Katre çok geçmiş olsun kaç dakika oksijensiz kaldı
Nagehan babanızla ilgili bir gelişme varmı
@ındependent
tesekkur ederim.duadan baska bir sey gelmiyor elimizden
Bi de hastane aydin'da biz izmirdeyiz.cocuk da izmir de tabi.acilen burasi bulunmus.baska yerler hep doluymus.o yuzden gidip gelmesi sorun.sabah aksam hastanede kaliyorum.gunde 2 kere 5er dk gormek icin.insallah servise ineriz.en azindan hep yaninda olurum
Katre çok geçmiş olsun kaç dakika oksijensiz kaldı
Nagehan babanızla ilgili bir gelişme varmı
Kac dakika oksijensiz kaldigini bilmiyorum.doktorlar bahsetmedi.yani o arada kriz gecirdim zaten.galiba 10-15 dk sonra falan kalbi calistirdik diye haber verdiler.hemen kalp masaji oldu yani.
bir kac gun sonra bogazindan delik acabiliriz dedi doktoru.delik acmak hasta icin zor bi durum olsa gerek.izin verip vermenekte kararsizim.
Hemsireler bacaklarini ust uste koymuslar.ben duzelttim.ertesi gunde su topladi orasi.morarmis da.yatak yaralarindan korkuyorum.havali yatak mi alsam :/
Kesinlikle alın
Rahat nefes almasi icin bogazindan delik acabiliriz dediler.boyle bi durumda izin vermem dogru mu? Eziyet mi olur? Sizler ne diyorsunuz?
Havali yatagi ayarlicam.boru tipi daha iyi diyorlar ama maddi duumum el vermiyor.baklava dilimli alicam sanirim
ALS ile YAŞAMAK: NE ZAMAN TRAKEOSTOMİ YAPILMALIDIR?
bu linkteki yazıyı okuyup karar verebilirsiniz
Yaziyi okudum.tesekkurler
Hasta yakinlariniz ne durumda? Bilinci acilanlar var mi? Bizim 8 gun oldu.hala bilinc yok
Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismi ile şifa versin inşallah...
Babam trafik kazası sonucu iki senedir bilinci kapalı gözler açık ama konuşamıyor trakeostonomisi var.Bu zamana gelmesi bile bir mücize doktorlar ölür yaşamaz dediler 3 ay yoğun bakımda 3 ay da serviste yattı bası yarası var babamın yaşaması nefes alması Allah'ın bir mücizesi kimse umudunu kaybetmesin konuşamasa bile gölgesi yetiyor
Rabbime şükürler olsun...
Babam 4 ayı geçti hala bilinci kapalı rabbim tüm hastalara şifa versin babamıda unutmasın
Nagehan hanım Faruk bey hastalarınızın durumu Nasıl
Aylardan bahsediyorsunuz.ben 1 haftadir bilinci kapali diye kendimi yiyip bitiriyorum.allah sabir versin hepimize.cok zormus.gozlerini acsa dunyalar benim olacakmis gibi geliyor.nasil bi sinav bu boyle.
Yatak yaralari basladi bile.sekeri de var.aci cekmesine dayanamiyorum.
Merhaba sayın mirlat bizim hastamızda bir değişiklik yok dua etmekten başka çaremiz kalmadı
İnşallah şifa bulur.eve getirdiniz mi Faruk bey