur hasarsız bir şekilde uyanır 🙏🏻

Üye
    OĞUZATAY Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    08.12-2022
    Saat
    17:02
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.248
    Verilen Beğeniler
    567
    Blog Mesajları
    84

@Nmt16 İnşAllah iyileşir, çok çok üzüldüm. 😔 Duadan başka elimizden gelen bir şey yok. 🤲

Üye
    Nmt16 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    01:18
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Üzgünüz

Allah razı olsun, Aminn inşallah.. Gelişmeleri paylaşırım sizinlede. Rabbim Babanızada çok çektirmesin inşallah.

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    23.06-2023
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    91
    Verilen Beğeniler
    50

@OĞUZATAY
    bitkisel hayatta 10 seneden fazla yaşayan bildiğim hastalar var tabi evde bakılıyor ne kadar iyi bakılırsa o kadar uzun yaşıyor tabi yaşamaksa benim eşim evde 1 sene baktım hiç bir şeyi yoktu 1,5 yıl özel bir bakım evinde kaldı yatak yarası oluştu enfeksiyonlar ve kaybettim. birde benim eşim 30 dk canlandırma yaptılar şimdi düşünüyorum bu kadar zorlamasalar mı biliyorsun hasta bağımlı olacak hem ailesi hem kendi yıpranacak ben 2,5 sene her gün öldüm ama şimdi biliyorum huzura kavuştu acıları yok.

@Nmt16
    ben 2,5 yıl bitkisel hayatta baktım eşime umudunuzu kaybetmeyin kaybederseniz zaten bakamazsınız Allah şafi ismiyle şifasını verir inşallah

Üye
    OĞUZATAY Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    08.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.248
    Verilen Beğeniler
    567
    Blog Mesajları
    84

@MRM Beyefendi öncelikle başınız sağ olsun; eşinize Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin, mekânı cennet olsun. Benim kız arkadaşımın Kasım 2019'da kalbi durdu ve bilincini kaybetti, bu yılın ortalarına kadar, Deniz Baykal'ın doktoru Sayın Profesör Doktor Uğur Türe başta olmak üzere, pek çok profesörle ve doktorla temaslarım oldu. Hepsi aynı şeyi söyledi, burada yazılan her şeyi yaptık ve ne yazık ki bilinci gelmedi. Şimdi tabiî ki o yönden hak veriyorum; zorlamasak mı diye ama insanın içinde ukde kaldığı zaman onunla yaşamak daha zor oluyor, keşke yapsaydık belki düzelirdi durumu oluyor. Bundan dolayı her rahatsızlıkta olduğu gibi bu rahatsızlıkta da sonuna dek uğraşmak gerekiyor. Tabiî ki beni de çok etkiledi/yıprattı. Ben İstanbul'da yaşıyorum, o Bursa'da git/gel, görüş, araştır, derken 2.5 sene çok yorucu geçti ve ne yazık ki olumlu bir neticeye erişemedik. Buradaki yazdığım şeyler, sanki "felaket tellallığı" gibi geliyor ama benim yaşadıklarım yaşanmasın istiyorum, amacım bu. Uğur hoca dedi ki "Orada devam etsin, bana hiç getirme" dedi. Başka profesörde, "Bana değil, uzaya götürsen çaresi yok. Müzik dinletin, şunu bunu yapın." dedi. Hepsini yaptık nafile. Tek bir şekilde bu kızın bilinci gelir, dedi. Sağlam beyin hücreleri, ölen beyin hücrelerinin olduğu bölgeyi de çalıştırırsa o zaman gelir bilinci, dedi. Ama ne kadar iyileşme olur, bu bilinmez, seni tanır mı, onu da bilemezsin, bu durumun gerçekleşme olasılığı da %1 ila 3 arasında ihtimali var. Böyle yani maalesef. Dediğiniz gibi buna yaşamak denirse, yaşıyorlar. Allah hiç kimseye böyle bir şey vermesin.

Üye
    Üzgünüz Avatarı

Gerçek Adı
    Mahmut
    Son Giriş
    07.04-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

Bende ilk başta yaşasın da yeter diyordum şimdi o yatak yaraları enfeksiyonlar hissetmiyor ama dusuncemin çok bencilce olduğunu düşündüm maalesef bu hastalığın hiçbir dönüşü yok bunu kabul etmek beni olaya daha sağlıklı bakmamı sağladı. Günahlarının kefaletini ödüyor sonunda huzura kavuşacak diye kendimi avutuyorum.ama güçlü kalmak şart çünkü başka sorumluluklarimizda var Allah'ım iyilesiceklere sagliklarini iyilesmeyeceklere cennetin en güzel yerini versin çünkü az bir bilincleri gelse kendilerini öyle görmeye dayanamazlar

Üye
    Nmt16 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba arkadaşlar Eşim bu hafta çok hareketlendi. Kolları, kafası, nerdeyse hiç durmuyor. Yatagını fazla kaldırdığım zaman kendini düşürecek diye korkuyorum. Hala görme yada algılama yok o yüzden bu haraketlerin bilinçsiz olduğunun farkındayım aspire ederken kendi sesiyle öksürüyor, ağızdan nefes alma pratiği yaptığım zamanlar aaaa diye sesler çıkarıyor. Evde bakımı yaşayan arkadaşlar budurumları yaşadınız mı? Yarın nöroloji randevumuz var Mr isterse bu haraketlilikte nasıl çekilir bilemiyorum.

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    23.06-2023
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    91
    Verilen Beğeniler
    50

@OĞUZATAY
    aynen Emrah bey bende elimden geleni yaptım kuzenim beyin cerrahı prof ne proflara gittim ne doç geldi baktı evde ama maalesef kapalı bir kutu uzayı ne kadar biliyorsak beyni de o kadar dediler inanın o 2,5 yılda onla beraber ben her gün öldüm sonra dua etmeye başlıyorsunuz hayırlısı ne isi o olsun 2 rahmetin biri diye çok zor olaylar yaşamayan kesinlikle bilmez kız arkadaşınız yaşıyorsa Allah acil şifalar versin kaybettiyseniz başınız sağ olsun. Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar selamlar

@Nmt16
    merhaba öyle hareket çok olmadı bizde evde baktiğım sürece ama altını değişirken bacaklarını kapatırdı hemen belki utanma duygusuyla yapıyordu ama kötü olduğunda ona ilk dans müziğimizi dinletirdim çok rahatlardı bir de bakım evine gittiğimde son zamanlarda ordaki hemşireler sizi kesinlikle tanıyor tepkileri farklılaşıyor derlerdi elimizden geleni yaptık ama maalesef hatta bakım evindeki hemşire bir kız vardı Allahıma dua ediyorum hep banada sizin gibi bir eş nasip etsin diye çok duygulanmıştım. bu arada mr isterlerse hocaya söyleyin olmadı uyutarak çekerler

Üye
    OĞUZATAY Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    08.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.248
    Verilen Beğeniler
    567
    Blog Mesajları
    84

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @MRM Âmin, aleyküm selam.

Üye
    Üzgünüz Avatarı

Gerçek Adı
    Mahmut
    Son Giriş
    07.04-2023
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    1

@Nmt16

Bir haber var mı nimet hanım ne dedi doktorlar

Üye
    Nmt16 Avatarı

Son Giriş
    Bugün
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Üzgünüz Mesajı Gör
    @Nmt16

Bir haber var mı nimet hanım ne dedi doktorlar
    Dünki doktor görüşmesi çok olumlu geçmedi MR gerek görmedi daha geçen ay çekildiği için erken olduğunu söyledi. Ben de bu sabah özel bir hastaneyle görüştüm pazartesi günü evde fizik tedaviye başlanacak şuan önceliğimiz kasılan bacaklarını açmak ve fizyoterapinin beyinede çok iyi geldiğini gözlemledim sonra uygun görülürse yatış ile tedavi yapılacak. Tabi bu arada araştırma devam..

Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Merhaba
    Ablam 44 gün önce rahim aldırma ameliyatı oldu. Başarılı geçen bir ameliyat sonrası biz eve gitmeyi beklerken sabahı yürürken hemşire bankinin önünde fenalaştı . Hemen müdahale edildi ama kalbi 25 dk sonra çalıştırıldı . Akciğer embolisi kalbi durdurmuş. Beyin 25 dk oksijensiz kalmış . 43 gündür yoğun bakımda . Bilinç kapalı glaskow koma skalasi 4 . Entube ve mide tüpü var . Ev tipi solunum cihazı aldirdilar . Enfeksiyon var crp 100 enfeksiyon yok edilirse palyatife göndereceklermis . Oradan gerekli eğitimi verip eve yollayacaklar . Öğrenmek istediğim beyin oksijensiz kaldığında modern tıp çaresiz ama deneysel tıp çalışmaya devam ediyor bu araştırmalara katılabileceğimiz bir üniversite veya bir hastane hakkında bilgisi olan var mı . Önerilerinizi benimle paylaşırsanız minnettar kalırım. Herkese sabır ve sağlık diliyorum

Üye
    OĞUZATAY Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    08.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.248
    Verilen Beğeniler
    567
    Blog Mesajları
    84

@Emel3444 Öncelikle çok geçmiş olsun; ne yazık ki yok, 2.5 senedir çünkü bakmadığım hiçbir şey kalmadı. Glasgow Koma Skalası demek: Hastanın yaptığı hareketlere göre, puan verip bilincini değerlendirmek demektir. 4 ise en yükseğin 1 altı oluyor. 25 dakika inanılmaz bir süre, kanunen 35 dakika kalp masajı yapmaları gerektiği için, yaptılar. Ne yazık ki imkânsız duruyor bilincinin gelmesi. Allah sabırlar versin.

Üye
    Emel3444 Avatarı

Son Giriş
    17.08-2023
    Saat
    08:58
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@oğuzatay teşekkür ederim. Kök hücre tedavisi uygulayan bir yer var mı Türkiye'de bilginiz var mi

Üye
    OĞUZATAY Avatarı

Gerçek Adı
    Emrah
    Son Giriş
    08.12-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul
    Alınan Beğeniler
    1.248
    Verilen Beğeniler
    567
    Blog Mesajları
    84

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: Emel3444 Mesajı Gör
    @oğuzatay teşekkür ederim. Kök hücre tedavisi uygulayan bir yer var mı Türkiye'de bilginiz var mi
    Bu konuyla ilgili şu an için hiç duymadım, sadece çok ilerleyen dönemlerde, insan beynini bir yere kopyaladıktan sonra, sizin belirttiğiniz kök hücre tedavisinin yapılacağı söylendi, fakat bunu görmeye ömrümüz yetmez. Şu an için hiçbir çaresi yok, tek ihtimal sağlam beyin hücreleri, ölen beyin hücrelerinin de bulunduğu yeri çalıştırırsa, bilincinin geleceği: Ama böyle durumda gelen bilincin ne kadar gelir, kimi tanır, orası muallak.

Sayfa 78 / 85 İlkİlk ... 2868747576777879808182 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57