Ne yazıkki hiç bir gelişme yok peg yapılacak ve sonrasında odaya çıkartılacak 😞
@Aynur doğan
Aynur hanım hastanizda bir gelişme var mı? Palyatif konusunda bilgi sahibi değilim malesef. umarım daha iyi olur...
Ne yazıkki hiç bir gelişme yok peg yapılacak ve sonrasında odaya çıkartılacak 😞
@Aynur doğan
Öncelikle çok geçmiş olsun. Peg için erken değil mi sanki. Boğazında tahriş var mı. Solunumu normal ağrlı uyarıya tepkisi var bunlar iyi şeyler gibi duruyor. Malesef çoğumuz bunları bile göremiyoruz olması için dua ediyoruz. Allah hastanıza şafi ismi ile şifa versin inşallah
Teşekkürler allah bütün hastalara şifa versin
Boğazında trakeostomi var burundan besleniyor
Enfeksiyon kapmaması için peg in daha güvenli olduğunu söylüyorlar
Bu konularda hiç bir bilgimiz yok maalesef 😞
@Aynur doğan
Evet doğru, belli bir süre sonra burundan beslenme bırakılıyor...Size muhtemelen peg yolu ile beslenme nasıl olacak onu anlatacaklar veya palyatif de bunun eğitimini verecekler.
@Çileli gül
Muhtemelen yoğun bakımdan çıkarmak için peg için biraz acele ediyorlar. Babamın bir buçuk ayı geçti henüz peg için acil değil diyorlar.
tüm hastalarınız için dua ediyorum , inşallah hepsi ayağa kalkar şifa bulur
@hanifeaydin
Amin inşallah, Allah razı olsun
@Direnbabam
Doğru söylüyorsun belki. Daha kızkardeşimin daha hayati tehlikesi varken PEG takma konusunda onay istediler...Acaba çıkarmak için miydi? Yoksa enfeksiyon kapmasın diye mi bilmiyorum. Mecburen doktorların her söylediğine güvenerek hareket ettik...Ne yazık ki o duruma gelemedi...Gelse idi ona gözümüz gibi bakacaktık.
@Çileli gül
Mekanı cennet olsun inşallah, keşkeler acabalar hiç bir zaman bitmeyecek malesef
@Direnbabam
Çok teşekkür ederim. İnşallah babanız bir an önce iyileşir.
@Çileli gül
Amin inşallah, Teşekkür ederim
Arkadaşlar hepinizin bayramını kutlar sizlere, ailenize ve sevdiklerinize sağlıklı huzur dolu mutlu nice bayramlar dilerim.
@Direnbabam
Kimse yazmamış. Benim için bayramların anlamı yok... umarım sizin babanız iyileşir ve bu sizin bayramınız olur. Bayramınız kutlu olsun.
@Çileli gül
Bizim içinde bayram birşey ifade etmiyor, buraya yazan diğer arkadaşlara bayram olmasını, sevdikleriyle sağlıklı bayramlar geçirmelerini temenni ederek yazdım. Güzel temenniniz için teşekkür ederim umarım şifa bulurda çifte bayram olur.