@Çileli gül
Evet bizde okuyoruz ve duyuyoruz açıkçası umutlanıyoruz. Uyanırsa neyle karşılacağımızı elbette bilmiyoruz ama hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağının farkındayız. Ama yeterki o uyansın biz ona bakarız. İnşallah uyanır. Evet genel olarak sağlığımızı önemsemiyoruz hatta son raddeye gelmeyene kadar hastaneye gitmiyoruz sonuç böyle oluyor. Ama ben babamı 4 ay önce götürdüm kalp tomografi ekg, beyin tomografisi vs kontrolleri yapıldı. Doktorlar sağlıklı olduğunu söyledi. Bu kadar kısa sürede %100 tıkanma nasıl olur anlamıyorum. Evet görme fırsatımız oldu keşke daha fazla olsa. Tedbirmiş ne tedbiri elinde çay kahve ile maske bile takmadan içeri giren çıkan doktorlar hemşireler temizlik personelleri hasta bakıcılar ellerini yıkamadan bile hastaya dokunuyorlar sonrasında da enfeksiyonu normal karşılamamıza ikna etmeye çalışıyorlar. Yalnız ayrıca belirtmek istediğim birşey var. Aşı sonrası kan pıhtılaşmasına bağlı kalp krizi oranlarının çok fazla olduğunu farkettim. Bunu doktorlar tabiki kabul etmiyor alakası yok diyor ama bence kayıt altına alınıp incelenmesi gereken bir konu.