TEKSAN İnovatif Medikal Ürünler İstanbul, Bursa ve İzmir'de
Sayfa 58 / 85 İlkİlk ... 84854555657585960616268 ... SonSon
Toplam 1270 mesajın 856-870 arasındakiler
Buraya tıklayarak yazıları büyültebilirsiniz Buraya tıklayarak yazıları küçültebilirsiniz
    Üye
    Sedef1 Avatarı

Son Giriş
    01.04-2021
    Saat
    20:32
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Zaten Değerlendirdiniz! 0
    STAR, dünyanın en güvenli, en sağlıklı, en konforlu ve en dayanıklı tekerlekli sandalye minderi.
    @çileligül Teşekkür ederim annemden hala bir tepki bekliyoruz kollarını oynatıyor ama doktorlar bunun önemsiz olduğunu söylüyorlar önemli olan gözünü açmasıymış ilacının 2. Günü yutkunuyormuş lütfen dualarınızı esirgemeyin

Bugün 6. Gün annem gözlerini açıp kapatıyormuş bacağına krem sürerlerken hareket ettiriyor iki gözünün arasını sıkınca kafasını çekiyor gibi yapıyor doktorlar yine olumsuz konuşuyor ama biz inancımızı kaybetmeyeceğiz bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi dualarınızı esirgemeyin

Üye
    Sedef1 Avatarı

Son Giriş
    01.04-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Koma skalası 7 ye yükselmiş bilincinin açılmasını bekliyoruz

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

@Sedef1

Güzel haberler geliyor. İnşallah iyileşir hastanız. Doktorlar genel olarak olumsuz konuşurlar umut vermemek için. Sizin adınıza sevindim..

Üye
    tolgasyus Avatarı

Gerçek Adı
    tolga
    Son Giriş
    25.02-2021
    Saat
    15:44
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Annem bir aksam otururken ses cikartip yan yattı kaldı bir anda kalp krizi geçirmiş dudaklarının morardigini görünce suni teneffüs yaptım hemen vücudu tepki verdi kendi azda olsa nefes almaya basladi babam kalp masajı yapti 112 gelene kadar ben en basta 112 yi aradim hemen zaten saglik ekipleri gelince kalbi durdu 10 dakika kadar sonra çalıştırdılar kalp masajı yaparak ama yolda hsstaneye gidene kadar bi 10 dakika daha durmus çalışmış yoğun bakıma geçince bir daha durmus toplamda 5 kere kalbi durmuş 45 dakika kadar bize sabaha çıkmaz dediler ama 21 gün geçti annem hala savaşıyor beyinde ne kadar hasar var uyanmadan bilemiyoruz bütün organları iflas etti dediler sonra kalp damar olaya el koymus orda her organa makina takmışlar toparlamis biraz ama şuan böbrek komple gitmis akcigerde sıkıntı var kalpte %50 miş atak geçirmiş dün baya nasıl bir atak bilmiyoruz annem çok iyi bir insan mahallenin hatta semtin kedilerine o bakardı bi kere bayıldı uyandı kedilere mama vermeyi unutmayın dedi ah benim gariban annem dua edin anneme lütfen adı zehra yoğun bakıma gidiyorum ne zaman alırlarsa kedilerden bahsediyorum ona göz kapakları kıpırdıyor hissediyor anlıyor lütfen hastanızın yanına gidin hatta bir ara gözlerinden yaş aktı biraz uyutuluyor anlamaz diyenlere bakmayın hissediyorlar varlığınızı herkese geçmiş olsun

Üye
    Sedef1 Avatarı

Son Giriş
    01.04-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Muğla
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Bugün 8. Gün annemin yanına girince heyecanlanıyor nefes alışverişi hızlanıyor göz kapaklarını açıyor ama bilinçli açış değil bilinçli tepkiler bekliyoruz ağrılı uyarılara tepki veriyor pk merz tablete geçtik biz girince yanına gözünden yaş geliyor lütfen dualarınızı esirgemeyin

Üye
    Haticesss Avatarı

Son Giriş
    27.02-2021
    Saat
    12:59
    Yaşadığı Yer
    Izmir
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@Ozkan1834 bey annenizin durumunu tekrar yazarmisiniz bypass mi oldu

Üye
    Ozkan1834 Avatarı

Son Giriş
    10.01-2022
    Saat
    03:35
    Yaşadığı Yer
    ISTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Yok bypass olmadı annem covid pozitifken ani kalp durmasi yaşadık hastanede 10 dakika cpr yapıldı

Üye
    Hilal92 Avatarı

Son Giriş
    03.03-2021
    Saat
    09:41
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Herkese merhaba. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hastalarımıza şifa versin. Babam, kalp krizi geçirdi. Bugün 6. gün ve yoğun bakımda uyuyor. Kriz geçirdiği esnada dışardaydı. Ne olduysa 1 saniye olmuş ve düşünce de başını yere vurmuş. Şunu belirteyim, babam 68 yaşında. Bilinen hiçbir hastalığı yoktu. Düştüğünde, yanından bir sağlık çalışanı geçiyor ve anında kalp masajına başlıyor. Hastane babamın evine çok yakın. Ambulans da 5-6 dakika içinde babama ulaşıyor. Söylenilene göre, kalp 15 dakika boyunca durmuş ve beynine oksijen gitmemiş. Fakat tanıdık bir doktorun söylediğine göre, kalp masajı yapılırken, beynine bir miktar da olsa, oksijen gitmiş olabilir. Önce koroner yoğun bakımda yattı 2 gün. Kalbe giden iki ana damar tıkalıymış. Bir yere kadar açabilmişler ve sitent takmışlar. Bu konuda detaylı bilgiye sahip değilim. Beyninde nokta kadar kanama varmış. Fakat hiçbir doktor bu kanamayı sorun etmiyor. Çünkü babama sürekli kan sulandırıcı veriyorlar ve kanama muhtemelen bundan kaynaklı diyorlar. Beyindeki kanama büyümediği müddetçe bize sorun yaratmayacak. Her neyse... Koroner yoğun bakımda yapıpacak bir şey kalmadı ve babamı özel bir hastanenin yoğun bakımına sevk ettiler. 4 gündür burada yatıyor. Haftada 3 gün arayıp bilgi veriyorlar. Cuma günü bilgilendirildim ve doktor hiç umut vermedi. Hastanız uyuyor ve uyanabileceğini zannetmiyoruz dedi. Beyni 15 dakika oksijensiz kaldı, hasar ne boyutta bilmiyoruz dedi. Detaylı bilgi almak imkansız, çünkü ne olduğunu onlar da bilmiyor. Biz de başka bir tanıdık doktordan rica ettik. Babamı gidip gördü ve ağrıya tepki verdiğini, kolunu oynattığını söyledi. Durum ne iyi ne de kötü dedi. Uyanırsa, her şey belli olacakmış. Ve ben dk başı e-nabızdan kontrol ediyorum. Kan sonuçları normal. Emar ve tomogragi görüntülerini de incelettim, beyinde hasar görünmüyormuş. Delirmek üzereyim. Hastane doktoru neden bu kadar umutsuz konuşuyor? Madem beyinde fazla hasar yok, babam neden uyanmıyor? Ve kalbi şuan %20 çalışıyormuş. Bi uyansa bypas yapılabilirmiş ama uyanmıyor. Çok üzgünüm. Bugün babamın sakalını kesmek için beni arayıp izin istediler. Telefonu açarken ölüm haberini alacağımı zannettim. Pandemiden dolayï zaten görüştürmüyorlar. Rabbim kimseye yaşatmasın

Ve eklemeyi unuttum. Kendi başına nefes alamıyor. Solunum cihazına bağlı entübe durumda şuan

Üye
    Bio Avatarı

Gerçek Adı
    İbrahim
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    122
    Verilen Beğeniler
    299

@Hilal92

Yazdığın her harfte 2012 de kaybettiğim babamın yaşadıklarını yazmışsın rabbim yardımcınız olsun

Üye
    Hilal92 Avatarı

Son Giriş
    03.03-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

@Bio
    Allah rahmet eylesin ve sizlere de sabır diliyorum. Acını tekrar hatırlatmak istemem. Mümkünse devamında neler yaşadınız, anlatır mısın? Şuan bizi neler bekliyor hiçbir fikrim yok. Her hasta farklıdır elbet. Ama bilinmezlik çok kötü

Üye
    Bio Avatarı

Gerçek Adı
    İbrahim
    Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Mersin
    Alınan Beğeniler
    122
    Verilen Beğeniler
    299

@Hilal92
    Sabır etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok rabbim sizlerinde sabrını artırsın babanıza güç versin

Üye
    M.izmir Avatarı

Son Giriş
    05.08-2022
    Saat
    23:45
    Yaşadığı Yer
    İzmir
    Alınan Beğeniler
    1
    Verilen Beğeniler
    0

@Hilal92
    Geçmiş olsun Allah şifasını versin bütün hastalarımıza , babanızın şansı bağlık çalışanı denk gelmiş anında müdahale herzaman önem taşır her dakika her saniye önemlidir bunun için fakat yüce Allah her şerde bir hayır verir bizimde babamız aynı şekilde hiçibirşay yokken oldu 18 gündür uyuyor hiçbir sıkıntı yok ama uyanmadı henüz babamda evde geçirdi kalp krizi geçirmedn önce marketten çarşıdan geldi yani annemle kardeşlerimin yanında geçirmiş krizi sizinki gibi 15 dk üzeri geçmiş bakalım araştırma hastanesi olduğu için asistanlar ilgileniyor oyüzden birazda onlardan kaynaklı ilgiye bağlı herşey aynı diyor halen uyanmadı diyorlar biraz yalan söylüyorlar kimi tepki veriyor çok az diyor kimide vermiyor diyor Allah'a emanetlar artık Allah şifa versin pek inanmayın söylenenlere inancınızı kaybetmeyin bu formda 45 gün yatıpta düzelen yorumlar gördüm

Üye
    Hilal92 Avatarı

Son Giriş
    03.03-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

İnsan sadece kendi başına geliyor sanıyor. Meğer ne çok varmış bu tür vakalar. O sağlık çalışanı kadın olmasaymış, durum kötüydü. Yaşaması mucize diyorlar. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Babanız için de dua edeceğim. Rabbim şifasını verir inşallah

Üye
    Çileli gül Avatarı

Son Giriş
    Saat
    Yaşadığı Yer
    Dünya
    Alınan Beğeniler
    121
    Verilen Beğeniler
    403

@Hilal92

Öncelikle geçmiş olsun. Umarım hastanız sağlığına kavuşur. Birşey sormak istiyorum. Babanız covid geçirdi mi? Geçirip iyileşti mi merak ettim? Birde kalple ilgili şikayeti var mıydı? Yani kollarda, sırtda veya göğsünde ağrı var mıydı?

Üye
    Hilal92 Avatarı

Son Giriş
    03.03-2021
    Saat
    Yaşadığı Yer
    İSTANBUL
    Alınan Beğeniler
    0
    Verilen Beğeniler
    0

Panthera: hafif, agresif ve zarif aktif tekerlekli sandalye...
    Teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Babam covid geçirmedi. Son zamanlarda göğsüm ağrıyor, sırtım ağrıyor diyordu. Birkaç kez kolunun uyuştuğunu söylemişti. Pencere açık yatıyorum ondandır dedi. Meğerse hepsi kalbin habercisiymiş. Babam çok sigara içer. Biz hep buna bağladık. Belki de kötüsünü düşünmek istemedik. Ne büyük bir hata yaptığımızı şimdi anlıyorum. Resmen hastane fobisi var. Kan verirken bile bayılıyor. Birkaç defa üsteledik, hastaneye gidelim dedik ama kabul etmedi. Yani bu kalp krizi anlık değilmiş. Doktor bunun 1 senelik bir şey olduğunu, damarların 1 sene içinde tıkanarak bu hale geldiğini söylüyor. Şimdi kendimize kızıyoruz ama ne çare.

Sayfa 58 / 85 İlkİlk ... 84854555657585960616268 ... SonSon

LinkBacks (?)

1. 21.03-2015, 18:31
  2. 07.11-2010, 00:57