TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 68 / 85 İlkİlk ... 185864656667686970717278 ... SonSon
Toplam 1270 mesajın 1.006-1.020 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @BirMucizeOlsun

Merak ettim babanız özel bir hastanede mi yatıyor? Yoğun bakımda hastaların geneli hastane enfeksiyonu oluyor. Hastanızda enfeksiyon yoksa gerçekten iyi bir durum bu...

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    12:58
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Çileli gül

Babam özel hastanede enfeksiyon durumu çok olmadı ilk haftada biraz var demişti doktor ama sonradan toparlandı enfeksiyon ile ilgili bir sıkıntı yok dedi doktor şuanda bilincide biraz yerine gelse büyük aşama kaydetmiş olacağız dualar ile bekliyoruz burundan ve damar yoluyla besleniyor beyin hasarları herşeyi etkileyebiliyor ilk zamanlarda ateşi yükseliyordu hasara bağlı şu sıralar ateşlenmeside yok

Üye
    Pnrvlkn Avatarı

Son Giriş
    23.03-2022
    Saat
    08:52
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    Esimde suanda ozel hastanede bugun aradilar evde bakim icin egitim almaniz gerekiyor ve artik yogun bakimdan cikaricaz dediler evde nasil bakicaz bilinci olmayan hastaya en azindan serviste devam etmeli tedavisi sanki alin goturun eve kaderine teslim edin seklinde bir tip anlayisi nasil mumkun olur

@BirMucizeOlsun
    Babanizla esimin durumu hemen hemen ayni bilinc yok beyinde hasar yok organlar saglam esim solunumu var hareket ediyor Allahim lutfen mucize olsun guzel haberler paylasalim

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 1
    @Pnrvlkn

Tıpın beyin hakkında çok geride olduğunu düşünüyorum hastanızda bilinç yoksa fikrimce beyinde illaki hasar vardır çünkü bizde ilk zamanlar doktorlar beyinde hasar göremedik demişlerdir tomografide birşey yok dediler fakat daha sonraki MRlarda hasar var demişlerdi ilk zamanlar kendini göstermiyor mu anlaşılmıyor mu bilmiyorum ama bilinç yoksa muhakkak biryerde sıkıntı vardır takibine dikkat edin hastanızın inşallah tüm hastalara acil şifa verir allahım beyinin oksijensiz kalması çok zor bir durum ele alınacak bir tedavi şekli bile yok resmen ne yazık ki belli süreden sonra hastanızla sizi baş başa bırakıyorlar araştırmalarım hep böyle mucize olarak geri dönenler var çok araştırdım okudum diğer formlardan felan ama dediğim gibi çok az sayısı inşallah bizlerin hastaları diğer hastalara umut olur bugün 33. Gün 😞😞

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

@BirMucizeOlsun

Aynen katılıyorum. Sadece beyin değil, her alanda iyi olan doktor sayısı çok az..Aynı şeyi bizde yaşadık: Beyinde hasar yok dediler. Sonra az bir hasar var dediler. Sonra hasarı çok dediler...Bunun nedeni şu: Beyinde ödem olduğundan beyindeki hasarı MR ile göremiyorlarmış. Ne zaman beyindeki ödem azalıyor, o zaman hasar ortaya çıkıyormuş. Sanırım uyutulunca da hasar tam belli olmuyor. Sizin hastanızın durumu iyiye gidiyorsa her zaman umut vardır. Geçmiş olsun dileklerimle

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Çileli gül

Hastamızın halen bilinci kapalı ama böyle dokunduğunmuzda gözlerini açıyor öksürmeye felan çalışırken vücudunu kaldırır gibi oluyor ayaklarını çekiyor ama anlamlı bakmıyor hasara bağlı beyin odacıkları su toplamış göz bebekleri hareket ediyor gözlerini bazen çok güzel açıyor esniyor ama kendinde değil bu durum ne kadar sürecek doktorlarda bilmiyor süreç nasıl ilerleyecek kimsenin fikri yok biraz olsun bilincinin açılmasını bekliyoruz umutla 😔😔

Üye
    Pnrvlkn Avatarı

Son Giriş
    23.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Esimi pazartesi gunu palyatif merkezine yatiriyoruz epikriz raporuna gore yapilacak birsey olmadigini durumunu izleyeceklerini soylediler bugun ama cok guzel bir haber aldim bir kac kelime soylemeye calismis kosarak geldim hastaneye birazdan yanina alacaklar yogun bakima beni Allahim mucize olsun tum hastalarimiza yardim et

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Pnrvlkn

Eşinizin durumu nasıl oldu bilinci açıldı mı bir gelişme var mı acaba

Üye
    Pnrvlkn Avatarı

Son Giriş
    23.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

Bugun palyatifte 6. Gunumuz surekli konusuyorum kizlarimizin videolarini seslerini dinletiyorum dun gece beni hatirliyormusun diye sordum seni hatirliyorum dedi iyilesicekmisin dedim evet dedi kaburgalarinda kirik var sanirim oda uzun sure kalp masaji yapildigi icin eliyle agriyan yeri gistermesini istedim parmagiyla gosterdi bilinc tam acildi diyemem ama konusmalar her zaman olmuyor uyku uyaniklik hali gibi bi gelip bi gidiyor 2 gun hic konusmuyor doktorlar 2. Mr dada bi sorunla karsilasmadik diyorlar zamanla acilabilirde diyorlar ama cok zorlaniyorum kizlar artik cok ozlediler babalarini cokta kucukler anlatamiyorum senin babanda hic konusma oldumu nasil durumu sizi taniyomu

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Pnrvlkn

Sizin eşinizde baya ilerleme var inşallah daha iyi olur benim babam konuşamıyor bizi tanıyıp tanımadığı bile belli değil konuşacakmış gibi oluyor ama dili dönmüyor sanki bizi duyduğunu düşünüyoruz gözleri hep açık etrafı izliyor dokunduğunuzda hissediyor belki refleks ama ayaklarını oynatıyor vücudunu kaldırmaya çalışıyor ama net hiç tepki vermiyor

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

@Pnrvlkn
    Oksijensiz kaldığı süre ne kadardı? Çok iyi ilerleme var eşinizde...Umarım daha iyi olur

Üye
    Pnrvlkn Avatarı

Son Giriş
    23.03-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Çileli gül

45 dakika hastanede gecen sure giderken yolda geceni bilemiyoruz

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

@Pnrvlkn

Bence bu kadar değildir. Ya da oksijen desteği ve dolaşım az da olsa eşinizde vardı. Çünkü 45 dakika beyin oksijensiz kalsa değil konuşma, gözlerini bile zor açar. Bitkisel hayata girer. Şu anda komadan çıkmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Umarım çok daha iyi olur... Benim kızkardeşim de 40-45 dakika oksijensiz kaldı ama maalesef vefat etti. Dayanamadı. Ne konuştu ne hareket etti.

Üye
    BirMucizeOlsun Avatarı

Son Giriş
    28.07-2022
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Tekirdağ
    Alınan Beğeniler
    2
    Verilen Beğeniler
    0

@Çileli gül

Kız kardeşiniz ne kadar yoğun bakımda kaldı gözlerini açtı mı çilelgül benim babam 47. Günde halen yoğun bakımda gözlerini açtı ama bilinci kapalı doktorlar uzun sürebilir dedi beynindeki hasardan dolayı benim babamda 40 dk oksijensiz kaldı 46 yaşında

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    @BirMucizeOlsun

Kızkardeşim malesef 19 gün dayanabildi sadece. Keşke bitkisel hayat bile olsa yaşasaydı...Çünkü en azından uyanma ihtimali olurdu..Uzun süreli oksjiensiz kaldı diye biliyorum ama süre net değil...Çünkü sabaha karşı oluyor, ambulans geliyor ve 15 dakika kalp masajı uygulanıyor. Ama ambulans gelmeden önce kaç dakika geçti bilinmiyor. Doktorun biri 45 dakika dedi bize...Babanız iyi dayanmış bana göre umut var...Hayata tutunmuş...Gözlerini 3. gün açtı kardeşim...Ama sesle veya hareketle bir tepki vermediğini söyledi doktorlar...Beyin sapında hasar var mı babanızın? Beyin sapı önemli..Moral bozmak istemem ancak oksijensiz kalan süre uzunsa hayata tutunma şansı zor...Okuduğum yabancı bir makalede komaya giren hastaların %68'sinin hastaneden taburcu olmadan veya 1 yıl içerisinde hayatını kaybettiği, %9'nun kalıcı bitkisel hayata girdiğini, %23'nün tam iyileşme gösterdiği yazıyordu...

Sayfa 68 / 85 İlkİlk ... 185864656667686970717278 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57