@Ebrudurak
Allah rahmet eylesin Allah sizlere sabır versin. Çok üzüldüm
@Ebrudurak
Allah rahmet eylesin Allah sizlere sabır versin. Çok üzüldüm
Arkadaşlar herkese tekrar rabbimden şifa diliyorum
Babamı dün eve çıkardık ilk yaşananlar.
İlk bir saat içinde solunum cihazı bozuldu daha doğrusu bozuk cihazla eve göndermişler tekrar ambulansla tekrar hastaneye geri döndük ertesi gün solunum borusunu değiştirmek için görevli geldi aynen şu bu boru 5 aydır hiç değişmemiş tekrarlanan enfeksiyonun nedeni bu.hastane görevlileri sağolsun hiçbirşey yapmadıkları için .
Ewe gelince bugün rengi daha iyi vucudunu hergün dezenfekte ediyoruz.en kötü ev en iyi hastaneden daha iyidir en büyük pişmanlığımız keşke enfeksiyonu var bekleyin dediklerindw bir şekilde eve alsaydık daha farklı olabilirdi belki siz siz olun hastanızı çok hastanede bekletmeyin bu tür hastaların artık hastanede enfeksiyon kapmakyan başka bişey olduğu yok yatak yaralarını hiç saymıyorum bile.
@Naghan
Babamı kaybettik
Havalı yatak aldık hegün hareket yaptırmaya başlıycaz başka önerileri olan varmı doktor mama saatlerinde bazen blendırdan geçirilmiş kemik sulu çorbalar verebilirsiniz dedi temizlenmesi mendille ve bezlerle sağlıyoruz
bugün yoğun bakımda 30.gün.geçen hafta boğazından delik açılmıştır.bugün gözünü hafif açıp kapatmış.01marttan beri herhangi bir tepki yoktu.ilk defa hafif de olsa gözünü açıp kapatmış.
İnşallah tamamiyle uyanır biz hastahanedeyken hiç belirti vermeyen bir adam 2.5 ay sonra birden uyanmıştı
@Naghan merhaba babanızın durumu nasıl eve çıkartıktan sonra tepkilerde hiç ilerleme oldumu. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşaAllah
Konu Turgut3452 tarafından değiştirilmiştir (01.04-2017 Saat 23:57 ).
Çok ilerleme oldu ilk gğn sabit bakıyordu sonraki günler gözbebeğini çevirmeye başladı kafasını sağa sola döndürüyor biraz kilo aldı 10 gün de iyi ilerleme oldu eve alacak olanlar bir an önce alın keşke daha önce verselerdi de alsaydık
Keşke alabilsek ama alamıyoruz. Daha peg takamadılar enfeksiyonu var tam peg takacakları gün ateşi çıkıyor. 49 gün oldu bekliyoruz biran önce enfeksiyonunu tedavi etseler eve vercekler.
Yatak yaraları varmı diye muhakkak kontrol edin malesef hastahanede enfeksiyonkapıyorlar evde enfeksiyon olmuyor babamın evde rengi değişti görüştüğüm komadan çıkan hastalar oldu 7.8 sene önce 1 ay sonra eve veriyorlarmış ve uyanmışlardı tabi. Hasta hiç enfeksiyonu olmamış bizim hastalar enfeksiyondan dolayı dirençleri iyice düştü.biz sonuçları amerikan hastahanesine götürdüğümüzde doktor bu tür hastalarda bakımın çok önemli olduğunu enfeksiyon almayan steril bir odada bakılması takdirde komadan çıkma şansı olduğunu söylediler.ama malesef babamı 6 ay sonra onlarca enfeksiyondan sonra aşabildik hasta bakıcılarla kavga ettiğiniz için yatak yarası olmadı şükür.
Ewe almadan önce odasını hazır edin özel yataklar oluyor havalı yatak.birde en önemlisi jeneratör elektirik 10 dk kesilse hastayı kaybetme riski var bide hastayı almadan önce merak ettikleriniz olursa yazarım yine
merhabalar. Allahım tüm hastalara şifalar versin inşallah..
benim erkek kardeşim bundan 43 gün önce 3.kattan baş üstü beton zemine düştü 25 yaşında bekar. Hemen en yakın hastaneye kaldırdık doktoru gördüğümüzde ailene haber veren durum cok kotu yaşamaz dedi. kafası karpuz gibi dağılmıs kafatası kırılmıs ve beyın ezilmiş dedi.
ama kardeşim 15 gün önce her iki gözünü de açtı anlamlı olarak bakıyor ama bilinci kapalı doktor hayati tehlikeyi atlattı gibi ama yoğun bakım da olduğu için hayati tehlikeyi atlatmadı. Bilinci ne zaman gelir dediğimde 2 ay 5 ay belki 1 yıl yada gelmeyebilir diyor doktoru. midesinde açıp oradan besliyorlar boğazıda delik ama su an tüm solunum cihazlarından çıktı. Bundan sonrasını Yüce Rabbim biliyor inşallah şifayı o verir. Başından geçen arkadaşlar lütfen bana yazsın ulaşsın birbirmize yardımcı olalım. Evde bakım hastası olarak bakılacak dedi. Fizik tedavisi bakımı nasıl olacak bana yardımcı olun. Herkese çok çok teşekkür ederim. ugur_0986@windowslive.com
@Naghan merhaba bugün babam peg açıldı. 1 hafta takip edilip bi sorun çıkmazsa eğitim verip çıkartcaksınız dedi doktor. Siz bizden 1 adım öndesiniz bilgi amaçlı e mailden ulaşma şansınız varmı acaba? kuralsiz_52@windowslive.com
Haftanın 5 günü eve doktor geliyor ücretsiz onlarda yardımcı olur
sayın mirlatın babası hakkın rahmetine kavuşmuştu.kendisi yazamadım buraya dedi onun yerine merak edenler olur ilerde diye ben yazdım keşke mucizeler yaşansa ama ahşrete kaldı rabbim babamada rahmet eyler inşallah canım babacım vefat etti birçok şeyi burda paylaştım ama rabbimin takdiri yanına aldı çook üzgğnüm bu hastalığı ailesinde yaşayanlara sabır ve şifa diliyorum