TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 74 / 85 İlkİlk ... 246470717273747576777884 ... SonSon
Toplam 1270 mesajın 1.096-1.110 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    12:58
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @M.izmir

Merhaba hangi doktor acaba hangi şehirdesiniz çok geçmiş olsun

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    23.06-2023
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    91
    Verilen Beğeniler
    50

maalesef 2 yıl önce kaybettim.
    @BirMucizeOlsun

Üye
    M.izmir Avatarı

Son Giriş
    05.08-2022
    Saat
    23:45
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Birmucizeolsun. İzmir Dokuzeylül H.

Üye
    Svtp Avatarı

Son Giriş
    04.06-2022
    Saat
    08:42
    Yaşadığı Yer
    Samsun
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

35 günlük yoğun bakımdan sonra babamı kaybettik 20 nisan gecesi çok zor rabbım kimseye vermesın ciğerimiz yandı tükendık canım babam bıraktı bizi. Rabbim sizinkileri size bağışlasın

Üye
    Ufuk2434 Avatarı

Son Giriş
    09.05-2022
    Saat
    16:48
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim yazım biraz uzun olacak Merhabalar, Allah herkese şifa versin öncelikle Annem 15 Nisan Tarihinde Forumda yazanlarla birebir durumda bir rahatsızlık geçirdi hastanede calisiyorum pandemi vs derken işlerimin yorucu olmasından kaynaklı uyanma güçlüğü çekiyorum akabinde 15 Nisan tarihinde annem bana bağırarak kalk oğlum ise gecikiceksin dedi ve beni kaldırdı beni kaldırdığında hiç birseyi yoktu evden çıktım, benden sonra biseyler atistirip lavaboya giriyor ve lavabodan çıkıyor kardeşime bağırıyor oğlum koş yetis nefesim kesiliyor diye kardesim hemen alıp 5-20 dakika arasında en yakın hastaneye yetiştiriyor, kalbi duruyor yolda kalp mesajıyla şükür geri dönüyor ilkte akcigerlerinden köpük geliyor ng yi takınca sonra ilk 6 gün doktorlar hiç olumlu şeyler söylemedi bize akabinde tomografide ilk çekilen tomografi de birsey cikmadi akciğeri ve kalbi düzene girdi 3 hafta sonra yatak yaraları oluşmaya başladı ve benim bulunduğum hastaneye aldık. Suan kendi solunumunu yapiyor , troidlerini aldırdık(Trakestomi) açılmadığı için. Trake Açıldı, gözlerini açıyor ağzını oynatiyor yutkunuyor, öksürüyor , gözlerini kırpıyor. Fakat tepkisi yok bakışları bos, saçlarının orda geçen bir kıl çıkmıştı çekiyim dedim kendini çekti kafasını oynattı 1 ay 20 gün oldu. Belirsizlik insanın içini kemiren en büyük düşman sabrediyoruz zamana bıraktık bekliyoruz. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz.

Alıntı Alıntı Yapılan Kişi: yardımeli13 Mesajı Gör
    benim teyzem için beyin hasarı denildi 1 haftadır herhangi bir tepki vermiyor
    Teyzeniz nasil oldu

Üye
    Ufuk2434 Avatarı

Son Giriş
    09.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Benim yazım biraz uzun olacak Merhabalar, Allah herkese şifa versin öncelikle Annem 15 Nisan Tarihinde Forumda yazanlarla birebir durumda bir rahatsızlık geçirdi hastanede calisiyorum pandemi vs derken işlerimin yorucu olmasından kaynaklı uyanma güçlüğü çekiyorum akabinde 15 Nisan tarihinde annem bana bağırarak kalk oğlum ise gecikiceksin dedi ve beni kaldırdı beni kaldırdığında hiç birseyi yoktu evden çıktım, benden sonra biseyler atistirip lavaboya giriyor ve lavabodan çıkıyor kardeşime bağırıyor oğlum koş yetis nefesim kesiliyor diye kardesim hemen alıp 5-20 dakika arasında en yakın hastaneye yetiştiriyor, kalbi duruyor yolda kalp mesajıyla şükür geri dönüyor ilkte akcigerlerinden köpük geliyor ng yi takınca sonra ilk 6 gün doktorlar hiç olumlu şeyler söylemedi bize akabinde tomografide ilk çekilen tomografi de birsey cikmadi akciğeri ve kalbi düzene girdi 3 hafta sonra yatak yaraları oluşmaya başladı ve benim bulunduğum hastaneye aldık. Suan kendi solunumunu yapiyor , troidlerini aldırdık(Trakestomi) açılmadığı için. Trake Açıldı, gözlerini açıyor ağzını oynatiyor yutkunuyor, öksürüyor , gözlerini kırpıyor. Fakat tepkisi yok bakışları bos, saçlarının orda geçen bir kıl çıkmıştı çekiyim dedim kendini çekti kafasını oynattı 1 ay 20 gün oldu. Belirsizlik insanın içini kemiren en büyük düşman sabrediyoruz zamana bıraktık bekliyoruz. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne yapmalıyız nasıl bir yol izlemeliyiz

Üye
    alifatih1958 Avatarı

Gerçek Adı
    Fatih
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İstanbul/B.Çekmece
    Alınan Beğeniler
    179
    Verilen Beğeniler
    10

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Ufuk bey kardeşim.. Aşağıda yazacaklarım moralini bozabileceği için yazıp yazmamakta açıkçası kararsız kaldım ancak her ne olursa olsun bizim yaşadıklarımızı kısaca özetlemek istedim.
    Peder beyin kalbi kalp krizi neticesinde duruyor. Karısı (ikinci eşi olduğu için karısı diyorum) ambulansa haber vermekte gecikince (belki bilerek gecikti, pis günahı boynuna) ambulans 20-25 dk sonra eve geliyor. Karısı kardeşimi –babanız vefat etti—diyerek arıyor. Gelen sağlıkçılar kalp masajı ile peder beyin kalbini tekrar çalıştırıyorlar ve evlerinin yanı başındaki hastaneye kaldırıyorlar. Yoğun bakımlık olduğu için devlet hastanesi yerine hemen 20 metre yanlarındaki özel hastaneyi tercih ediyor sağlıkçılar. (YOĞUN BAKIM GEREKEN DURUMLARDA İLLE DE DEVLET HASTANESİNE GÖTÜRMEK YERİNE EN YAKINDAKİ SAĞLIK KURULUŞUNA GÖTÜRMEK ZORUNDALARMIŞ.) Yoğun bakımda 5 gün kaldı. Doktor durumun umutsuz olduğunu, yoğun bakımdan çıksa bile tamamen bitkisel bir hayat süreceğini ifade etti. Neticede 5 günün sonunda kalp krizinin neden olduğu çoklu organ yetmezliğinden geçen sene ağustos ayında vefat etti. Bu vesile ile Rabbim hem anne ve babama hem de grupta yakınları vefat edenlere rahmet etsin. Selametle.

Üye
    MRM Avatarı

Son Giriş
    23.06-2023
    Saat
    00:31
    Yaşadığı Yer
    istanbul
    Alınan Beğeniler
    91
    Verilen Beğeniler
    50

@alifatih1958
    ambulans olayıda kader benim eşim hastanedeayak kırığından emboli atması gerçekleşti mesai saatiydi eğt araştırma hastanesi mavi kod verildi 2 dk 10 doktor geldi 30 saat canlandırma sürdü 2,5 sene bitkisel hayatta kaldı yani anlatacağım bazen hastanede bile olsa vayda etmiyor yazılmışsa ne desek boş. tekrar hasta olanlara acil şifa kaybettiklerimizin yakınlarına başsağlığı dilerim.

Üye
    Ufuk2434 Avatarı

Son Giriş
    09.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Istanbul
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Peki kulaklarinda yara çıkmaya başladı 3 pozisyonda yatiyor sadece hareket edemediği için aynı durumu yaşayan arkadaşlar ne gibi bi önlem aldı acaba

Üye
    M.izmir Avatarı

Son Giriş
    05.08-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@Ufuk2434
    Ufuk bey madikasol sürün kulak dışındaysa yara nemlendirici kraem kullanın el yüze

Üye
    M.izmir Avatarı

Son Giriş
    05.08-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

Allah şifa versin her hastaya hastalık hastane çok zor hasta birde konuşamıyor derdini anlatamıyorsa bu dahada zor sevdiklerinden uzak diyarlandasın düşünün iletişimsiz bir yaşam Allah sabır versin herkese babamız iki gün önce titremeyle rahatsızlandı nöbet geçirdi üç gündür hastanedeyiz tüm tahlilliri temiz ama normalde solunumda sıkıntı yoktu şimdi solunum sıkıntısı çekiyor biraz sebebi belli değil araştırılıyor önceki mesajlarımda var babamın hikayesi kalp krizi geçrp beyni oksijensiz kalmıştı ağlama tepkisi yoktu bir kez ağladı geçende türküden dolayı işte iki gündürde hastanedeyiz iki gündür gözleri kapalıydı ilaçlardan dolayı açamıyırdu bugün açtı ve her konuşmadan sonra ağladı ara ara ağlama hissi geliyo kısa süre ağlyo susuyo anlamadım durumu tepkiselmi yoksa ağrısımı varda yepıyor çözemedik ağrı olsa rahatsızlanır sürekli yapar diye düşünüyorum uyuyor arada tepkisel olma ihtimali daha yüksek geldi bana sizce

Üye
    diyorumki Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammed
    Son Giriş
    19.05-2022
    Saat
    15:46
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Babam 47 yaşında 1.75 boyunda 70-75 kilo aralığında günlük hayatı aktif ağır işte çalışıyor günde 2 paket sigara içiyordu 4 gün evvel gece 4 gibi uyurken kalp krizi geçirdi annem kesik ve gür sesle nefes aldığını söyledi ve beni hemen odaya çağırdı biz ilk defa yaşadığımız için öldü sanıp panikle ambulansı aradık haliyle ilk yardım işlemini uygulayamadık 5 dakika sonra ambulans geldi ve kalp krizinden 10 dakika sonra nefes alıp vermeye başladı ilk yardım ekipleri verdiğimiz iğnelerden dolayı olabilir şu anlık net bir şey söylemek olmaz hastaneye götüreceğiz dediler gitti ve anjiyo yapıldı stent takıldı soğumaya alındı 4 gündür bilinci hala kapalı tomografisi temiz çıktı doktorlar ne olumlu ne olumsuz konuşuyorlar sabırla bekleyin dediler hayatımın en zor günlerini geçiriyorum Allah büyüktür sizde dualarınızı eksik etmeyin babamı 2 küçük kız çocuğuna bağışlasın bu aşamalardan geçen varsa babamın yaşadığı durum hakkında bizi bilgilendirebilir mi

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    12:58
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@diyorumki
    İlk öncelikle Allah acil şifalar versin ama bu durumda gerçekten elden birşey gelmiyor kalp krizi sonrası beyin oksijensiz kalması çok kötü bir durum benim babamda aynı şekilde oldu ve 9 aydır yoğun bakımda bitkisel hayatta allahtan umut kesilmez ama herşeyede hazırlıklı olmak gerekiyor sonuçta ölümde bir gerçek bu hayatta

Üye
    diyorumki Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammed
    Son Giriş
    19.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Allah bu illeti yaşayan herkese şafi ismiyle şifa versin inşallah... İnsan yaşamadan bilemiyor işte ben babamı ambulansa ölü taşıdım ve hiç umudum yoktu şuan en azından bir umudumuz var o da güzel ama burada gördüğüm yorumlar kafamı çok karıştırıyor 40-45 dakika beynine oksijen gitmeyip 2 hafta sonra yürümeye çalışanlar da var 15 dakika beyni oksijensiz kalıp 1 senedir bitkisel hayattan çıkamayan da var, delirende var. Allahım yaşatmasın bize bunları... Bekleyip göreceğiz güncellemeler oldukça bilgilendireceğim sizleri dualarınızı eksik etmeyin.

Üye
    diyorumki Avatarı

Gerçek Adı
    Muhammed
    Son Giriş
    19.05-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Bursa
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    1

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Babamı kaybettik mücadelesi erken bitti bu süreci geçiren herkese Allahtan acil şifalar dilerim... Mekanın cennet olsun baba.

Sayfa 74 / 85 İlkİlk ... 246470717273747576777884 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57