Ege kardeşim geçmiş olsun.Allah şifalar versin.Bu hastalarda ilk hareket gözdür.Biz bu hareketi 3-4 ay sonra alabildik oğlumdan.23 yaşında bu olayı yaşadı.Kalp tekrar çalıştırılmış.Ancak beyin hasarı oluşmuş.Biz de ilk önce bizi anlıyorsan duyuyorsan gözlerini kapat derdik ve oğlumda kapatırdı.İlk kelime 5-6 ayda gülmeler bir yılın sonunda oluştu.Konuşma yine hala yok.Ama espri duyduğu zaman gülüyor.Fizik tedavi görürken sanırım ağrıdan bağırıyor.İnşallah siz daha da çabuk yaşarsınız bu gelişmeleri..Yoğun bakımda mı şu an babanız.Eğer yoğun bakımda ise doktorlar eve çıkarabiliriz dediğinde hemen ev ortamını ona göre hazırlayıp eve alırsanız gelişmeler daha hızlı olacaktır büyük bir olasılıkla. Noroloji ya da fizik tedavi servis odaları daha iyi olacaktır yoğun bakımdan.Bir an önce servise
ya da evinize geçerseniz benim kanatimce daha iyi olacaktır.Siz yanında olabileceksiniz günün büyük bir bölümünde.Bu hastalarda bilinç ara sıra daha iyi oluyor bazen geriye düşüyor.İşte o tam kendini toparlayıp çevresini algıladığı zamanda sizi yanında farkederse yaşam sevinci artacaktır.Ben bu yazdıklarımı hep yaşayarak gözlemledim.Sevdiği bir türkü .sevdiği bir koku o siz bile olabilirsiniz sizin sesiniz bilincin açılmasına yardımcı olacaktır.Tekrar geçmiş olsun dileklerimle hoşçakalın.